slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βίντεο: Ρόμπα έκανε τον Αλέξη ο Σαμαράς

Μόλις ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο Τσίπρας, ο Σαμαράς βγήκε από την αίθουσα και ο Αλέξης άρχισε τις παπαριές "φεύγετε, δεν αντέχετε την αλήθεια" και κάτι τέτοια. Σε λίγο επέστρεψε στην αίθουσα ο Σαμαράς και δείτε τι του απάντησε:

Ανακοίνωση του Τμήματος Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για τη διάλυση του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης

Προσθήκη λεζάντας
Με έκπληξη και αγανάκτηση γονείς, σπουδαστές και εργαζόμενοι «άκουσαν» την Υπουργό Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη, να δηλώνει ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια και μεδική της ευθύνη έγιναν προσλήψεις του εκπαιδευτικού προσωπικού και άνοιξαν όλες οι εκπα ιδευτικές μονάδες των Τουριστικών Σχολών του Ο.Τ.Ε.Κ..

Ημερίδα για την Κτηνοτροφία


Σαμαράς: Για να σωθεί ένας λαός πρέπει να το θέλει και ο ίδιος...


Μιλώντας από το βήμα της Βουλής λίγο πριν από τη ψήφιση του Μνημονίου 3 σε μια από τις πιο επεισοδιακές συνεδριάσεις της Μεταπολίτευσης που λίγο έλειψε να τιναχθεί στον αέρα από την απειλή των υπαλλήλων της να απεργήσουν, ο κ. Σαμαράς έθεσε τα διλήμματα της αποψινής ψηφοφορίας.

«Το μείζον δίλημμα για την αποψινή ψηφοφορία είναι αν η χώρα θα γυρίσει στο παρελθόν απομονωμένη από το παρελθόν ή αν θα κινηθεί προς τα εμπρός και μέσα από τις αναγκαίες θυσίες θα καταφέρει να παραμείνει στην ευρωζώνη». Ο Πρωθυπουργός εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του πελατειακού κράτους και των συντεχνιών που γεννήθηκαν μετά την Μεταπολίτευση εγκλωβίζοντας την κοινωνία στη φοροδιαφυγή, στα προνόμια και στην αντιπαραγωγικότητα.

Απευθυνόμενος στην Αντιπολίτευση ο κ. Σαμαράς είπε ότι «δεν έχετε το μονοπώλιο της ευαισθησίας αλλά της ανευθυνότητας» υποννοώντας ότι η κυβέρνηση έχει πλήρη συναίσθηση των θυσιών που απαιτούνται αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να ορθοποδήσει η χώρα.

Στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Σαμαράς είπε πως εδώ και τέσσερις μήνες η κυβέρνηση αλλάζει τα πάντα, προσθέτοντας πως τρέχει να υλοποιήσει δεσμεύσεις και να διαπραγματευτεί ώστε να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.

«Η σημερινή είναι η πιο δύσκολη απόφαση που χρειάστηκε να πάρει ελληνική αντιπροσωπεία εδώ και δεκαετίες», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στα μέτρα ο κ. Σαμαράς είπε πως κάποια από αυτά είναι σωστά, ειδικά όσα αφορούν τις διαρθρωτικές αλλαγές που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια. Ωστόσο, πρόσθεσε, υπάρχουν και άλλα, που είναι άδικα όπως οι μειώσεις των μισθών και των συντάξεων. Αυτά, όμως, συνέχισε, είναι συμβατικές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα.

«Είμαστε εκτός αγορών εδώ και τρία χρόνια», συνέχισε και πρόσθεσε πως «από τα μέτρα αυτά δεν μπορεί να εξαιρεθεί κανείς».

Αναφερόμενος στην τροπολογία για το μισθολογικό των υπαλλήλων της Βουλής που αποσύρθηκε άρον-άρον μετά τις έντονες αντιδράσεις ο πρωθυπουργός τόνισε πως κάποιοι χαϊδεύουν αυτιά προνομιούχων, δείχνοντας ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

iefimerida.gr

Για να καταλάβω: Ο Χαϊκάλης ή ο Καμμένος ας πούμε διάβασαν το νομοσχέδιο που καταψηφίζουν;


Το απόγευμα μίλησε το νούμερο ο Χαϊκάλης στη Βουλή και είπε ότι λένε όλοι οι στόκοι που κοροϊδεύουν το λαό: "Υποκλίνομαι στην ικανότητα γνώσης των βουλευτών της πλειοψηφίας, που έχουν διαβάσει ολόκληρο το νομοσχέδιο", ενώ το ίδιο είχε πει η ΑΕροψεκασμένη Γιαταγάνα το μεσημέρι...

Για να καταλάβω: Ο Χαϊκάλης ή ο Καμμένος ας πούμε διάβασαν το νομοσχέδιο που καταψηφίζουν;


Το απόγευμα μίλησε το νούμερο ο Χαϊκάλης στη Βουλή και είπε ότι λένε όλοι οι στόκοι που κοροϊδεύουν το λαό: "Υποκλίνομαι στην ικανότητα γνώσης των βουλευτών της πλειοψηφίας, που έχουν διαβάσει ολόκληρο το νομοσχέδιο", ενώ το ίδιο είχε πει η ΑΕροψεκασμένη Γιαταγάνα το μεσημέρι...

Ο λεβεντομαλάκ@@ και οι σύντροφοι ελέγχουν και αστυνομικούς και βγάζουν τις φώτο τους στο διαδίκτυο!! (βίντεο)


Bουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σταμάτησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας και αφού προέβησαν σε έλεγχο των στοιχείων τους, ανήρτησαν φωτογραφίες τους σε βίντεο που ανέβηκε στην ελεγχόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ ιστοσελίδα.Έδειξαν έτσι το πραγματικό τους πρόσωπο, του χαφιέ που απειλεί ανθρώπους επειδή δεν τους κάνουν τα χατίρια...

Προανάκριση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που το έπαιζαν ασφαλίτες και χαφιέδες


[Όχι μόνο προανάκριση!! Να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να γίνει άρση της ασυλίας τους για να δικαστούν σαν απλοί πολίτες! Να γίνει ότι και για τους χρυσαυγίτες βουλευτές γιατί ο νόμος πρέπει να είναι ίσος προς όλους]

Προανάκριση διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, για τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν χθες από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής με πολιτικά και της δημοσιοποίησης φωτογραφιών τους, μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα left.
Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου.

Την προανάκριση διενεργεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να διαπιστωθεί, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, αν προκύπτουν αδικήματα από πλευράς βουλευτών ή άλλων ατόμων.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης λαμβάνονται καταθέσεις από τους αστυνομικούς, ενώ το περιεχόμενο του βίντεο, που περιλαμβάνει και δηλώσεις προσώπων καθώς και το προανακριτικό υλικό που συλλέγεται θα υποβληθεί σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

Κοροϊδεύουν εν ψυχρώ τους ανέργους οι ΑΝ.ΕΛΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ...

Έδωσαν τον νύν υπερ πάντων αγώνα για να μην μειωθούν οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ μισθοί των εργαζομένων στην Βουλή σε τροπολογία του Υπ.Οικονομικών...

Η απόλυτη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...

Έξω διαμαρτύρονται οι ΆΝΕΡΓΟΙ και οι ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ των 500 ευρώ και οι βουλευτές ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ αυτούς που ΔΙΟΡΙΣΑΝ να παίρνουν 16 μισθούς...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...
Δεν αντιλαμβάνονται ότι ΄γίνονται ρόμπες στα μάτια του χειμαζόμενου λαού..

Φωνάζει ο Καμμένος για να μην κόψουν 4 μισθούς από τον ξάδερφό του


Και μούγγα τα γίδια που τον στηρίζουν... Έτσι για να θυμόμαστε και να ξέρουμε ποιοι βλέπουν και ποιοι είναι τυφλοί:

Δένδιας: "Οι πρακτικές βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιες με της Χρυσής Αυγής και αποτελούν αντιποίηση αρχής και θα φροντίσουμε να μην επαναληφθεί"


Ένταση επικράτησε στη Βουλή, όταν κατά τη διάρκεια συζήτησης του πολυνομοσχεδίου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, πήρε τον λόγο για να επαναλάβει τις καταγγελίες εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, για αντιποίηση αρχής.

"Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενοι κι από άλλους του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να ελέγξουν στη οδό Σόλωνος αστυνομικούς με πολιτικά και τους φωτογράφησαν και ανάρτησαν τις φωτογραφίες των αστυνομικών σε επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την left.gr, στοχοποιώντας τους ενόψει των σημερινών συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων".

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΕ και ΧΑ μαζί με όλα τα γίδια υπέρ των 16 μισθών των υπαλλήλων της Βουλής!


Πριν από λίγο ο Στουρνάρας κατέθεσε τροπολογία με την οποία καταργείται η αυτοτέλεια της Βουλής, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι καταργείται το ειδικό μισθολόγιο των υπαλλήλων της Βουλής,  κάτι για το οποίο φώναζαν τα προηγούμενα χρόνια όλα τα γίδια του ίντερνετ και οι πατριώτες του κώλο@.
Σύσσωμη η αντιπολίτευση ανέβηκε στα κάγκελα με πρώτο και καλύτερο τον Λαφαζάνη...

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!! Άρειος Πάγος: Αντισυνταγματικές οι περικοπές μισθών στους δικαστές... αλλά μόνο σε αυτούς, έτσι;



Αντισυνταγματικές έκρινε ομόφωνα η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου τις νέες περικοπές των αποδοχών των δικαστικών λειτουργών (από 19 έως 24%) που προβλέπει το νέο Μνημόνιο.

Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την εισήγηση του αρεοπαγίτη Βασίλη Λυκούδη.

ΣΥΡΙΖΑ: "Τεχνοφασισμός οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στα ΑΕΙ γιατί τα email δεν μπορούμε να τα δείρουμε, να τα σκίσουμε ή να τα απειλήσουμε"


"H μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης εναντίον της Ανώτατης Παιδείας και Έρευνας συνεχίζεται αμείωτη" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του με την οποία τοποθετείται στο ζήτημα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που επιλέχθηκε για την εκλογή των συμβουλίων Διοίκησης των ΑΕΙ προκειμένου οι καθοδηγούμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ κουκουλοφόροι να μην μπορούν να διακόπτουν εκλογικές διαδικασίες.

Γελοιοποιούν τη Βουλή

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις είδε ότι θα πάρει τον πούλο αποχώρησε από την ονομαστική ψηφοφορία!!

Μάλιστα ο Τσίπρας στην τοποθέτησή του κάλεσε τον Μεϊμαράκη να αποσύρει το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία!!

Το καλύτερο βέβαια το είπε ο Βορίδης: Αυτοί που ήθελαν να μας κατακεραυνώσουν ασχολούνται εδώ και τρεις ώρες με τα διαδικαστικά με αποτέλεσμα να μην τοποθετούνται για ένα τόσο σημαντικό νομοσχέδιο... επειδή δεν έχουν λύσεις να προτείνουν

Η πιο μεγάλη ώρα του Σαμαρά

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

Με μικρές απώλειες από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ αναμένουν στην κυβέρνηση να περάσουν σήμερα τα μέτρα από τη Βουλή και στέκονται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός παρά το "παρόν" της ΔΗΜΑΡ παραμένει ισχυρός.

Στην ψηφοφορία που θα διεξαχθεί το βράδυ δεν αναμένονται διαρροές από την Κ.Ο της ΝΔ , ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα φαινεται να το έχει η Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ από όπου υπολογίζεται να υπάρξουν 4 με 5 αντάρτες. Καλύτερα θα είναι τα πράγματα για την εικόνα της κυβέρνησης την Κυριακή όπου τον Προυπολογισμό αναμένεται να υπερψηφίσει και η Κ.Ο της ΔΗΜΑΡ.

Ικανοποίηση επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου και για τις αντιδράσεις σε επίπεδο κοινωνίας, τουλάχιστον όπως αυτές έχουν εκφραστεί μέχρι τώρα. Η χθεσινη διαδήλωση και η συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις, σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη, ήταν μια απόδειξη ότι ο ελληνικός λαός κατανοεί πως δεν υπάρχει άλλος δρομος εξόδου από την κρίση, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως τα μέτρα δεν είναι δυσβάσταχτα και σε πολλές φορές άδικα. Στη σημερινή του ομιλία ο Πρωθυπουργός θα επαναλάβει πως το πακέτο των μέτρων ειναι αναγκαίο για να ληφθεί η δόση των 31,5 δισ και να στηριχθεί η ρευστότητα στην ελληνική οικονομία θέτοντας ξεκάθαρα το δίλημμα "μέτρα και δόση ή ανεξέλεγκτη χρεοκοπία και χάος".

Ο Πρωθυπουργός θα επαναλάβει τη δέσμευσή του πως τα μέτρα αυτά θα είναι τα τελευταία και πως θα συνδυαστούν άμεσα με σειρά αναπτυξιακών δράσεων που θα στοχεύουν στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. Μάλιστα, θα τονίσει πως μόλις αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης θα υπάρξει και άμεση και σταδιακή αποκατάσταση των ασφυκτικών μέτρων κυρίως σε όσους πλήττονται περισσότερο, όπως οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι πολύτεκνοι. Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο και θα κατηγορήσει για ανέξοδο λαϊκισμό και πως με τη στάση του ουσιαστικά επιδιώκει την επιστροφή στη δραχμή.

Στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και κυρίως τις δηλώσεις ξένων αξιωματούχων που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο στη συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη Δευτέρα να μην ληφθεί καμία απόφαση για τη χώρα μας ή να αποφασιστεί η μερική εκταμίευση ενός ποσού και όχι του συνόλου της δόσης. Σε κάθε περίπτωση πάντως θεωρούν πως από τη στιγμή που η Αθήνα θα έχει ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και τον προυπολογισμό, θα έχει δηλαδή υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της τότε και οι εταίροι και δανειστές μας θα πρέπει να στηρίξουν τις προσπάθειες και τις θυσίες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια.

http://ysterografa.gr  

Φασισμός από Στρατούλη ποιυ διέκοπτε συνεχώς τον Κακλαμάνη που έφυγε τελικά απ' το στούντιο [βίντεο]

Νωρίς νωρίς ξεκίνησαν οι πολιτικές κόντρες σήμερα με τους βουλευτές της ΝΔ, Νικητα Κακλαμάνη και του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη να διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε τηλεοπτικό στούντιο και τον πρώτο να σηκώνεται να φεύγει φανερά εκνευρισμένος.

Στην πρωινή εκπομπή του MEGA όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ πήρε το λόγο, ωστόσο μόλις αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Γερμανία ο κ. Στρατούλης τον διέκοψε. Τότε ο κ. Κακλαμάνης του είπε «κ. Στρατούλη μην ξαναδιανοηθείται να παρέμβετε την ώρα που μιλώ, απαντήστε στη δευτερολογία σας». Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταμάτησε με αποτέλεσμα ο Νικήτας Κακλαμάνης να βγάλει το μικρόφωνο και να φύγει από το στούντιο.

Ο Δημήτρης Στρατούλης είπε πως ο κ.Κακλαμάνης θα πρέπει να μάθει να αντέχει και στο δημοκρατικό διάλογο.



iefimerida.gr

Η καταστροφή του ελληνικού κράτους


Ορισμένοι κρατικοί λειτουργοί, όπως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ Χρ. Σταϊκούρας, με τη σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ασφαλώς θεωρούν ότι θα κατευνάσουν τη λαϊκή κατακραυγή κατά των «κακών τραπεζιτών» οδηγώντας στην έξοδο και την πρόωρη συνταξιοδότηση 10 από τα πιο σημαντικά στελέχη της ΤτΕ, μεταξύ των άλλων τον ελεγκτή της Proton Γούσιο, μία σειρά στελεχών της διεύθυνσης εποπτείας του ιδρύματος, τον συντάκτη των εκθέσεων της ΤτΕ Ισαάκ Σαμπεθάι και άλλων, χωρίς τους οποίους το ίδρυμα αυτό δεν θα ήταν ό,τι είναι.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Πέμπτη , 1η Νοεμβρίου 2012, συνεδρίασαν τα νεοεκλεγέντα μέλη του
Δ.Σ. του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου και συγκροτήθηκαν σε Σώμα ως εξής :
 
1.      Πρόεδρος -                          Τζιώτης Αντώνης
2.      Αντιπρόεδρος -                    Γρατσίας Α. Βασίλειος
3.      Γενικός Γραμματέας -         Μουστάκη Χάιδω
4.      Ταμίας -                               Βασιλάκης Βασίλειος
5.      Ειδικός Γραμματέας -          Γρατσία Ν. Κυριακή  
Μέλη :

Ο Καμμένος και ο Σόρος πανηγυρίζουν για την επανεκλογή Ομπάμα!


Πρωι πρωί έκαναν δηλώσεις χαράς για την επανεκλογή Ομπάμα ο Τ. Σόρος και ο Πάνος Καμμένος, ο ποίος αναμένεται να στείλει και συγχαρητήριο tweet, στα ελληνικά εννοείται, στον φίλο του Μ. Ομπάμα!. Ο Πάνος Καμμένος ταίζοντας το πρωινό κουτόχορτο στους ΑΕροψεκασμένους τους είπε...

Αρβανιτόπουλος: Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τις μεταγραφές πρωτοετών φοιτητών

Δύο σημαντικά μέτρα που σαν στόχο έχουν την ανακούφιση των ελληνικών οικογενειών που υποφέρουν από την κρίση, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.

Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα:

e-Επιλογές της 06/11/2012



Εκλογές στον Απεραθίτικο Σύλλογο Νάξου την Κυριακή

Την Κυριακή 11 Νοέμβρη οι εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Απεραθίτικο Σύλλογο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου είναι το νεαρό της ηλικίας, η επιστημονική κατάρτιση και ότι για πρώτη φορά θέτουν υποψηφιότητα οι οκτώ από τους εννέα υποψηφίους. Δείτε λεπτομέρειες για την ψηφοφορία και τους υποψηφίους

Εκλέχτηκαν οι εκπρόσωποι εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια

Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου το υπουργείο πραγματοποίησε τις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια.
Υπάρχουν δύο υπηρεσιακά συμβούλεια α) του νομού Κυκλάδων ΠΥΣΔΕ και β) της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου ΑΠΥΣΔΕ
Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα την πρωτιά έχουν οι συνδυασμοί της εκπαιδευτικής αριστεράς , η  ΠΑΣΚ έχει μεγάλη πτώση και  η  ΔΑΚΕ κρατά   τις δυνάμεις της .

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Α.Ο. Πανναξιακού προς τον Αστέρα Βάρης

Ο Α.Ο. Πανναξιακός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα του Κυανού Αστέρα Βάρης, για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας, κατά το μεταξύ μας παιχνίδι στις 4/11/2012 στο γήπεδο της Βάρης. Ευχόμαστε στο σωματείο του Αστέρα καλή συνέχεια στο περιφερειακό πρωτάθλημα και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στο παιχνίδι του 2ου γύρου στη Νάξο.

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο

Μια ιστορία που δημοσιεύεται στο τεύχος του Οκτωβρίου της Ναυτικής Ελλάδος.
Της τα έδωσα της Πατρίδος και τα δύο
Ήμουν στο Ναυτικό το 1952 και βρισκόμουνα στη Πλατεία Κλαυθμώνος, όχι όπως είναι σήμερα. Οι νεότεροι δεν γνωρίζουν πάρα πολλά από τα παλιά και απορούν οπόταν ακούν ορισμένα γεγονότα του τότε. Εκείνη τη στιγμή έπεφτε ο ήλιος και θα γνωρίζετε ότι με τη δύση του, γίνεται υποστολή της σημαίας. Τότε το Υπουργείο Ναυτικού ήταν εκεί και η σημαία κυμάτιζε ακόμα στο κτήριο. Σήμερα είναι άλλες υπηρεσίες του Ναυτικού.

Έδειξαν ξανά το καλό τους πρόσωπο


Στο πέμπτο της κατά σειρά φιλικό η ομάδα βόλεϊ γυναικών τουΠανναξιακού Α.Ο.Ν έδειξε και πάλι το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο αυτή τη φορά κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Οι Ναξιώτισσες κέρδισαν με 2-1 σετ τον αντίπαλο τους παραμένοντας στο περισσότερο μέρος του παιχνιδιού συγκεντρωμένες και μαχητικές με καλές άμυνες, όπως μας έχουν συνηθίσει, και δυνατές επιθέσεις. Τα κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη αν και λίγο ταλαιπωρημένα από το τουρνουά που........

Νάξος: Όχι στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   06/11/2012
Οι εργαζόμενοι της Νάξου  σήμερα έδωσαν μια βροντερή απάντηση στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που με το πολυνομοσχέδιο και τον προϋπολογισμό, καταδικάζουν τα λαϊκά στρώματα στη φτώχια και την εξαθλίωση.
Ένωσαν τη φωνή τους, με τις εκατοντάδες  χιλιάδες φωνές σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενάντια στο μονόδρομο κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ, έστειλαν μήνυμα για αντεπίθεση και άνοιξαν το δρόμο για την ανατροπή και την......