slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με δυναμική παρουσία της Νάξου ολοκληρώθηκε η διεθνή έκθεση MITT στη Ρωσία

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η 24η Διεθνής έκθεση ΜΙΤΤ, στη Μόσχα, στην οποία δυναμική παρουσία είχε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Τα αποτελέσματα των επαφών και οι συναντήσεις που έγιναν στη Μόσχα άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη, καθώς η απήχηση των 5 νησιών του δήμου στο ρωσικό κοινό ήταν ιδιαίτερα μεγάλη.

Ρουσόπουλος: Οργανωμένο σχέδιο των Τούρκων οι πυρκαγιές του 2007

Για οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης της κυβέρνησης Καραμανλή έκανε λόγο ο Θόδωρος Ρουσόπουλος. Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με αφορμή τα όσα είπε για τη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και το «φούσκωμα» του ελλείμματος.
Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, σε συνέντευξή του στο

ΦΑΠΕΣ On Air -μέχρι και Οικονόμου τον τάραξε στις φάπες- Ζαχαριάδη -«751 ευρώ έταξε μόνο ο Τσίπρας και ο Σώρρας»

Καβγά on air για τον κατώτατο μισθό των 751 ευρώ και τον… Αρτέμη Σώρρα είχαν ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου και ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. Αφορμή αποτέλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ μετά τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου αν η αξιωματική αντιπολίτευση θα φέρει κατώτατο μισθό 751 ευρώ.
«Δεν είναι Σώρρας ο Μητσοτάκης. Αυτά τα λέει ο Σώρρας και ο Τσίπρας» είπε ο

Εκτός μειώσεων οι συντάξεις βουλευτών και αιρετών στους ΟΤΑ

Παράθυρο εξαίρεσης για τις βουλευτικές συντάξεις αλλά και τις συντάξεις αιρετών στην Τοπική


Η μη ρητή υπαγωγή τους στις νέες ρυθμίσεις και το κενό νόμου που υπάρχει οδηγεί σε εξαίρεση από... την πίσω πόρτα για τις περικοπές που ισχύουν για το σύνολο των υπολοίπων συνταξιούχων μετά τον επανυπολογισμό τους και την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του...