slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

inGalatsi.gr...Η νέα μόδα στο Γαλάτσι!!



Μια καινοτόμος ιδέα πήρε σάρκα και οστά» στην περιοχή του Γαλατσίου, που θα κάνει την αναζήτηση των κατοίκων, πιο εύκολη στο χώρο του διαδικτύου. Πρόκειται για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού επαγγελματικού οδηγού της περιοχής. Το www.ingalatsi.gr . Μια ιστοσελίδα με πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο.
 Οι σύγχρονές internet marketing στρατηγικές που έχουν ακολουθήσει οι εμπνευστές της ιδέας, έχουν καταστήσει επιβλητική την παρουσία της ιστοσελίδας στην περιοχή του Γαλατσίου. Μετράει μόλις ένα μήνα ζωής και βρίσκεται στην 1η σελίδα της google. Το ίδιο συμβαίνει και με τους επαγγελματίες που έχουν ήδη καταχωρηθεί στο site. Αξιοσημείωτο είναι ότι σύμφωνα με στοιχεία του alexa.com το inGalatsi.gr βρίσκεται στη 2η κατάταξης συγκριτικά με τα υπόλοιπα sites της περιοχής (1ο το site του Δήμου).

Να γιατί θα γίνει Πρωθυπουργός η Τζούλια Αλεξανδράτου


ΑΥΤΑ ΠΟΥ  ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ TO 2011  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ   Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΑ ΛΕΓΕ ΑΠΌ ΤΟ 2006.
Ότι τις υποκλοπές έκανε η Αμερικανική Πρεσβεία και μάλιστα με λεπτομέρειες για τους 4 σταθμούς βάσης, κ.λ.π. (το φύλλο είναι της 2-3-2006)
Βεβαίως, την ίδια μέρα, ...
ο λυσσαλέα αντιπολιτευτικός άνθρωπος των ΗΠΑ (που φυσικά έγινε πρωθυπουργός μετά), κατηγορούσε τον Καραμανλή ως ....

Έλεος! Μόνο μία είδηση είχαν σήμερα τα δελτία ειδήσεων !

"Ειδήσεις των 8", είδατε σήμερα; Eίχαν μόνο μία είδηση !
Δεν βαρεθήκατε να βλέπετε και να ακούτε, την ίδια και την ίδια και την ίδια είδηση, να καταλαμβάνει ολόκληρο το δελτίο "ειδήσεων" ; Μιλάμε, φυσικά, για την υπερβολή που έδειξαν οι ανεξάρτητοι τηλεοπτικοί σταθμοί (ET1, NET, ET3, MEGA, ANT1, STAR, ALPHA, ALTER, ΣΚΑΪ κλπ), στο θέμα..

Απίστευτο : Με ψευδώνυμο στην Καρδαμύλη ο πρωθυπουργός ( κύριος Αναγνώστου!)

Το ζεύγος... Αναγνώστου και την παρέα του περίμεναν να δουν την Παρασκευή το απόγευμα στο μικρό ξενοδοχείο στα Ριτσά της Καρδαμύλης και τελικά αντίκρισαν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αντα και την προσωπική τους ασφάλεια. Ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε την Καρδαμύλη για ολιγοήμερες διακοπές, όπου την Παρασκευή το απόγευμα έκανε βόλτα στη μανιάτικη κωμόπολη, ενώ το βράδυ συνέφαγε με τη σύζυγό του και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο στην ταβέρνα “Ελιές” μπροστά από το ξενοδοχείο που διαμένει. Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν ιδιαιτέρως αυξημένα, αλλά διακριτικά με σκοπό να μην προκαλέσουν τους υπόλοιπους επισκέπτες και να περάσουν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι. Ο πρωθυπουργός χθες έκανε την εμφάνισή του και πάλι στα Ριτσά για απογευματινό μπάνιο, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επιδόθηκε και στο αγαπημένο του σπορ το κανό. Στην μυστικότητα της επίσκεψης συνέβαλε και η Ολλανδέζα σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργου Παπακωνσταντίνου Jacoline Vinke, η οποία ως συγγραφέας τουριστικών οδηγών φρόντισε...

Την φωτιά στον Έβρο την έβαλε το ίδιο πρόσωπο που… απειλούσε στο Δέρειο την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου;;;


  Ας σταματήσει το παραμύθι, ότι η πυρκαγιά που κατέστρεψε 70.000 στρέμματα στον Έβρο, ήταν δήθεν τυχαίο γεγονός και προκλήθηκε από τους σπινθήρες εξάτμισης τρακτέρ
Κάντε πραγματογνωμοσύνη στο “τρακτέρ της φωτιάς”
 Στα 66 χρόνια εκδοτικής της ζωής η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, ποτέ δεν μάσησε τα λόγια της. Και ειλικρινά σήμερα είμαστε τουλάχιστον εξοργισμένοι ακούγοντας τα διάφορα ΜΜΕ να μιλούν για τον καημένο, τον ΑΓΝΩΣΤΟ αγρότη, που αγόρασε ένα παλιό τρακτέρ, από κάποιον άλλο ηλικιωμένο αγρότη, και ύστερα το πήγε βόλτα στο δάσος (;) το τρακτέρ, αλλά εκείνο έβγαζε σπίθες και γι’ αυτό δημιουργήθηκαν δέκα εστίες πυρός που είχαν ως αποτέλεσμα να καταστραφούν περιουσίες και να καούν 70.000 στρέμματα στον Έβρο…

Εντυπωσιακή φωτογραφία της NASA από τον κυκλώνα Irene την ώρα που πλήττει τη Νέα Υόρκη




Είναι ή δεν είναι εθνική προδοσία;;;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου (δείτε το video)
Στις 7 Φεβρουαρίου 2007, στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, συμφωνείται μεταξύ της Ρωσίας της Ελλάδος και της Βουλγαρίας η κατασκευή του διαβαλκανικού αγωγού μεταφοράς αργού πετρελαίου από το Βουλγαρικό λιμάνι του Μπουργκάς στην Αλεξανδρούπολη. Στις 17 Μαρτίου 2007, στην Αθήνα, οι τρεις χώρες υπογράφουν την τελική συμφωνία κατασκευής του αγωγού που το χρονοδιάγραμμα όριζε την αποπεράτωσή του στο τέλος του 2010.

«Ήξερα τον ρόλο των Αμερικάνων αλλά δεν ξέρω μέχρι που έφτασαν!»

Ανέκαθεν οι αμερικανοί δημιουργούσαν τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου να παρεμβαίνουν στα πολιτικά ζητήματα της Ελλάδας. Είναι νωπές οι μνήμες των πολιτικών τους παρεμβάσεων τόσο για την εγκαθίδρυση της χούντας όσο και για διατήρηση της εφτά χρόνια στην εξουσία. 
 Η περίοδος διακυβέρνησης από τον Κώστα Καραμανλή ήταν προφανώς η πλέον απεχθής για τους υπερατλαντικούς «συμμάχους» μας και μάλιστα όταν ο πρώην πρωθυπουργός τους χάλασε το…

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ του ΠΑΣΟΚ, γκρεμίστε τον πρωθυπουργό των υποκλοπών.


http://olympiada.files.wordpress.com/2010/10/gap-clever-as-kapsis.jpg?w=253&h=300&h=299Εάν υπάρχει κάτι από το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, πρέπει άμεσα να κάνει το ιστορικό του χρέος και να γκρεμίσει αυτή την κουστωδία που καπηλεύεται το όνειρο εκατομυρίων Ελλήνων που πίστεψαν την διακήρυξη αρχών της 3ης Σεπτεμβρίου. Μετά και την τελευταία αποκάλυψη για τους φυσικούς αυτουργούς των υποκλοπών, είναι αυταπόδεικτο ότι κάθε στιγμή που περνά με την κάστα του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου στα ηνία της χώρας, τα αποτελέσματα είναι ολέθρια και εάν μείνουν λίγο παραπάνω, ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ.

Η καπηλεία του λεγόμενου “ιστορικού ΠΑΣΟΚ” με όλα τα λάθη εως και εγκλήματα του, έχει επιφέρει τις δύο εφιαλτικοτερες διακυβερνήσεις που γνώρισε το Ελληνικό κράτος. Ο “εκσυγχρονισμός” του Σημίτη και η “νέα διακυβέρνηση” του (κατ’ όνομα) Παπανδρέου αποτελούν τις μαζικότερες πολιτικές απάτες. Τα μεθοδικότερα πολιτικά εγκλήματα εις βάρος της κοινωνίας.

Απεβίωσε ο Λεωνίδας Κύρκος

Έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 87 ετών, ο ηγέτης της Ανανεωτικής Αριστεράς, Λεωνίδας Κύρκος. Η κηδεία του θα γίνει από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών, την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στις 5 το απόγευμα.

Γεννηθείς το 1924 στο Ηράκλειο Κρήτης, γιος του Μιχαήλ Κύρκου που μαζί με τον Ι. Πασαλίδη και άλλες προσωπικότητες της Αριστεράς ίδρυσαν την ΕΔΑ. Πρόεδρος και γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Εσωτ. μέχρι τον Απρίλιο του 1987, οπότε εντάχθηκε στην Ελληνική Αριστερά (Ε.ΑΡ.) της οποίας εκλέχτηκε Πρόεδρος, ο Λεωνίδας Κύρκος εκλέχτηκε με την ΕΔΑ μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου το 1961, 1963 και 1964. Στις 21 Απριλίου 1967 συνελήφθη και παρέμεινε στη φυλακή για 5 χρόνια. Μετά την μεταπολίτευση εκλέχτηκε βουλευτής, το 1974 και το 1977, και ευρωβουλευτής το 1981 και το 1985.

Η Αμερικανική πρεσβεία πίσω από τις παρακολουθήσεις του Κ. Καραμανλή

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθηνά βρίσκεται πίσω από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις του τέως πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και άλλων κυβερνητικών αξιωματούχων την περίοδο 2004 - 2005, καταδεικνύει η εισαγγελική ερευνά.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, η σύνδεση των τεσσάρων από τα 14 κινητά που χρησιμοποιήθηκαν για την εκτροπή των συνομιλιών στα κομπιούτερ καταγραφής, είχε αγοραστεί στο όνομα της αμερικανικής πρεσβείας.
Εκτός από τον κ. Καραμανλή, παρακολουθούνταn ο τότε διοικητής της ΕΥΠ, ο αρχηγός της αστυνομίας, υπουργοί και δεκάδες πολίτες.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

 Εγώ δεν θέλω να σταθώ στο αν ήταν σωστή η,λάθος η συναίνεση που έγινε μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.για την παιδεία.
 Επίσης δεν θέλω να σταθώ και στα σενάρια συγκυβέρνησης που ακούγονται δεξιά και αριστερά,ιδιαίτερα από κύκλους προσκείμενους στους κ.κ.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. κυρίους ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ και ΔΗΜΑ.
  Αυτό που μπορώ να πω μετά βεβαιότητας είναι ότι όπου νάναι θα τους πάρουμε με τις ΝΤΟΜΑΤΕΣ και τα ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ εκεί στη ΣΥΓΓΡΟΥ.
   Αυτή η παράταξη  σπηλώθηκε και  διαπομπεύτηκε τόσο μα τόσο πολύ από τους ΝΤΟΠΙΟΥΣ και ΞΕΝΟΥΣ  ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ για να μπορέσουν να τυλίξουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ σε μια λαδόκολλα και να του ρουφήξουν το μεδούλι.
   Συνεχώς βγαίνουν όλο και περισσότερα περιστατικά για τις ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ και τα ΦΑΟΥΛ που έκαναν στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για να μπορέσουν να τον ρίξουν ,έτσι ώστε να έρθει το ΠΑΣΟΚ και να ολοκληρώσει το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.
   Αν νομίζει η Ν.Δ.ότι μπορεί να μας δουλεύει στη ψύχρα και στο τέλος να δούμε στο μπαλκόνι τον Γιωργάκη ,η,τον Μπένυ αγκαλιά με τον Σαμαρά,είστε βαθιά νυχτωμένοι.
  Αυτά προς το παρόν.
  Υ.Γ. Γιατί ρε γαμότο δεν είναι δυνατόν ,μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει,να βλέπουμε τον ΑΡΟΥΛΗ και τον ΚΟΥΛΗ να χαριεντίζονται με την ΑΝΝΟΥΛΑ.
   Γιατί η ΑΝΝΟΥΛΑ όταν γίνει η Ν.Δ. κυβέρνηση ( μεταξύ μας,με τα όργια που έχει η Ν.Δ δεν το πολυπιστεύω),θα πηγαίνει από διαδήλωση σε διαδήλωση,με δάκρυα στα μάτια και θα γαβγίζει εναντίον της. 

Συναίνεση για μένα (για το καλό μου), χωρίς εμένα...



Στις 28-8-2009 ο Παπανδρέου, η Ντόρα, ο Σουφλιάς, ο Μίχαλος, ο Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, ο Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ και πολλοι άλλοι ζητούσαν εκλογές....
Σήμερα που η Χώρα μας στη κυριολεξία καταστρέφεται οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι δεν χρειάζονται οι εκλογές παρά  μόνο συναίνεση! 
Συναίνεση λοιπόν για μένα τον Έλληνα πολίτη (για το καλό μου δηλαδή), όμως χωρίς εμένα...