slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βίντεο με την ομιλία του Υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση στην ολομέλεια της Βουλής

 

Το νομοσχέδιο   με την μείωση κατά 3,90 ποσοστιαίες μονάδες των ασφαλιστικών εισφορών & με την ρύθμιση οφειλών σε 800.349 ελ επαγγελματίες  αυτοαπασχολούμενους & αγρότες! Αξίζει να δείτε τι καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ!

Μετά αναρωτιόμαστε ποιοι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι διαδίδουν τα fake news-ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κλαυδιανός ισχυρίζεται ότι έχει ακούσει πολλές περιπτώσεις ασθενών με βεβαρημένο ιστορικό, που τους έστειλαν σπίτι τους, αλλά μόλις τον ρωτούν να πει συγκεκριμένα, δεν απαντά.

Στον Ευαγγελισμό εσπευσμένα ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης


Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.
«Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου», έγραψε στον λογαριασμό στο Facebook.

Ηλεκτροφωτισμός γηπέδων Τήνου και Κύθνου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Τα δύο έργα χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια, για λογαριασμό των Δήμων Τήνου και Κύθνου

Δύο ακόμη γήπεδα ποδοσφαίρου στην Τήνο και την Κύθνο εκσυγχρονίζονται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,  στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος συντήρησης και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων, που υλοποιεί σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Κ.Μητσοτάκης: Πιο περιορισμένα Χριστούγεννα με τις οικογένειες μας, ενδεχομένως μια ακόμα

 

«Θα κάνουμε διαφορετικά Χριστούγεννα φέτος. Πολύ – πολύ πιο περιορισμένα, με τις οικογένειες μας, με τους ανθρώπους που αγαπάμε, άντε ενδεχομένως μία οικογένεια ακόμα”, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνάντησής του με τη διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

“Ετσι πρέπει να γίνει σε αυτό το ιδιαίτερο 2020, το οποίο μας επιφύλαξε πάρα πολλές εκπλήξεις, μας έκανε, όμως, ταυτόχρονα πιο δυνατούς και θέλω να πιστεύω ότι θα μας κάνει και πιο ενωμένους, ως κοινωνία. Διότι ο εχθρός είναι ένας, είναι ο ιός και μακάρι όλοι να έβλεπαν την πρόκληση μέσα από αυτή τη διάσταση της”, σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Αλεξανδρούπολη: Τι απαντά η διοίκηση του νοσοκομείου στις ΜΠΟΥΡΔΕΣ τα περί «γκρεμίσματος τοίχου»


Διαψεύδει η διοίκηση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι γκρεμίζονται τοίχοι στο νοσοκομείο για να φτιαχτούν κι άλλες ΜΕΘ. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση "ουδέποτε έλαβε χώρα περιστατικό γκρεμίσματος τοίχου" και δίνονται διευκρινίσεις για τις ενέργειες που έχουν γίνει τον τελευταίο μήνα, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη κλινών ΜΕΘ-COVID.

Κορωνοϊός: Αυτές είναι οι επιχειρήσεις που δεν θα πληρώσουν ΦΠΑ έως και τέλος Απριλίου -Ολοι οι ΚΑΔ

Ο πονοκέφαλος που έχει προκαλέσει το lockdown στις επιχειρήσεις που αναγκάστηκαν να κατεβάσουν ρολά δεν έχει τέλος και πλέον οι επιχειρηματίες προσπαθούν να αξιοποιήσουν τα μέτρα στήριξης που έχει λάβει η κυβέρνηση όπως το πάγωμα του ΦΠΑ.

Οπως αναφέροντας επιχειρηματίες, αν και η ζημιά που έχουν υποστεί είναι τεράστια, το συγκεκριμένο μέτρο της δυνατότητα να μην πληρώσουν έως το τέλος Απριλίου 2021 τον ΦΠΑ Νοεμβρίου είναι μία ανάσα ρευστότητας.

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Σε επαγγελματικό ριφιφί παραπέμπουν τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. από την κλοπή σε θυρίδες τράπεζας τεσσάρων γυναικών στο Νέο Ψυχικό.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση, όπως εκτιμούν ανώτερες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. Η τράπεζα δέχεται ότι έγινε παραβίαση, αλλά ακόμη κανείς δεν γνωρίζει γιατί οι δράστες πήγαν στις συγκεκριμένες θυρίδες και αν διέθεταν εσωτερική πληροφόρηση.

Και οι 4 παραβιασμένες θυρίδες ανήκαν σε γυναίκες. Ειδικότερα:

4 χρονια χωρίς τον Ναξιώτη Γιατρό και Βουλευτή Γιάννη Χωματά

Από την σελίδα του Ανδρέα Φάρκωνα 

Ήταν πρωινές ώρες της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2016 που ο   Ναξιώτης Γιατρός και πρώην  Βουλευτής Κυκλάδων της Νέα Δημοκρατία   Γιάννης Χωματάς  που νοσηλευόταν  στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός  σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή.  
Καταγωγή και πρώτα χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Καταγόταν από το Δαμαριώνα Νάξου και ολοκλήρωσε το Γυμνάσιο στην Αθήνα. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια αγωνίστηκε για την ανεξαρτησία της Κύπρου. Στο στρατό υπηρέτησε στο Σώμα Αλεξιπτωτιστών και ενώ ήταν βουλευτής, το 1992, πραγματοποίησε πτώση με αλεξίπτωτο στη Θεσσαλονίκη, μαζί με άλλους βουλευτές, για να διατρανώσει την ελληνικότητα της Μακεδονίας.[1]

Ομιλία του Βουλευτή Φίλιππου Φόρτωμα για την ανασυγκρότηση της πολιτικής αεροπορίας στην Ελλάδα

Για τη σύσταση της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς και την αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας μίλησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών το οποίο ψηφίσθηκε την Πέμπτη 26/11 στην Ολομέλεια της Βουλής.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας θα είναι ένα εποπτικό, ευέλικτο και