slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρόγραμμα Κατάρτισης στη Νάξο "Στρατηγικές Ορθής Διαχείρισης Φυτοπροστατευτικών"


Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ, Η ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΛΙΧΡΥΣΟΣ» &
ΤΟ ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΤΟ.... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

«ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΟΡΘΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ»

Έγκριση ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου 2014-2020



Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.

Με την ευκαιρία της απόλυτα πετυχημένης ολοκλήρωσης μιας μακράς περιόδου σχεδιασμού και διαβούλευσης, ο Περιφερειάρχης θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους όσους συμμετείχαν στη μεγάλη και επίπονη αυτή προσπάθεια και ιδιαίτερα τη Διαχειριστική Αρχή που συντόνισε την κατάρτιση, υποβολή και

Ειρήνη Σαρρή: Εμφάνιση του Εφηβικού Τμήματος χορού στο Μαγικό Χωριό και παρουσίαση της παραδοσιακής συνταγής της κολοκυθοπαστίτσας!

Από την παράσταση του Πολιτιστικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Γαλανάδου



Μικροί καλλιτέχνες με μεγάλο ταλέντο!
Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό - Εξωραϊστικό Σύλλογο Γαλανάδου για την όμορφη βραδιά, που μας πρόσφερε με τη θεατρική του παράσταση, η οποία ήταν καλοδουλεμένη και γεμάτη νοήματα!

Με επιτυχία στέφθηκε και η 2η παράσταση, στη Χώρα: "Οι κουραμπιέδες της μάγισσας Κουτουρού"







ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Του Γιώργου  Α. Βακόνδιου 
Πολιτευτή Κυκλάδων Ν.Δ.
Οι επερχόμενες εκλογές θα διεξαχθούν λόγω των συνταγματικών προθεσμιών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.
Οι πολίτες θα πρέπει να επιλέξουν κατ’ αρχάς το κόμμα του οποίου το πρόγραμμα τους εκφράζει και βεβαίως τους υποψηφίους βουλευτές οι οποίοι θα τους εκπροσωπήσουν.
Στις Κυκλάδες υπάρχουν τρεις εκλεγμένοι βουλευτές οι οποίοι έχουν τιμηθεί με την ψήφο των πολιτών, αλλά οι συνδυασμοί των κομμάτων θα περιλαμβάνουν και δεκάδες άλλους υποψηφίους. 
Εάν υπολογίσουμε ότι στις επερχόμενες εκλογές αναμένεται να υπάρξουν περισσότερα από

Θελει η ...τανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟ

Eκλογές θα γίνουν την Κυριακή, 25 Ιανουαρίου.


O Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά το τέλος της ψηφοφορίας, θα ανακοινώσει ότι οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή,