slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

12o Φεστιβάλ Νάξου - Τηλεοπτικό σποτ ΕΡΤ

http://www.youtube.com/watch?v=ry267c-axDU

Χορηγός των φιλικών του Ολυμπιακού η γραβιέρα Νάξου

Χορηγός των φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού είναι η γραβιέρα Νάξου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.
Η Γραβιέρα Νάξου φέρει την ονομασία ενός προϊόντος με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης

Αντί περικοπών, τα υπουργεία ετοιμάζουν τα περίπτερά τους για τη ΔΕΘ!

Δεν έχουν πιάσει το μήνυμα

Ενώ όλοι όσοι γνωρίζουν την κατάσταση των δημοσιονομικών μεγεθών της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού, ζητούν άμεσες περικοπές από τις σπατάλες υπουργείων και δημοσίων φορέων, μερικοί δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται αυτό το μήνυμα.


Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Armageddon News, αρκετά υπουργεία ετοιμάζουν τα περίπτερά τους για τη ΔΕΘ, σα να μη συμβαίνει τίποτα.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως το κάθε υπουργείο πρέπει να περικόψει όσο γίνεται τις δαπάνες που δεν είναι αναγκαίες προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, και να μην καταφύγει, έτσι, σε νέες περικοπές μισθών και συντάξεων. Οι υπεύθυνοι υπουργοί θα πρέπει να συμμορφωθούν με το πνεύμα των καιρών και να ακυρώσουν τις συμμετοχές δημοσίων οργανισμών στη Δ.Ε.Θ.

Ο Άδωνις κατέθεσε ερώτηση στον Σουρνάρα για... Καμμένο! Τι ζητάει να μάθει;(ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα κατέθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Τι ζητάει;

Ζητάει να του απαντήσει εάν είχε "δίκιο" ο Πάνος Καμμένος που στις προγραμματικές δηλώσεις υποστήριξε πως δεν υπάρχουν υπογραφές από την ελληνική πλευρά στη δανειακή σύμβαση...



Κ. Τζαβάρας: Ενημερώθηκα ότι κλείνει η Ακρόπολη με... δελτίο Τύπου... αλλά δεν θα κόψω κώλους που με γείωσαν, απλά θα συζητήσω μαζί τους

[Όσοι από τα παρακάτω καταλάβουν ότι ο υπουργός θα κόψει κώλους προκειμένου την επόμενη φορά οι δημόσιοι υπάλληλοι να θυμούνται ότι οι υπηρεσίες δεν είναι ξέφραγο αμπέλι... κατάλαβαν λάθος! Ο κ. Τζαβάρας παρόλο που οι φύλακες τον έγραψαν στα παπάρια τους, θα τους τιμωρήσει σκληρά αναγκάζοντάς τους να ...
συζητήσουν το θέμα... ε μην τους βασανίσεις τόσο ρε Υπουργέ! Έτσι να αυτοξεφτιλίζεστε και μετά να περιμένετε να μπει τάξη στο μπουρδέ@@ όπου ο καθένας κάνει ότι γουστάρει...]

Μέσω... δελτίου Τύπου ενημερώθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας ότι η Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων σκόπευε να βάλει λουκέτο τη Δευτέρα το μεσημέρι την Ακρόπολη λόγω καύσωνα!

«Απλώς με ενημέρωσαν (...) ως αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού έγινα δέκτης δελτίου Τύπου» ανέφερε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ν. 3850/10) τίθεται ζήτημα προστασίας των εργαζομένων από θερμική καταπόνηση και ο νομοθέτης αναγνωρίζει το δικαίωμα στους εργαζόμενους να μεταθέτουν την εργασία τους.

Ωστόσο, ο υπουργός πρόσθεσε ότι οι φύλακες των αρχαιολογικών χώρων δεν είναι οικοδόμοι, αλλά δημόσιοι υπάλληλοι, και έπρεπε να ακολουθηθούν διαδικασίες όπως εκτίμηση του κινδύνου από την επιθεώρηση εργασίας για να μην υπάρξει διατάραξη στη λειτουργία δημόσιας υπηρεσίας.

Όσοι από τα παρακάτω κατάλαβαν ότι ο υπουργός θα κόψει κώλους προκειμένου την επόμενη φορά οι δημόσιοι υπάλληλοι να θυμούνται ότι οι υπηρεσίες δεν είναι ξέφραγο αμπέλι... κατάλαβαν λάθος! Ο κ. Τζαβάρας παρόλο που οι φύλακες τον έγραψαν στα παπάρια τους, θα τους τιμωρήσει σκληρά αναγκάζοντάς τους να ... συζητήσουν το θέμα.

Νέα διαφημιστική καμπάνια της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου με το «Μένουμε Ελλάδα» για τη Νάξο

Καλεσμένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και του πρόεδρου

 της Δημήτρη Καπούνη , οι συντελεστές της εκπομπής  ≪ Μένουμε Ελλάδα ≫

 που προβάλλεται στην ΕΤ 1 στη Νάξο, από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας

από τη Δευτέρα 9 μέχρι και  Παρασκευή 13 Ιουλίου. Το διάστημα της παραμονής τους,

επισκέφθηκαν το τυροκομείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου,
τα αποστακτήρια κίτρου και  άλλα μέρη του νησιού, προβάλλοντας
 τις φυσικές ομορφιές της Νάξου και τα τοπικά προϊόντα.

Ακρόπολη, ο πιο δημοφιλής αρχαιολογικός χώρος

Η Ακρόπολη είναι με διαφορά ο πιο δημοφιλής Αρχαιολογικός χώρος με 317.338 εισιτήρια την περίοδο Ιανουάριος - Μάρτιος 2012, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Στην τρίτη θέση - μετά την Ακρόπολη και το Αρχαιολογικό Μουσείο- βρίσκονται οι Δελφοί σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση στην κίνηση επισκεπτών. Ο μέσος όρος αύξησης της κίνησης του Αρχαιολογικού χώρου και του μουσείου - σύμφωνα με στοιχεία της Ι' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων- για τον μήνα Μάρτιο (σε σχέση με το 2011) ανέρχεται στο 216%.

Οι πιο δημοφιλείς Αρχαιολογικοί χώροι το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Ακρόπολη: 317.338

Αρχαιολογικό Αθήνας: 56.255

Δελφοί: 49.690

Επίδαυρος: 24.150

Ολυμπία: 22.666

Σούνιο: 18.912

Ηράκλειο (+Κνωσσός-Φαιστός): 14.595

Μυκήνες: 14.161

Κόρινθος: 12.646

Ρόδος (+Λίνδος & Κάμειρος): 6.354

Την Τετάρτη δίνουμε όλοι αίμα

Αιμοδοσία, την Τετάρτη 18 Ιουλίου στο Δημαρχείο Νάξου, διοργανώνει το Ίδρυμα Στήριξης Κ.Υ.-Γ.Ν. Νάξου

 Ώρες αιμοδοσίας:

Πρωί: 9-1
Απόγευμα: 5-8

Ξεκινούν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ

Την Δευτέρα, 23 Ιουλίου, ξεκινά η διαδικασία χορήγησης των Δελτίων Κοινωνικού και Εκδρομικού Προγράμματος του ΟΓΑ, καθώς , σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των αιτήσεων συμμετοχής στα Προγράμματα του φετινού έτους.