slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκλογές στον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το ΔΣ του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ.Για τα επόμενα δύο χρόνια:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:Μργαρίτης Φρατζέσκος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:Ελευθερίου Λογοθέτης
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Κρητικός Λογοθέτης
ΤΑΜΙΑΣ:Αναματερού Ειρήνη
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:Μπαρδάνη Ειρήνη
ΜΕΛΟΣ:Ζαζάνης Νίκος(Έφορος εκδηλώσεων)
ΜΕΛΟΣ:Ζαφείρη Μαριέττα(Έφορος υλικού)
ΜΕΛΟΣ:Μπακάλου Βούλα(Έφορος εκδηλώσεων)
ΜΕΛΟΣ:Μπαρδάνης Γιάννης(Υπεύθυνος περιβαλλοντικών θεμάτων)

Αναλυτικά τ' αποτελέσματα των εκλογών.

Στους 127 ψηφοφόρους:

Μαργαρίτης Φρατζέσκος 83
Ελευθερίου Λογοθέτης 81
Ζαζάνης Νίκος 62
Ζαφείρη Μαριέττα 59
Μπακάλου Βούλα 55
Μπαρδάνη Ειρήνη 49
Κρητικός Λογοθέτης 43
Αναματερού Ειρήνη 41
Μπαρδάνης Γιάννης 39

Δέτσης Δημήτρης 36
Κρητικός Φρέντυ 34
Καραπάτης Μανώλης 24

Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους.Ευχόμαστε μια δημιουργική και παραγωγική διετία για το χωριό μας.

ΈΚΘΕΤΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΆ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΉ

ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Μετά την παραδοχή Βαλυράκη όπου ξεκαθάρισε ότι τα... e-mail στα οποία είχε αναφερθεί δεν κάνουν καμιά αναφορά σε συγκεκριμένα ποσά και ότι επίσης δεν προκύπτει εμπλοκή πρώην υπουργού της Ν।Δ। Μετά από αυτή την εξέλιξη, έκθετος μένει ο Γ। Καρατζαφέρης για όλα όσα είπε χθες το βράδυ στο Mega φωτογραφίζοντας στενό συνεργάτη του Καραμανλή τον Αργύρη Καρά ότι αυτός πήρε τη μίζα!... και για του λόγου το αληθές να τι έγραφε χτες ένα από τα φερέφωνα του συστήματος

ΤΟΝ ΚΑΡΑ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Oι καταγγελίες του Καρατζαφέρη στο Mega ήταν πολύ σοβαρές. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για πρώην υπουργό. Ο Καρατζαφέρης εννοούσε τον Αργύρη Καρά. Ήταν ο πρώην Γραμματέας υπουργικού Συμβουλίου. Η...
καταγγελία είναι πολύ σοβαρή γιατί ο Καράς ήταν... ο άνθρωπος του Καραμανλή. Από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνδέεται με την οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού. Είναι παράλληλα πεθερός του Ε. Κουμουτσάκου. Η καταγγελία στόχευε απευθείας τον Καραμανλή...

Ο Τουρισμός της Νάξου "σκοντάφτει" στο Λιμάνι !!!

ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ
Λάβαμε στο mail του blog μια καταγγελία από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου για τις τρύπες που βρίσκονται στην νησίδα του λιμανιού τις Νάξου, εκεί που σταθμεύουν τα οχήματα τους οι ξενοδόχοι.
Στην καταγγελία ο εξοργισμένος επαγγελματίας αναφέρει ότι σήμερα το πρωί μετά την αποβίβαση των πελατών του από το αυτοκίνητο, μια Γερμανίδα έπεσε μέσα σε μια από τις τρεις τρύπες και από θαύμα γλύτωσε τα χειρότερα. Η αλλοδαπή τουρίστρια αναχώρησε από το νησί με τις χειρότερες εντυπώσεις και αρκετές εκδορές στα χέρια και στα πόδια της λέγοντας, " τι να κάνουμε...έτσι είναι η Ελλάδα."
Εμείς επικοινωνήσαμε με των πρόεδρο των Ενοικιαζόμενων Δωματίων, κ. Γεώργιο Κάβουρα ο οποίος μας δήλωσε ότι κάθε χρόνο πολλοί τουρίστες κατά την άφιξη - αναχώρηση τους πέφτουν θύματα του συγκεκριμένου προβλήματος. Επίσης μας είπε ότι το πρόβλημα με τις συγκεκριμένες τρύπες και το ατέλειωτο πεζοδρόμιο, που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο δίπλα, έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές τα τελευταία 5 χρόνια (!!!) στις αρμόδιες αρχές και στο λιμενικό ταμείο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα.
Στην μέση της νησίδας έχει τοποθετηθεί μια ψαροκασέλα (!!!!) για να καλυφθούν οι επικίνδυνες βίδες που έμειναν από την απεγκατάσταση φωτιστικού πυλώνα. Εικόνες ντροπής και τριτοκοσμικής νοοτροπίας από ανθρώπους που νοιάζονται μονό για τις καρέκλες, και τα αξιώματα. Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας.
naxosfan

ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ...

Το συγκεκριμένο post αφιερώνεται εξαιρετικά στα παιδιά του Συνδέσμου φίλων Πανναξιακού, που καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς αφήνοντας οικογένειές, δουλειές, διαβάσματα, ακολούθησαν την ομάδα παντού και δεν ''μάσησαν'' από κάφρους απανταχού, από μπράβους, από κανέναν (ονόματα δεν λέμε - υπολήψεις δεν θίγουμε). Πανηγύρισαν, έκλαψαν, φώναξαν, αποθέωσαν την ομάδα σε κάθε της αποτέλεσμα και έζησαν μεγάλες στιγμές εν πλω μέσα στον ''τσιπούρα".
Λεωνίδα, Ντιόγο, Αποστόλη, Κώστα, Γιώργο, Θανάση, Νικόλα, Σάκη, Γιάγκο, Γιάννη, Μήτσο, Ντεούντα, Σήφη, Φραγκίσκο, Στάθη, Μπετόνια, Τέο, Δημήτρη, (συγνώμη αν ξεχνάω κάποιους - είστε και πολλοί), για πάρτη σας. Και του χρόνου στα ..... γήπεδα της Αθήνας !
ΥΓ απουσιάζει το κορυφαίο video της χρονιάς με τον Λεωνίδα να φωνάζει στα εκτός 50-50 !!!
ΥΓ1 Τσίλι, δεν σε αναφέρω γιατί είσαι πλέον πρόεδρος ... και μάλιστα κοντός !!!

Β.Κ.
Διαβάστε περισσότερα......

Ο «γαλάζιος υπουργός» ήταν τελικά ….κατασκευαστής ντουλαπιών

Από Factorx | Τρ. 01 Ιουν 2010, 16:52 στην/στις κατηγορίες Επισημαίνουμε.

Ρεζίλι έγιναν στο ΠΑΣΟΚ

Στην αρχή μας είπαν ότι πρόκειται για μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή.

Μετά, αφού πρώτα το διαψεύσαμε εμείς μας είπαν για « μέλος του υπουργικού συμβουλίου».

Σήμερα αποκαλύφθηκε τελικά ότι πρόκειται για έναν «cabinet man» που στο ΠΑΣΟΚ το μετέφρασαν σε «άνθρωπο της κυβέρνησης», αλλά δείτε ποιος είναι στην πραγματικότητα:

Όπως διαπίστωσε σήμερα η Εξεταστική δεν επρόκειτο για ιδιόχειρο σημείωμα αλλά για mail στο οποίο αναφέρεται εντολή να «δοθεί το 50% της προκαταβολής σε cabinet man» με ημερομηνία 11 Μαρτίου 2008. Επισυνάπτεται επίσης τραπεζικός λογαριασμός της αμερικανικής εταιρίας BULT- IT LTD ο οποίος ανήκει στην κυρία Deborrah Sorkin.

Επίσης σε δύο FAX αναφέρονται εντολές κατάθεσης από κάποιον κ. Λ. Χέλμη προς τον Μάριο Κάτσικα όχι ενός εκατομμυρίου ευρώ (όπως δημοσιεύτηκε) αλλά ποσών της τάξεως των 5.000 και 7.500 χιλιάδων δολαρίων, τα οποία εκταμιεύτηκαν από ελβετική τράπεζα προς αμερικανική τράπεζα στον ίδιο λογαριασμό της BULT-IT LTD.

Τελικά, όπως εξήγησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και μέλος της εξεταστικής Κώστας Τζαβάρας ο cabinet man δεν είναι άνθρωπος του υπουργικού συμβουλίου αλλά εταιρεία που φτιάχνει ντουλάπια και είχε αναλάβει να κατασκευάσει ντουλάπια για διαμέρισμα του κ. Κάτσικα στην Αμερική.

Οι βουλευτές της ΝΔ θέτουν πλέον θέμα παραμονής του κ.Βαλυράκη στην εξεταστική.

Δηλαδή η γερμανική δικαιοσύνη έστειλε στην Ελλάδα τα εν λόγω έγγραφα, τα ανακάλυψε το ΠΑΣΟΚ και πήγε να στήσει θέμα εναντίον «γαλάζιου υπουργού». Τελικά το μόνο που ανακάλυψαν ήταν ένας ντουλαπάς.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Σήφης Βαλυράκης επιβαίωσε όσα έγραφε το antinews τόσες ημέρες και διέψευσε σήμερα ότι (όπως γράφηκε) έχει στην διάθεσή του ιδιόχειρο σημείωμα Χριστοφοράκου, όπως και ότι οι εντολές αυτές αφορούσαν ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Προηγουμένως και όπως γράψαμε ήδη προηγήθηκε …μάχη του κ. Βαλυράκη με βουλευτές της εξεταστικής που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ. Οι φωνές από το γραφείο του Βαλυράκη στο οποίο ήταν συγκεντρωμένοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ακούγονταν μέχρι το ισόγειο.

Όταν ρωτήθηκαν στη συνέχεια οι βουλευτές που μετείχαν στη «σύσκεψη» χαρακτήρισαν «απαράδεκτη και αντιδεοντολογική τη συμπεριφορά Βαλυράκη».

Υπενθυμίζουμε ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου επιχείρησε χθες να «καλύψει» το κόμμα της, αλλά σήμερα δέχτηκε κι αυτή τα πυρά των κοινοβουλευτικών συντακτών εξ αιτίας της επιλεκτικής διαρροής του υποτιθέμενου ιδιόχειρου σημειώματος του Χριστοφοράκου…σε μερίδα του φιλοκυβερνητικού τύπου

Welcome to CABINET MAN

CABINET MAN designs, manufactures and installs custom-made Closet organizers, Work spaces, Kitchen and Laundry room cabinets to fit homeowners’ individual needs and storage requirements.

CABINET MAN™ will optimize the use of your existing space while adding style and colour to your home. We offer ten colour choices in a range of Thermofoil laminate door styles. Matching accessories such as crown moulding are also available. Our closet organizers can be designed with attention to your preferences such as depth of shelving or number and size of drawers. Our work includes cabinetry for home offices, front hall entrances, basements, bathrooms, bedrooms, or any other room in your home. We also offer refacing and modifications of existing cabinets as an economical alternative to complete replacement. We provide personal, professional service and your satisfaction is guaranteed!

http://www.cabinetman.ca/

Πολύ θόρυβο για το τίποτα

Η εφημερίδα "Πρώτο Ψέμα", του γνωστού φοροφυγά επιχείρησε να κάνει θόρυβο γύρω από το όνομα του τομεάρχη εργασίας της Νέας Δημοκρατίας βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση δημοσιεύοντας ότι δήθεν απέκρυβε τα περιουσιακά στοιχεία του, το θέμα τελικά ήταν άνευ σημασίας καθώς από το πόθεν έσχες που καταθέτει στη Βουλή ο κ . Βρούτσης, δεν προκύπτει το παραμικρό που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο βουλευτής απέκρυψε περιουσιακά του στοιχεία ή ακολούθησε παράνομες μεθόδους για να τα αποκτήσει.

Προφανώς ο κύριος Αναστασιάδης κρίνει εξ δύον τα αλλότρια

Οι χορηγίες της Ζήμενς στην ομοσπονδία του συζύγου της κ. Μπακογιάννη

(Μόνο στο Antinews). Ενώ ο κ. Καρατζαφέρης επιδίδεται από χθες σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει την Οικογένεια Μητσοτάκη από την λαίλαπα της Ζήμενς νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως.


πό Factorx |

Θυμάστε που πριν από μήνες γράφαμε ότι «δεν είναι μόνο τα «δωράκια» της Ζήμενς προς τον Κυριάκο για το γραφείο του ή τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Εδώ βλέπουμε ότι μέχρι και δωρεές στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, πρόεδρος της οποίας ήταν ο κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη, έκανε ο κ. Χριστοφοράκος, ο οποίος μάλιστα φωτογραφιζόταν μαζί του…» (Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στην Ζήμενς θα βρεις την Αγία Οικογένεια)

Ακολούθησε δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», σύμφωνα με το οποίο «μαζί με την Ντόρα ξεθαρρεύει και ο σύζυγός της Ισίδωρος, τα αιτήματα του οποίου κατέχουν δεσπόζουσα θέση στο αρχείο Χριστοφοράκου. Πρόκειται για διόλου ευκαταφρόνητες χορηγίες που τελικά ο κ. Ισίδωρος Κούβελος εξασφαλίζει από τον Χριστοφοράκο (ελέω Ντόρας) για την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, για τη διεκδίκηση των Μεσογειακών Αγώνων κ.ά. Τόση είναι η μέριμνα του γραφείου Χριστοφοράκου που η γραμματέας στις 13 Οκτωβρίου 2003 στην πρώτη υπόμνηση γράφει: «Να κάνει κάτι για Μπακογιάννη».

Εμείς δεν ξέρουμε αν “το έκανε” για την κ. Μπακογιάννη, αλλά ιδού σήμερα η συμφωνία για τη «χορηγία» μετά τιμολογίου της Ζήμενς προς τον Ομοσπονδία Ιππασίας του συζύγου της κ. Μπακογιάννη, κ. Ισίδωρο Κούβελο.

Στην Εξεταστική τα γνωρίζουν αυτά;

Υπάρχουν και άλλα τιμολόγια;

Σε τι υπηρεσίες αντιστοιχούν αλήθεια;


Που είναι το e-mail;; Oεο

Τριβές δημιουργεί η δημοσιοποίηση από εφημερίδες είδησης για έγγραφο που κατατέθηκε στην επιτροπή και από το οποίο προκύπτει εμπλοκή και χρηματισμός υπουργού της κυβέρνησης της ΝΔ.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωνσταντίνος Τζαβάρας κατήγγειλε στους δημοσιογράφους ότι παρόμοιο έγγραφο που φέρεται να είναι ιδιόγραφο σημείωμα του φυγόδικου πρώην ισχυρού άνδρα της Ζήμενς Μιχάλη Χριστοφοράκου, δεν υπάρχει στη δικογραφία, ενώ το ανεζήτησε και δεν το βρήκε στη γραμματεία της επιτροπής.

Κατά τον ίδιο, δεν νοείται να “αποσύρεται” έγγραφο, ενώ ως προς την ουσία, έκανε λόγο για πλαστό ή χαλκευμένο έγγραφο ή προϊόν ψευδούς βεβαίωσης, αλλά σε κάθε περίπτωση συνιστά “απόπειρα φτηνού συμψηφισμού”.

Δημοσιεύθηκε από exomatiakaivlepo

ΔΗΛΩΣΗ Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Την Κυριακή με μια πρωτόγνωρη δημοκρατική διαδικασία, με πολύ μεγάλη συμμετοχή, άρτια οργάνωση και κλίμα ενότητας, η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε σε ολόκληρη την Ελλάδα και στις Κυκλάδες τους νέους Προέδρους των νομαρχιακών και δημοτικών επιτροπών της από τη βάση τους κόμματος μας. Συνεχίζεται έτσι το μεγάλο άνοιγμά της στην κοινωνία, το οποίο ξεκίνησε με την εκλογή του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά από τους φίλους και τα μέλη της. Μία προσπάθεια, η οποία θα κορυφωθεί με τη διεξαγωγή του 8ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 25, 26 και 27 Ιουνίου 2010.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμπολίτες μου και συμμαχητές , που συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές της Κυριακής στις Κυκλάδες, στηρίζοντας δυναμικά την μεγάλη προσπάθεια της Ν.Δ και του Προέδρου μας για την ανανέωση της μεγάλης κεντροδεξιάς μας παράταξης. Συγχαίρω επίσης όλους ανεξαιρέτως τους υποψηφίους για την προσπάθειά τους και ειδικότερα όσους εξελέγησαν αλλά και εκείνους που δεν εξελέγησαν για τη συμμετοχή τους, επειδή σ` αυτή την προσπάθεια δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υπάρχει μόνο ο κοινός σκοπός και ο κοινός στόχος για αξίες και οράματα. Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Δημήτρη Νικολιά και στον συναγωνιστή κ. Στέλλα Μανώλη καθώς επίσης  και στους νεοεκλεγέντες προέδρους και μέλη των δημοτικών οργανώσεων σε όλα τα νησιά μας.

Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα νικηφόρα πορεία για τη Νέα Δημοκρατία. Ενωμένοι θα προχωρήσουμε στη δημιουργία μιας σύγχρονης παράταξης, που θα απευθύνεται και θα κερδίζει την κοινωνία με δυναμικές πρωτοβουλίες και ουσιαστικές παρεμβάσεις. Ξεκινάμε δυναμικές πολιτικές «μάχες» εντός και εκτός Βουλής με πρωτοπόρο τον Αντώνη Σαμαρά.  Ενωμένοι, δυνατοί, αισιόδοξοι. Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, το συμφέρον του κάθε πολίτη.

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Εξεταστικής για τν Ζήμενς κ. Βαλυράκης, όταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην επιτροπή του επιτέθηκαν επικρίνοντάς τον για τους χειρισμούς του στο θέμα του «χειρόγραφου φάντασμα» που ενοχοποιεί τάχα γαλάζιο υπουργό. Οι φωνές από το γραφείο του κ. Βαλυράκη ακούγονταν στους διαδρόμους της Βουλής.

Την ίδια ώρα οι βουλευτές της ΝΔ έκαναν διάβημα για το ίδιο θέμα στην Εξεταστική

Ο Καραμανλής ζει το δικό του 1963

Μπορεί να μην έφυγε από τη χώρα, αλλά είναι το ίδιο απέχοντας συνειδητά από τη δημόσια ζωή.

Βλέπει το σύστημα που κάποτε τον προσκυνούσε να βάλλει κατά ριπάς εναντίον του και δεν ξέρουμε αν υπομειδιά, αλλά σίγουρα θα αναθεματίζει τα λάθη του, τις κωλυσιεργίες και τους δισταγμούς και κυρίως τις  κακές επιλογές προσώπων.

Η πολιτική των ισορροπιών απέτυχε. Η κάλυψη υπουργών υπήρξε καταστροφική. Η επιλογή για πρόωρες εκλογές τον Οκτώβρη, ήταν επιλογή και προσωπική και καταστροφική.

Οι επιτυχίες του στην εξωτερική πολιτική είναι παρακαταθήκη για την Ελλάδα. Οι όποιες εξελίξεις στα εθνικά θέματα θα φέρουν τη σκιά του.

Η ουδέτερη στάση του στα εσωκομματικά εκλήφθηκε όμως ως αβάντα στη Ντόρα.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η σχολή «Καραμανλή» επιτάσσει υπομονή, ηχηρή σιωπή, λιτή ζωή και περισυλλογή.

Αλλά εδώ παίζεται η υστεροφημία του και οι αγωνίες μιας παράταξης.

Και αν είχαμε τη δυνατότητα να τον δούμε (κ. Αγγέλου) θα του λέγαμε ευθέως την γνώμη μας. Βγες και μίλα για τις υποκλοπές. Από εκεί ξεκίνησαν όλα.

Υπενθυμίζουμε:

Καραμανλής: ο στόχος των υποκλοπών ήμουν εγώ

(Σάββατο  3 Οκτ 2009)

Τελικά, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Καραμανλής τα είπε όλα σε αυτήν την εκλογική μάχη. Και θα έπρεπε ίσως – για τις ημέρες που έρχονται να ξαναδούμε πιο λεπτομερώς μερικές από τις ομιλίες του και δηλώσεις του και κυρίως την σημειολογία τους. Όπως όταν κάλυψε τον Ζαγορίτη και έδωσε γραμμή «μαυρίσματος» εκείνων που «πλήγωσαν την παράταξη».

Επισημαίνουμε επίσης όσα είπε στην διαδικτυακή συνέντευξή που έδωσε την Πέμπτη, απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών. Και έχουν πολύ μεγάλη σημασία επειδή η μεγάλη στροφή προς τα κάτω της κυβέρνησης αρχίζει με τις υποκλοπές το 2005.

Ερώτηση: Τι απαντάτε σε εκείνους που πιστεύουν ότι είστε δέσμιος συμφερόντων, ειδικά μετά τις υποκλοπές;

Καραμανλής: Ας ξεκινήσω, καταρχήν, με το συγκεκριμένο που θέτετε.

Στις υποκλοπές, φαντάζομαι όλοι το έχουν καταλάβει, ο στόχος ήμουν εγώ. Η Κυβέρνηση βεβαίως και άλλα μέλη της, αλλά ο κύριος στόχος ήμουν εγώ.

Κατά συνέπεια είναι βέβαιο ότι αυτός που τις έκανε ή αυτοί που τις έκαναν, δεν ήθελαν να εξυπηρετήσουν ούτε τα συμφέροντα της χώρας, ούτε τα συμφέροντα της Κυβέρνησης και ακόμα λιγότερο εμού, την δική μου, ας το πούμε, πολιτική.

Εγώ δεν δικαιούμαι να κάνω ούτε υπαινιγμούς ούτε εικασίες, γιατί έχω μία πολύ υπεύθυνη θέση. Κατά συνέπεια, εκείνο που αμέσως επέλεξα να κάνω είναι βαθιά και δικαστική και αστυνομική έρευνα.

Μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε ποιος ή ποιοι το έκαναν, που σημαίνει ότι αυτός ή αυτοί που το έκαναν είχαν πολύ προηγμένη τεχνολογική δυνατότητα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Εγώ πιστεύω ότι η αλήθεια θα βγει κάποια στιγμή και θα με δικαιώσει.

Εκείνο, όμως, που θέλω να ξέρουν οι πάντες είναι ότι όχι μόνο υπάρχει κάτι που ξέρω και δεν το λέω, αλλά επαναλαμβάνω ο βασικός στόχος των υποκλοπών, με συγχωρείτε που μιλάω για τον εαυτό μου, ήταν ο ομιλών.

Τώρα στο ευρύτερο ζήτημα.

Ακούστε, εγώ έχω μία άποψη και την έχω πει πολλές φορές και επιμένω σε αυτή και δεν κουνήθηκα ούτε μία σπιθαμή από αυτή. Το να έχεις παραπάνω χρήματα ή το να έχεις ιδιοκτησία σε εφημερίδες, σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, δεν σου δίνει το δικαίωμα να έχεις μεγαλύτερη επιρροή στα πολιτικά πράγματα της χώρας από κάθε άλλο πολίτη. Την ψήφο σου μόνο έχεις.

Ο Καρατζαφέρης, η ΖΗΜΕΝΣ και η οικογένεια Μητσοτάκη…

Αγωνιώδης είναι τις τελευταίες ημέρες η προσπάθεια του Γιώργου Καρατζαφέρη να διαστρεβλώσει την αλήθεια μιλώντας για χρηματοδότηση από τη ΖΗΜΕΝΣ «μικρού κόμματος» που κινείται στο χώρο της κεντροδεξιάς. Δεν διστάζει μάλιστα, να παρουσιάσει και να αλλάξει καταθέσεις και  ημερομηνίες κατά το δοκούν…

Σήμερα το βράδυ βγήκε στο ΜΕΓΚΑ και πολύ σωστά είπε ότι πρέπει να διερευνηθεί η μαρτυρία του Ρ.Σίκατσεκ στην Καθημερινή και τον Τ. Τέλλογλου, στις 29/06/2008,  σύμφωνα με την οποία «… Εκείνη τη χρονιά δώσαμε και σε ένα άλλο μικρότερο κόμμα, που δεν υπάρχει σήμερα, στις 18 Δεκεμβρίου 2000, περίπου 870.000 μάρκα, μετά από υπόδειξη ενός τοπικού εταίρου μας (σ.σ. ελληνικής εταιρείας που συνεργαζόταν με τη Siemens). Ήταν τα τελευταία χρήματα σε κόμματα που δόθηκαν με το «παλαιό σύστημα» μέσω Αυστρίας»… http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_29/06/2008_275910

Αυτή την αναφορά του Σίκατσεκ κατέθεσε και πρόσφατα στη Βουλή ο Τάσσος Τέλλογλου. Επειδή μάλιστα δεν θυμόταν και καλά την ημερομηνία χρηματοδότησης μικρού κόμματος, ρωτήθηκε από Βουλευτή της Ν.Δ. και επιβεβαίωσε την κατάθεση Σίκατσεκ και την ημερομηνία που παρατίθεται εκείνης του Δεκεμβρίου του 2000.

Ο άριστος όμως στην προπαγάνδα πρόεδρος του ΛΑΟΣ  βγαίνοντας σήμερα στο ΜΕΓΚΑ, κάνει λόγο για χρηματοδότηση μικρού κόμματος, όχι το 2000 όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι μάρτυρες,  αλλά το 1999.

Γιατί όμως το κάνει αυτό;  Γιατί απλούστατα το 1999 υπήρχαν και άλλα κόμματα της ευρύτερης Κεντροδεξιάς στο προσκήνιο, όπως η Πολιτική Άνοιξη και οι Ταύροι του Στέφανου Μάνου.

Το 2000, όμως, και μάλιστα μετά τις τότε εθνικές εκλογές όπου σύμφωνα με τον Σίκατσεκ πραγματοποιήθηκε η χρηματοδότηση,  το ΜΟΝΟ κόμμα της ευρύτερης κεντροδεξιάς που υπήρχε στο προσκήνιο ήταν το δικό του.

Ο ΛΑΟΣ, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ιδρύθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 2000 (http://www.laos.gr/laos.asp)  από τον ανεξάρτητο τότε Βουλευτή Γιώργο Καρατζαφέρη, με στόχο να αποτρέψει την εκλογική νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές του 2004.

Με τις  γνωστές, μάλιστα, σχέσεις του κ. Καρατζαφέρη,  με την οικογένεια Μητσοτάκη, και τις ακόμα πιο γνωστές σχέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με τη ΖΗΜΕΝΣ και τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, γεννούνται εύλογα ερωτήματα για τον χρόνο χρηματοδότησης μικρού κόμματος από τη ΖΗΜΕΝΣ, στα οποία πρέπει  άμεσα να απαντήσει ο κ. Καρατζαφέρης.

Γιατί, λοιπόν, δεν λέει την πλήρη αλήθεια ο κ. Καρατζαφέρης για το 2000;

Γιατί συσκοτίζει τις έρευνες και διαστρεβλώνει τις καταθέσεις των μαρτύρων;

Τι, άραγε,  έχει να φοβηθεί;

Περιμένουμε τις απαντήσεις του!!!!

Από Factorx

Εχουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Νικολιά

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ

KΩΣΤΑ ΑΠΕΡΓΗ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΉ ΔΙΚΗΓΌΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΊΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΣΥΡΟΥ

Η επικράτηση του κ. Νικολιά στις εκλογές της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, είναι πάνω απ’ όλα μια νίκη του Α. ΣΑΜΑΡΑ και της άοκνης προσπάθειας, που καταβάλλει να συνθέσει μια γνήσια δημοκρατική παράταξη, μέσα σε ένα δραματικό πολιτικό σκηνικό.

Κάποιοι, πριν μια βδομάδα με όρους παρασκηνίου μεθόδευαν τον αποκλεισμό του σημερινού θριαμβευτή των εκλογών, με ανέντιμες πρακτικές, παλαιάς κοπής.

Με την εκλογή Νικολιά η διαφθορά και η κλεπτοκρατία στις Κυκλάδες, πήρε ένα σαφές μήνυμα, πως δεν θα έχει πια την σιωπηρή συνενοχή της Ν.Δ., ούτε των πολιτικών Ταμτάκων, που δήθεν την εκπροσωπούσαν. Η διαφθορά στις Κυκλάδες είναι αποκλειστικά υπόθεση ΠΑΣΟΚ. Η κεντρική Διοίκηση του κόμματος, έλυσε το ζήτημα με ωριμότητα και δικαιοσύνη και στις κάλπες, ηττήθηκαν οι μηχανισμοί και νίκησε η δημοκρατία, κυρίως όμως η νέα γενιά της παράταξης, που μπορεί να ονειρεύεται, ότι θα υπερασπίσει εκείνη την μεγάλη της κληρονομιά να ξαναγεννά την δημοκρατική ζωή στην Ελλάδα.
Η ευθύνη που παίρνει σήμερα, με την γνήσια εντολή των Νεοδημοκρατών στις Κυκλάδες, ο Δημήτρης Νικολιάς, είναι τεράστια. Σηκώνει πέτρες ιερές. Οφείλει να συντρίψει τους μηχανισμούς και να ξαναγεννήσει την ελπίδα. Πέρα απ’ όλα όμως έχουμε την υποχρέωση να τον ευχαριστήσουμε, γιατί δέχθηκε να αναλάβει αυτό το βαρύ φορτίο.


ΜΑΝΩΛΙΤΟ ΤΕΛΟΣ

Στη διαγραφή του αντιδημάρχου Μανώλη Δέτση προχώρησε ο δήμαρχος Δρυμαλίας Γιάννης Μπαρδάνης, όπως ανακοινώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Μπαρδάνης, μιλώντας στη Ραδιοφωνία Κυκλάδων, είπε ότι η απόφαση των δύο πλευρών ουσιαστικά ήταν κοινή, ενώ υποστήριξε ότι η αποπομπή του π. αντιδημάρχου έγινε λόγω των κακών σχέσεων του κατοίκους του Δαμαριώνα, αλλά και λόγω της ανάμειξης του σε έργα και δράσεις του Δήμου, για τα οποία δεν είχε καμία αρμοδιότητα. Απ' την πλευρά του, ο Μανώλης Δέτσης υποστήριξε ότι ο ίδιος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου. Χαρακτήρισε μάλιστα κίνηση εντυπωσιασμού την ενέργεια του δημάρχου να τον διαγρ΄άψει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, η οποία καταγράφηκε από τα ΜΜΕ.