slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ύβρεις και χειροδικίες από άπλυτους σε βάρος του προέδρου του ΤΕΙ Αθήνας


Προσπάθησαν να καταλάβουν το κτίριο

Με ύβρεις και χειροδικίες σε βάρος του προέδρου του ΤΕΙ ΑΘηνών, καθηγητή Μιχάλη Μπρατάκου, επιχείρησε ομάδα φοιτητών και άγνωστων ατόμων να καταλάβει το κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης του ιδρύματος σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον

Αυτά είναι τα ονόματα όσων κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο-Έρχονται και προφυλακίσεις!






Αναβλήθηκε για τις 10 Μαρτίου 2016 η δική για το Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου


Αναβλήθηκε δίκη για το Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου που είχε ορισθεί να ξεκινήσει σήμερα Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 ενώπιον του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου στη Σύρο.
Η αναβολή δόθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων των Κυκλάδων, που λήγει αύριο 5/12/2014.
Η νέα ημερομηνία της δίκης ορίστηκε για την....

Δήλωση Δημήτρη Γάκη και Νίκου Συρμαλένιου για τις αυξήσεις του ΦΠΑ στον τουρισμό και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών στη νησιωτική χώρα

Συσπείρωση ενάντια στο νέο διπλό -οικονομικό και αναπτυξιακό- χτύπημα της μνημονιακής κυβέρνησης
«Το παιχνίδι μεταξύ τρόϊκας-κυβέρνησης μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες στη νησιωτική χώρα. Μετά την «e-mail» πρόταση για την αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό, το ενδεχόμενο κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ στη νησιωτική χώρα θα δώσει ένα ακόμα δυνατό χτύπημα στην οικονομία και την κοινωνική συνοχή στο Αιγαίο. Για πολλοστή φορά η συγκυβέρνηση της συμμόρφωσης και της υποταγής κάνει πίσω ολοταχώς στην πεπατημένη οδό της αποδοχής κάθε νέας εντολής της τρόϊκας.
Τόνοι μελάνι έχουν χυθεί για το επικοινωνιακό success story της νησιωτικότητας, το τελευταίο μάλιστα διάστημα.

Νίκος Σέργη πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου : Ζητούμενο η εξασφάλιση της διασύνδεσης με τις Μικρές Κυκλάδες . Το της μονότροπης των Λιμενικών Ταμείων σε ΑΕ έχει κλείσει

Του Νικόδημου Λιανού
Για την μετατροπή των Λιμενικών Ταμείων σε ΑΕ ο Πρόεδρος  του Λιμενικού Ταμείου Νίκος Σέργη  δηλώνει «αυτό το θέμα έχει κλείσει πλέον καθότι και οι ίδιοι οι πρωτεργάτες για την περιφερειακή διαχείριση κατάλαβαν ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο»
Για την κατασκευή των υδατοδρομίων:  Θα γίνει με όρους που δεν θα έχουμε θέσει εμείς. Και ο πιο βασικός είναι η διασφάλιση της επικοινωνίας ανάμεσα στα νησιά των Μικρών Κυκλάδων την Νάξο και την Αμοργό. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κάνει ότι αυτός θέλει.                                                                         Η πολιτική του νέου προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Σέργη όσον αφορά τα υδατοδρόμια είναι....

Πρώτη χειμωνιάτικη προβολή για την Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου


Η Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου σας προσκαλεί για την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους του φετινού χειμώνα, στην ΠΡΟΒΟΛΗ του «BRAZIL» (1985) σε σκηνοθεσία Τέρι Γκίλιαμ, με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζόναθαν Πράις.
Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Καθολικής Μητρόπολης, στο κάστρο της Χώρας, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ.
Λίγα λόγια για το έργο:
Η περιπλάνηση ενός υπαλλήλου του Υπουργείου Πληροφοριών σ' ένα εφιαλτικό γραφειοκρατικό μέλλον, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την ανιαρή του ζωή.
Σύντομη κριτική:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΙΘΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ, Η ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΛΙΧΡΥΣΟΣ» &
ΤΟ ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε.
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ.......ΝΟΜΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ:

ΑΝΑΦΟΡΑ Συρμαλένιου, σχετικά με την απομάκρυνση ιατρού από το Περιφερειακό Ιατρείο της Κορώνου

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων
ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον  κ.  Υπουργό Υγείας
                                Θέμα: Απομάκρυνση της ιατρού από την Κόρωνο                           
 Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο της 01.12.2014 με αρ. πρωτ. 57 της Τοπικής Κοινότητας Κορώνου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σχετικά με την απομάκρυνση της ιατρού από την Κόρωνο.Το έγγραφο αναφέρει σχετικά ότι: