slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νατάσα Παζαΐτη: Πρώτη θέση στον κόσμο σε διαγωνισμό φωτογραφίας για τον καρκίνο του μαστού

Δείτε τη φωτογραφία - Το ευχαριστήριο μήνυμα στο Facebook της κυρίας Παζαΐτη 

Την πρώτη θέση κατέκτησε η συμμετοχή του Κέντρου Υγείας Μαστού- Νατάσα Παζαΐτη στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition.
 
Μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Βασταρδή, ο οποίος εικονοποίησε την ιδέα της κυρίας Παζαΐτη, και της δημιουργικής του ομάδας (styling Dimitris Scwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotakou, ass. phot. Eleutheria Motaki), η ελληνική συμμετοχή έχει ως σύνθημα «Feel the (g)love - Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη».
 
Η Νατάσα Παζαϊτη, μόλις ενημερώθηκε για τη νίκη στο διαγωνισμό ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για το αποτέλεσμα με ένα μήνυμά της στο Facebook.
Δείτε τη φωτογραφία ......

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
Γενικός τριήμερος σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και των Γραφείων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, οικιών και ελλιμενισμένων πλοίων από τις 8.00 το πρωί της 26ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2017.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
Φωταγώγηση  όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και των Γραφείων των Κοινοτήτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και

Μητσοτάκης: Η γενιά των 360 ευρώ είναι δημιούργημα του Αλέξη Τσίπρα Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΠΛΕΟΝΑΣΜΑ

Συγκεκριμένη πρόταση για το πού πρέπει να κατευθυνθεί το υπερπλεόνασμα, εφόσον επιτευχθεί, κατέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης,μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε το αίτημα για πολιτική αλλαγή, αλλά σημείωσε: «Δεν μας αρκεί να κερδίσουμε επειδή ο κόσμος έχει αποφασίσει ότι η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Δεν θέλουμε μόνο να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουμε να κερδίσει η ΝΔ. Ζητάμε τη θετική στήριξη των πολιτών. Ζητάμε την εμπιστοσύνη τους».

«Όλη η νησιωτική Ελλάδα αποτιμάται όσο μισή… σήραγγα στην ηπειρωτική χώρα»



Γ. Χατζημάρκος: "Η κατανομή των εθνικών πόρων στην ακτοπλοΐα ανάλογα με τον αριθμό επιβατών/ ωφελουμένων, προϋπόθεση για να αποτραπεί η κατάρρευση του συστήματος μεταφορών στη νησιωτική Ελλάδα"

Όσο η νησιωτική Ελλάδα, και όχι μόνο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αποτιμάται όσο μισή σήραγγα στη ηπειρωτική χώρα, η συζήτηση θα είναι αδιέξοδη, τόνισε ο Περιφερειάρχης, στην σύσκεψη για την ακτοπλοϊκή διασύνδεση των Κυκλάδων

Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Οι νέοι αγρότες, από τις πρώτες προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος»

«Οι νέοι αγρότες, από τις πρώτες προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος»
«Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διοργανώθηκε στις Βρυξέλλες για 4η χρονιά το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών υπό την αιγίδα του ΕΛΚ»
Το βίντεο από την εκδήλωση: