slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ομιλία του βουλευτή Κυκλάδων Ν.Συρμαλένιου για τις Ενεργειακές Κοινότητες, στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αξιοποίηση των ΑΠΕ στα νησιά μέσω των ενεργειακών κοινοτήτων, αντιστάθμισμα στα φαραωνικά αιολικά πάρκα
Ομιλία του βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΙΦΝΟΥ μας σας εύχεται...

 
    
Απολλωνία, Σίφνος 84003
Τηλ: +30 22840.31333

Μήνυμα ψυχής και ενότητας από την Ντ. Μπακογιάννη

Του Δημήτρη Γκάτσιου
Ισχυρό μήνυμα ενότητας και πανστρατιάς και ξεκάθαρη απάντηση σε όσους επιχείρησαν να κάνουν λόγο για εσωκομματικές διαμάχες στη Νέα Δημοκρατία έστειλε από το βήμα του Συνεδρίου Αρχών και Θέσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η βουλευτής και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.
"Κατανοώ και σέβομαι το σκεπτικό της απόφασης και τον συμβολισμό της", τόνισε η Μπακογιάννη, στον απόηχο της συνέντευξης Μητσοτάκη, μέσω της οποίας ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε πως δε θα συμμετάσχουν στη "γαλάζια" κυβέρνηση πρόσωπα της

21 υποψήφιοι στις εκλογές της Ο.ΝΑ.Σ. την Κυριακή

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων. Για την ανάδειξη του 21μελούς συμβουλίου συνολικά υποβλήθηκαν 21 υποψηφιότητες, όσες, δηλαδή, και τα μέλη που θα εκλεγούν. Κατόπιν τούτου, το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στις αρχαιρεσίες μεταξύ των 21 για την ανάδειξη του Προέδρου.
Οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ο.ΝΑ.Σ. (Μάρνη 33 Αθήνα), την Κυριακή 17/12/17 και ώρες: 8:00- 18:00. Η ψηφοφορία ενδέχεται να παραταθεί με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής, σε περίπτωση που υπάρχουν αντιπρόσωποι σε αναμονή να ψηφίσουν.
Αναλυτικά οι υποψήφιοι στις εκλογές της Κυριακής είναι οι:

Σοκ στο Μαξίμου: Εικόνα απόλυτης κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια (κάρτες)

Εικόνα πλήρους κατάρρευσης παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια με βάση έρευνα που διενήργησε η Κάπα Research για λογαριασμό περιφερειακών μέσως ενημέρωσης.
Πρόκειται για εφιαλτικά δημοσκοπικά στοιχεία για το Μαξίμου που αντανακλούν την έντονη δυσαρέσκεια των περισσοτέρων από

Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης: «11ο συνέδριο Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα του Αύριο»Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Παράταξή μας έχει στον πυρήνα της Ιδεολογίας της την Ελευθερία, την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την ευημερία των πολιτών.
Η Παράταξή μας και ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής έχουν συμβάλει αποφασιστικά στην αποκατάσταση και ισχυροποίηση των δημοκρατικών θεσμών στην Πατρίδα μας.

Η Παράταξή μας με το Σύνταγμα του 1975 επανέφερε την ισονομία και ισοπολιτεία, καταργώντας κάθε διάκριση με βάση τις πολιτικές πεποιθήσεις των πολιτών.

Συνέδριο ΝΔ: Η θερμή υποδοχή Κυριάκου, οι χειραψίες, τα τετ-α-τετ (Photos)

Ως τον «αυριανό πρωθυπουργό» υποδέχθηκαν οι σύνεδροι του 11ου Συνεδρίου της ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα πανηγυρικό κλίμα.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ έγινε δεκτός με παρατεταμένα χειροκροτήματα και με συνθήματα της γαλάζιας παράταξης.

Ανακοίνωση πρόσκληση σε Τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00μμ στην Οδ. Φερών 7


Ενημερώνουμε τα μέλη της Εταιρείας ότι μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόδρος συγκαλεί Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 στα γραφεία της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών στην οδό Φερών 7 10434 Αθήνα, Βικτώρια σύμφωνα με το ισχύον...
καταστατικό και λόγω της λήξης της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου.
Δείτε την πρόσκληση καθώς και την ημερησία διάταξη εδώ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο.ΝΑ.Σ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ


Μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 10ης Δεκεμβρίου 2017 και σύμφωνα με τα άρθρα 23 και 24 του καταστατικού της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.), σας ενημερώνουμε ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) και Ελεγκτικής Επιτροπής (Ε.Ε.) θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ο.ΝΑ.Σ., Μάρνη 33 Αθήνα, στις 17/12/17, ημέρα Κυριακή και ώρες: 8:00- 18:00.
Η ψηφοφορία ενδέχεται να παραταθεί με απόφαση της εφορευτικής επιτροπής, σε
περίπτωση που υπάρχουν αντιπρόσωποι σε

Μήνυμα Νίκης και ενότητας από τον Κώστα Καραμανλή

Μήνυμα ενότητας έστειλε από το 11ο Συνέδριο της ΝΔ ο Κώστας Καραμανλής.Φθάνοντας στο χώρο του Συνεδρίου, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ έκανε δήλωση, στην οποία εμφανίστηκε βέβαιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει η Νέα Δημοκρατία για την Ελλαδα του αύριο και σημείωσε πως «είναι στο χέρι όλων να το κάνουμε πράξη αυτό».
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε :