slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΕ Σοκ: Εχασε την ζωή της η βουλευτής των Εργατικών Τζο Κοξ!


Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η είδηση ότι τραυμάτισαν θανάσιμα τη βουλευτή του Εργατικού Κόμματος Τζο Κοξ από έναν άνδρα που φώναζε «Πρώτα η Βρετανία».

Ο άνδρας πυροβόλησε την Τζο Κοξ 3 φορές - εκ των οποίων την μια στο κεφάλι - και την μαχαίρωσε ενώ βρισκόταν στην περιφέρειά της, στη βόρεια Αγγλία.

Η βουλευτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε στις 15:48 ώρα Ελλάδος σύμφωνα με τους γιατρούς. Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή λίγο μετά τις

Μανώλης Μαργαρίτης: Ευχαριστούμε Νίκο για την διαφήμιση του έργου μας

Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για ένα ακόμα ανυπόστατο δελτίο τύπου που εξέδωσε, το οποίο δίνει την ευκαιρία στη Δημοτική Αρχή να απαντήσει με έργα. Αποκομμένος από τα προβλήματα της καθημερινότητας της Νάξου και την παράταξή του, ο αυτοεξόριστος στην Αθήνα, τόπο που επέλεξε να διαμένει, κ. Μαϊτός εξαπολύει αντιπολιτευτικές κορώνες που βασίζονται στην παραπληροφόρηση κατά την προσφιλή του τακτική. Όμως τον κατανοούμε και τον δικαιολογούμε απόλυτα, γιατί βρίσκεται μακριά από τη Νάξο και η ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο

Ελένη Μενεγάκη: Καλησπέρισε τους τηλεθεατές από τη Νάξο (video)

Η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε τους τηλεθεατές της το μεσημέρι της Πέμπτης από τη Νάξο.
Η παρουσιάστρια είχε να επισκεφθεί το νησί με εκπομπή από την εποχή που παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 τον «Πρωινό καφέ».
Με χορό και παραδοσιακή μουσική ξεκίνησε η εκπομπή δίπλα στο λιμάνι της όμορφης Νάξου.

Δωρεάν Wifi στη Μύκονο, στη Νάξο;

Ο Δήμος Μυκόνου παρέχει πλέον, δωρεάν ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους πολίτες και επισκέπτες του νησιού, μέσω της υλοποίησης οχτώ (8) σημείων ασύρματης πρόσβασης – WiFi HotSpots σε επιλεγμένες περιοχές υψηλής επισκεψιμότητας στην Χώρα της Μυκόνου και στην πλατεία της Άνω Μεράς.
Τι υπηρεσίες παρέχονται
Μέσω των σημείων ασύρματης πρόσβασηςWiFi – HotSpots παρέχεται δωρεάν η δυνατότητα προς τους χρήστες του δικτύου, μεταξύ άλλων, να συνδέονται στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες για να πλοηγηθούν στο διαδικτυακό παγκόσμιο ιστό (internet), να ελέγξουν τα email τους, να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.ΝΑ.Σ.



Τα αποτελέσματα των εκλογών της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής οι οποίες διεξήχθησαν την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στα γραφεία της Μάρνη 33.
α) Για το Διοικητικό Συμβούλιο οι πρώτοι 21 σε ψήφους           β) Για την Ελεγκτική Επιτροπή οι 3 πρώτοι σε ψήφους.      Καλή δύναμη στους νεοεκλεγέντες και καλή επιτυχία στο έργο της Ομοσπονδίας ΝΑξιακών Συλλόγων.
Δείτε αποτελέσματα για το Δ.Σ. αναλυτικά...

Με ομιλητή τον Τσιπρα η εντυπωσιακή συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα – Αγγιξε τις 15.000


Τουλάχιστον 15.000 συγκεντρωμένοι βρέθηκαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους


«Τσίπρας και Μαδούρο στο ίδιο μπαλαούρο», «Δεν σε θέλει ο λαός, πάρε την Χούντα σου και μπρος» τα συνθήματα που δόνησαν την ατμόσφαιρα – Από τα μεγάφωνα ακούγονταν αποσπάσματα από δεσμεύσεις του πρωθυπουργού που δεν υλοποιήθηκαν – Νεαρός προσπάθησε να κάψει τη σημαία της ΕΕ, αλλά τον απέτρεψε το πλήθος

Εικόνες βγαλμένες από την εποχή των «Αγανακτισμένων» του 2011, αλλά και απο τις συγκεντρώσεις του δημοψηφίσματος πέρυσι το καλοκαίρι, επαναλήφθησαν σήμερα στο Σύνταγμα στη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε».

Η εν λόγω συγκέντρωση, αξίζει να σημειωθεί, αποτέλεσε τις προηγούμενες ημέρες το επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, με την κυβέρνηση να επιχειρεί με κάθε τρόπο να την υπονομεύσει.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, στην πλατεία και τους γύρω δρόμους συγκεντρώθηκαν περίπου 15.000 άτομα, αριθμός που κρίνεται ικανοποιητικός από τους διοργανωτές, δεδομένου του κλίματος πόλωσης που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και το φόβο επεισοδίων.

Στη συγκέντρωση δεν υπήρχαν κομματικές σημαίες, αλλά μόνο σημαίες της Ελλλάδας και της ΕΕ. Παράλληλα, είναι λίγα τα πολιτικά πρόσωπα που έδωσαν το «παρών», και αυτά όχι πρωτοκλασάτα.

Οι ηλικίες των συγκεντρωμένων ήταν από 40 και πάνω, ενώ υπήρχαν και λίγοι νέοι. Εμφανής ήταν η έλλειψη οργάνωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Από τα μεγάφωνα ακούστηκαν αποσπάσματα από παλαιότερες ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα, με έμφαση φυσικά στις υποσχέσεις που έδινε τόσο προεκλογικά όσο και ως πρωθυπουργός, δίχως ωστόσο να τις υλοποιήσει.
a9

a8

a7
a6
a5
a4
a3
a2
13472159_10154206068879705_859057167_n
s3
s1
s2
paraithtthite

s1