slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ Τ.ΓΗΜΑΡΧΕΙΟ ΆΝΩ ΣΥΡΟΥ + ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ WiFi.

Εργασίες συντήρησης και επισκευής πραγματοποιούνται βρίσκονται σε εξέλιξη στο ιστορικό κτήριο του πρώην Δημαρχείου Άνω Σύρου από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας και από τον κωδικό του έργου "Εργασίες συντήρησης και επισκευής Δημοτικών κτηρίων"

Οι ως άνω εργασίες έρχονται σε συνέχεια της σχετικής ένταξης στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Κοινότητας Άνω Σύρου του 2021 "Συντήρηση - Επισκευή - Ανακαίνιση Δημοτικών κτηρίων Άνω Σύρου" και το οποίο αποτελούσε και αποτελεί πάγιο, διαχρονικό και πολύχρονο αίτημα τόσο των προηγούμενων Κοινοτικών αρχών , όσο και των κατοίκων του ιστορικού λόφου , με σκοπό να διατηρηθεί και να προστατευτεί κυρίως το ιστορικό αυτό κτήριο , το οποίο έρχεται να το ικανοποιήσει η παρούσα Δημοτική Αρχή αποδεικνύοντας στην πράξη το απαράμιλλο ενδιαφέρον της για την περιφέρεια του νησιού μας καθώς επίσης όταν υπάρχει σύμπνοια απόψεων και συνεργασία μόνο επ ' ωφελείας των Δημοτών μας λειτουργεί αυτό.
Οι εργασίες συντήρησης και επισκευής πραγματοποιούνται στην κύρια όψη του κτηρίου επί της "Πιάτσας" όπου υπήρχε και το εντονότερο πρόβλημα και αφορούν σε

«Σφαγή» στο ΣΥΡΙΖΑ λόγω Κουφοντίνα

Του Χρήστου Υφαντή
«Δεν ξέρω πλέον τι συμβαίνει. Αυτοκτονούμε κάθε μέρα, δείχνουμε σκορποχώρι. Έχουμε γίνει από εκατό χωρία χωριάτες. Αλείφουμε με βούτυρο το ψωμί της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη, χωρίς καν να μας το ζητήσει». Σε απόγνωση γνωστό ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με όσα βλέπει να συμβαίνουν στο κόμμα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν αρκείται να διατυπώνει την απογοήτευση του για την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η ηγετική ομάδα. Προχωράει ένα βήμα παραπάνω και καταθέτει την εντονότατη ανησυχία του για το μέλλον του χώρου σε συνάρτηση με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών με κεντρικό πρόσωπο τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τη διείσδυση που ο κατά συρροή δολοφόνος της μεταπολίτευσης εξακολουθεί να διατηρεί στον κομματικό μηχανισμό και στον ευρύτερο αριστερό χώρο.

Ο Περιφερειάρχης συμμετείχε ως εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ, στη συζήτηση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, για το σχέδιο νόμου «Ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στον νησιωτικό χώρο»


Γιώργος  Χατζημάρκος: «Επιτέλους, διακριτός προγραμματικός χώρος για τη νησιωτική Ελλάδα»

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, συμμετείχε σήμερα το πρωί, ως εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ,  σε συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, με αντικείμενο το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: «Ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική στον νησιωτικό χώρο, διατάξεις για συμμόρφωση με

Μηδενική ανοχή στους «δημοκράτες» που θέλουν να πάρουν... Proficiency στην αλητεία!

Του Λουκά Γεωργιάδη
Η ελληνική κοινωνία εδώ και 40 χρόνια έχει περάσει σε μια φάση βίαιου μετασχηματισμού. Μέσα από ένα πελατειακό σύστημα κρατισμού, επιταχύνθηκε η διαδικασία εκμαυλισμού της κοινωνίας. Πολλοί από τους... ανήσυχους 15άρηδες των αρχών της δεκαετίας του ΄80, μετατράπηκαν σε χυδαίους υβριστές της κοινωνίας.
Η γενιά του Πολυτεχνείου, έφτιαξε μια νέα "πάστα" πολιτών. Έως το τέλος της δεκαετίας του

Προγράμματα Επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου συνεχίζοντας ακούραστα την προσπάθεια κατάρτισης των εργαζομένων που δραστηριοποιούνται στις τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και των ανέργων, τον περασμένο Νοέμβριο κατέθεσε προς τον ΟΑΕΔ πρόγραμμα προς έγκριση 6 δράσεων κατάρτισης, συνολικού αριθμού καταρτιζομένων 90 ατόμων.

Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως, αν και πέραν των προσδοκιών μας, εγκρίθηκαν προς υλοποίηση και οι 6 αυτές δράσεις!

Η επίπονη και συλλογική προσπάθεια των μελών του ΔΣ, της .....

Τεράστιος ο Φοίνικας με «μαέστρο» τον Πρωτοψάλτη πέρασε νικηφόρα μέσα από το ''PAOK arena''

Ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο ΠΑΟΚ μπορούν να ανακόψουν την ξέφρενη πορεία του Φοίνικα ΟΝΕΧ.
Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή το Θανάση Πρωτοψάλτη και με καλή εμφάνιση διαρκείας αλλά και πλουραλισμό στο παιχνίδι του το ''πειρατικό'' νίκησε με 3-2 στη Θεσσαλονίκη και διατήρησε το αήττητο του μετά την 4η αγωνιστική στη Volley League.
Ο Πρωτοψάλτης σημείωσε 25 πόντους εκ των οποίων οι 5 ήταν άσσοι ενώ σήκωσε μεγάλο βάρος της υποδοχής μαζί με Γκαρά και Στερν.
O ΠΑΟΚ έχασε μέσα από τα χέρια του το 1ο σετ, προηγήθηκε 2-1 σετ αλλά η μονοδιάστατη επίθεση του με τον Βαν ντε Ντρις και η κακή υποδοχή του κόστισε το αήττητο. Ο Βαν ντε Ντρις σημείωσε 43 πόντους επιβεβαιώνοντας τον κανόνα πως μία