slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η «πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη» του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις υπηρεσίες «πρώτης γραμμής» σε Αστυνομία , ΕΚΑΒ και  Πυροσβεστική – Ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά (Φωτογραφίες)

Ο  Δήμαρχος  Δημήτρης Λιανός συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Μακη Μαυρογιαννη βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που τις  μέρες, που όλοι γιορτάζουμε με τις οικογένειές μας, αυτοί 
βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα αυτές τις ώρες για κάθε περιστατικό και μας παρέχουν τις υπηρεσίες τους για να είμαστε όλοι εμείς ασφαλείς. 
Δημήτρης Λιανός.: Ευχαριστούμε πολύ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, στην Αστυνομία, στο Λιμενικό και στην Πυροσβεστική και ευχόμαστε καλή χρονιά και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελούν.


«Αξίζουμε καλύτερα»! Το όνομα και το σήμα της παράταξης του υποψήφιου Δήμαρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Πολυκρέτη


Νάξος 01-01-2023

Αγαπητές μου Συνδημότισσες,

Αγαπητοί μου Συνδημότες,  


Εύχομαι σε όλους ολόψυχα Καλή Χρονιά! Υγεία και ευτυχία σε κάθε σπιτικό! 


Επέλεξα τη σημερινή, πρώτη ημέρα του 2023, που σηματοδοτεί μία καινούργια αρχή, να ανακοινώσω το όνομα και το σήμα της παράταξης με την οποία θα διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις εκλογές του Οκτώβρη. 


Τα νησιά του Δήμου μας, η Νάξος μας και οι Μικρές Κυκλάδες, τα τρία τελευταία χρόνια, έχασαν χωρίς αμφιβολία, αμέτρητες ευκαιρίες για την ανάπτυξή τους. 

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με στυλ… νησιώτικο, από τον Δημήτρη Καπούνη Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου

Μέσω του «Mega Σαββατοκύριακο» και με φόντο την εμβληματική Πορτάρα μας ευχηθήκαμε καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα κι είπαμε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με στυλ… νησιώτικο, δηλαδή με βιολί (Νίκος Κάραλης) και λαούτο (Βαγγέλης Κακλαμάνος)!
Επίσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, είπε και τα κάλαντα της… αγροτιάς!

Μήνυμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου γεπί τω νέω έτει 2023!

 ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ

ΠΑΡΟΝΑΞΙΑΣ  κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ

 ΕΠΙ  ΤΩ  ΝΕΩ  ΕΤΕΙ  2 0 2 3

 Πρός 
Τούς εὐσεβεῖς Χριστιανούς
Τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Παροναξίας  

Ἀδελφοί μου,

Μέ τήν χάρη καί τήν εὐλογία τοῦ μεγάλου Θεοῦ καί Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ ἕνας καινούριος χρόνος ἔχει μόλις ἀνατείλει, ἕνας νέος ἐνιαυτός τῆς χρηστότητος τοῦ Κυρίου, δηλαδή μία ἀκόμη χρονική περίοδος τήν ὁποία ἡ φιλανθρωπία τοῦ Κυρίου χαρίζει ἀδιακρίτως καί ἀφειδῶς σέ ὅλους τούς ἀνθρώπους. Ὅλοι μας ξεκινᾶμε τή νέα χρονιά, τήν αὐγή καί αὐτοῦ τοῦ νέου ἔτους μέ κάποιες προσδοκίες, μέ κάποια ὄνειρα, ἐπιθυμίες, σχέδια καί ὁραματισμούς,  μέ ἐλπίδες καί ἀγωνίες ἤ καί ἀκόμα, λαμβάνοντας ὑπόψη τα ἀπρόβλεπτα γεγονότα πού ξεδιπλώνονται μπροστά μας ἀνά τόν κόσμο, μέ φόβους καί ἀνησυχίες.

Καλή Χρονιά! το naxios.blogspot.com σάς εύχεται ευτυχισμένο το 2023!

Ευχές από τον Πρόεδρο της Κοινότητα Κορώνου Γιάννη Κωνσταντακη

 


Εύχομαι μία καλύτερη και ευλογημένη Χρονιά για όλους σας και για την Κοινότητα Κορώνου, με την συμμετοχή όλων μας για το καλό του χωριού μας...