slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Βράβευση του νικητή του επετειακού αυθεντικού 40ου Μαραθωνίου της Αθήνας Έντουιν Κίπτο από τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού Γ. Βρούτση

Ο Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, βρέθηκε σήμερα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, όπου βράβευσε το νικητή του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Κενυάτη δρομέα Έντουιν Κίπροπ Κίπτο. Μετά την τελετή βράβευσης ο κ. Βρούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου για την απώλεια του Φώτη Χατζηδιάκου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 190/2023
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 170 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟ 12-11-2023 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:
Σήμερα την 12η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 13:00 μ.μ., συνήλθαν σε Έκτακτη Δια Περιφοράς Συνεδρίαση, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου δυνάμει της αριθ. πρωτ. 151999/8416/12-11-2023 (ΑΔΑ: 9ΦΑΙ7ΛΞ-Ν87) πρόσκλησης του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, που δημοσιεύθηκε και επιδόθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα, στον κάθε Περιφερειακό Σύμβουλο, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 3 «Πρότυπο Κανονισμό Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου» (ΦΕΚΒ ́2938/17-7-2020).

Η δια περιφοράς διαδικασία (λήψη απόφασης) διενεργήθηκε σύμφωνα με :

Σιφνέικά Νέα : Φύλλο Σεπτεμβρίου 2023



Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι αναγνώστριες και αναγνώστες

Στην εφημερίδα έχουμε δυσκολίες. Αυτό είναι ορατό «δια γυμνού οφθαλμού»! Εξ ου και αυτή τη φορά αργήσαμε σχεδόν ένα μήνα να βγάλουμε το φύλλο, που κρατάτε στα χέρια σας.

Δυσκολίες να βρούμε την αξιόλογη ύλη που σας …χρωστάμε.  Αλλά κυρίως δυσκολίες οικονομικές. Το κόστος ανεβαίνει. Τα έσοδα πάλι όχι. Αρκετοί δεν πληρώνουν τη συνδρομή τους καθόλου ή δεν την πληρώνουν έγκαιρα. Η εφημερίδα πάλι δεν έχει τα μέσα, τους ανθρώπους, τον τρόπο να πάει να την ζητήσει…