slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

4/4 η Ε.Α.Σ. Νάξου στα Taste Olymp Awards 2020!

Μερικά ακόμη βραβεία για τα εκλεκτά της προϊόντα πρόσθεσε στην, πλούσια, συλλογή της η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!
Η «Ένωση» έλαβε μέρος στα Taste Olymp Awards 2020, τον διεθνή αυτόν διαγωνισμό εξειδικευμένης αξιολόγησης και γευσιγνωσίας μοναδικών προϊόντων (τροφίμων και ποτών) του αγροτοδιατροφικού τομέα από χώρες του εξωτερικού και την Ελλάδα. Την αξιολόγηση έκαναν επαγγελματίες της γεύσης, όπως διακεκριμένοι chef και γευσιγνώστες. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 19 έως 21 Ιουνίου, ενώ έγινε για 5η συνεχή χρονιά.
Τα εξεταζόμενα δείγματα υψηλής ποιότητας που συμμετείχαν ξεπέρασαν τα 700 και η αξιολόγησή τους έγινε από το πολυάριθμο Olymp Awards Chefs’ Jury Panel, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μουζάκη (Μr. Chef Europe 2015, Director Gastronomy Club Unesco, Member WACS) και μέλη πολλά γνωστά ονόματα του χώρου, υπό την αιγίδα (μεταξύ άλλων) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού και της κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Να σημειωθεί ότι όλα τα προϊόντα που συμμετείχαν στο ..........

Το νέο τηλεοπτικό σποτ του HelloGreece παραγωγής της διαφημιστικής εταιρείας του Δημήτρη Καρούση.


Το νέο σποτ έχει προγραμματιστεί να μεταδοθεί τηλεοπτικά σε όλα τα κανάλια σε 100 μηνύματα διαφημίζοντας και προβάλλοντας τη Νάξο και τους χορηγούς του. Ο κος Καρούσης λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του χορηγούς που ακόμη μια φορά βοήθησαν στην προβολή της Νάξου παρόλη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Συγχαρητήρια Πανναξιακού στους αθλητές που προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων


Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. συγχαίρει τους Πρωταθλητές Παμπαίδων – Παγκορασίδων του τμήματος στίβου του συλλόγου, που προκρίθηκαν από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, που έγινε στο Δ.Α.Κ. Νάξου, στις 28 – 06 – 2020, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στον Άγιο Κοσμά, στις 11 & 12 Ιουλίου.
Οι Πρωταθλητές είναι:
· Κονδύλη Δήμητρα (12 ετών) – 3 x 1200
· Λιβανίου Καλλιόπη (14 ετών) - 3 x 1200
· Σταυρίτη Αικατερίνη (14 ετών) - 3 x 1200
· Παπανικολάου Προμηθέας (14 ετών) – Άλμα εις ύψος
· Σέργη Δήμητρα (13 ετών) - Άλμα εις ύψος
· Σέγκα Ισμαϊλάι (14 ετών) – Ακοντισμός

Σημειώνεται ότι στο Διασυλλογικό αυτό Πρωτάθλημα, ο Πανναξιακός Α.Ο. κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλό του. Άξια συγχαρητηρίων είναι και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που....

Ένας χρόνος που άλλαξε την χώρα.

Δηλώνω παρών στις εσωκομματικές εκλογές ώστε να ολοκληρώσω αυτό ...Του Στάθη Μπαρμπούνη προέδρου της Δημ.Τ.Ο. Σύρου -Ερμούπολης της Νέας Δημοκρατίας
Οι στρατιωτικοί λένε ότι κανένας ηγέτης δε μένει στην ιστορία, όσο μεγάλος και αν ήταν, αν δεν έχει πολεμήσει. Η χώρα μας το χρόνο που μας πέρασε αντιμετώπισε δύο πολέμους και ευτυχώς αποδείχτηκε ότι είχε τον κατάλληλο ηγέτη όταν έπρεπε, κάτι που αναγνωρίστηκε παγκοσμίως.
Μέσα σε μόλις ένα έτος η χώρα αντιμετώπισε δύο κρίσεις, δύο εισβολές και βγήκε νικήτρια. Πρώτα την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων

ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ Δ΄ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


Στην συνεδρία της 30ης   Μαΐου 2020,το Δ. Σ. της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών, συζήτησε το πρόβλημα που ανέκυψε λόγω της πανδημίας εκ του κορωνοειδούς COVID-19 και την επίπτωση, που πιθανόν  θα έχει στο Δ΄ Διεθνές Κυκλαδολογικό Συνέδριο της Εταιρείας, που είχε προγραμματιστεί  για τις 30 Σεπτεμβρίου έως  3 Οκτωβρίου 2020 στην Τήνο.
Μετά  την παρουσίαση των  δεδομένων  από  τον   πρόεδρο καθηγητή κ. Δημ. Κορρέ, την  ενημέρωση  από  τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, την διαβοὐλευση  με την Τήνο (τοπικούς παράγοντες) και μετά από.....