slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οριστική παράδοση του ακινήτου του Παλαιού Αερολιμένα στον Δήμο Πάρου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες.


Την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε η οριστική παράδοση του ακινήτου του Παλαιού Αερολιμένα, στο Δήμο Πάρου.  Μετά και την υπ’ αρ. 103/2022 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αιγαίου και το υπ’ αρ. πρακτικό ΚΥ ΠΤΡΕ383/2023 του ΝΣΚ, περί παραίτησης του Ελληνικού Δημοσίου από την 8/11/2022 (αριθ. Κατάθεσης 20/2022) αίτηση για αναίρεση της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Αιγαίου με αριθμό 103/2022, υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Πάρου κ. Κώστα Μπιζά (ως εκπροσώπου του Δήμου Πάρου) και της Αερολιμενάρχη Πάρου κας Στέλλας Σαρρή (εκπροσώπου της ΥΠΑ), παρουσία και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πάρου κ. Ευάγγελου Δεναξά, το πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής, με το οποίο η κυριότητα του ακινήτου του παλαιού αεροδρομίου, εκτάσεως περίπου 250 στρεμμάτων, περιήλθε οριστικά στην ιδιοκτησία του Δήμου Πάρου.

📺Μαρινάκης για Αυγενάκη: Θα ήταν αδιανόητο να επανέλθει και να πολιτευτεί με τη ΝΔ μετά από τέτοια συμπεριφορά

Τον αποκλεισμό του Λευτέρη Αυγενάκη ακόμα και από μελλοντική πολιτική επάνοδο στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας άφησε να εννοηθεί την Πέμπτη το πρωί ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τα όσα καταγγέλθηκαν είπε ότι η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για διαγραφή του κ. Αυγενάκη ήταν μια αυτονόητη απόφαση που κανείς δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ότι δεν λαμβανόταν. «Θα ήταν

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλινάδου: διοργανώνουν Μουσική εκδήλωση στο Γλινάδο

 


 

Δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής δημιουργίας και στη δημιουργική έκφραση των ντόπιων καλλιτεχνών, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλινάδου διοργανώνουν μουσική βραδιά με την Εύα Βάσιου (τραγούδι), τον Βαγγέλη Κακλαμάνο (κιθάρα-τραγούδι), τον Βασίλη Μανωλά (μπουζούκι) και τον νεαρό Ηλία Διαμαντάρη (ηλ. Κιθάρα). Οι τέσσερις μουσικοί θα σάς συνοδεύσουν σε ένα ταξίδι γεμάτο αγαπημένες μελωδίες, σύγχρονα, παραδοσιακά αλλά και λαϊκά τραγούδια.

 

Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Γλινάδου, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 

Δήμος Θήρας: “Συνεχίζουμε τον εξοπλισμό των σχολείων μας για το καλό των παιδιών μας’

Ξεκίνησε η κατασκευή των δύο νέων αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου Μεγαλοχωρίου στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοχωρίου.Η αδειοδότηση των αιθουσών έγινε ύστερα από ενέργειες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Η νέα Δημοτική Αρχή, με αίσθημα ευθύνης και δέσμευση για τη βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας προχωρά στην ολοκλήρωση αυτού του έργου.

Η προσθήκη των νέων αιθουσών θα βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες εκπαίδευσης των μαθητών μας, προσφέροντας σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες διδασκαλίας.