slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΕΝΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑNΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αναγνώστης του ιστολογίου μας έστειλε τις...απορίες του σχετικά με τους "Ανεξάρτητες Έλληνες". Διαβάστε τις κι ελπίζουμε...να απαντηθούν:

Αγαπητέ Πάνο Καμμένε,
 Θέλουμε να σου απευθύνουμε ορισμένα ερωτήματα στα οποία πιστεύουμε ότι επιβάλλεται να απαντήσεις, εφόσον διεκδικείς την ψήφο μας.
 Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες και προβληματιζόμαστε για το εάν θα πρέπει να σε τιμήσουμε με την εμπιστοσύνη μας.
 Απευθυνόμαστε σ' εσένα μέσω του ιστολογίου HELLAS - ORTHODOXY, ακριβώς διότι για εμάς οι λέξεις ΕΛΛΑΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι οι υπέρτατες Αξίες ζωής και όχι απλά σχήματα λόγου.
 Θέλουμε λοιπόν να σε ρωτήσουμε τα εξής :........

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!



«Ποιο PSI και κουραφέξαλα. Το έλλειμμα του 2011 έκλεισε υψηλότερα από το 2010!!!
Αυτή είναι η είδηση της ημέρας. Στο 11,5% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το 2011 το ταμειακό έλλειμμα του κράτους ή διαφορετικά στα 24,884 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που εξέδωσε χθες το υπουργείο Οικονομικών. Αυτό σημαίνει ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ύψους 2 δις, ξεχωριστά από αυτά που θα έρθουν τον Ιούνη και θα μας φέρουν στο ....

ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ Η ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΙΑ????????ΑΦΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΤΣΙ ???????

Συνάντηση για αεροδρόμιο και ελικοδρόμια είχαν στην ΥΠΑ, Μ. Μαργαρίτης και Δ. Λιανός Συνάντηση με υπηρεσιακά στελέχη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας είχαν σήμερα Παρασκευή στην Αθήνα, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μ. Μαργαρίτης και ο αντιδήμαρχος, Δ. Λιανός για θέματα που αφορούν το αεροδρόμιο Νάξου και τα Ελικοδρόμια των νησιών ευθύνης του δήμου.

Σημαντικά είναι τα θέματα, που τέθηκαν στην ...

Παππούς γιαούρτωσε τον Βενιζέλο στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ !




Το κίνημα του γιαουρτιούσυνεχίζεται, με νέο ''θύμα'' τον Ε. Βενιζέλο, ο οποίος λίγο πριν ανέβει στο βήμα, δέχτηκε την ''επίθεση'' συνταξιούχου, μέλους του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος του πέταξε γιαούρτι. Ο ηλικιωμένος, που κρατούσε πατερίτσες, πέρασε απαρατήρητος από...
τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του Βενιζέλου και πλησίασε ανενόχλητος τον υπουργό ... τον οποίο έστειλε για ντους ! 

Κοινοβουλευτική δικτατορία ή δημοκρατία;;;

Το πολιτικό σύστημα που έχουμε αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, δηλαδή αυτό της προεδρευόμενης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, είναι ένα καθαρά αντιπροσωπευτικό πολιτικό σύστημα.  Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως ο λαός αντιπροσωπεύεται πλήρως στην άσκηση της πολιτικής εξουσίας από τους εκλεγμένους βουλευτές και καμία απολύτως συμμετοχή δεν έχει ο ίδιος, πλην της ανάδειξης με εκλογές των αντιπροσώπων του. Μάλιστα δε, είναι από τα πιο στυγνά και σκληρά αντιπροσωπευτικά πολιτικά συστήματα στον κόσμο. Δεν έχει ούτε τουλάχιστον απλή αναλογική, όπως έχουν....

Στα βιβλιοπωλεία τα… «Ναξιακά γράμματα»

Κυκλοφόρησε το νέο επιστημονικό περιοδικό «Ναξιακά Γράμματα», το οποίο καλύπτει το φάσμα του Ναξιακού Πολιτισμού μέσω άρθρων και μελετών επιστημονικού χαρακτήρα. Η έκδοση του τριμηνιαίου εντύπου ήταν το αποτέλεσμα της σύμπραξης 36 Ναξίων, με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε επιστήμονες και ερευνητές να παρουσιάσουν την εργασία τους και να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας και βήμα ελεύθερης έκφρασης και ενημέρωσης όλων των Ναξίων.
Εκδότης των «Ναξιακών Γραμμάτων» είναι ο Γιάννης Βερώνης, ενώ μέλη της συντακτικής επιτροπής είναι η Ειρήνη Γρατσία, η Τασία Δεουδέ, ο Νίκος Δέτσης, ο Μανόλης Δρης, ο Πέτρος Ματζάκος, ο Αντώνης Τζιώτης, ο Κ. Τουμπακάρης και ο Στέφανος Ψαρράς.

Ποια κανάλια «έπαιξαν» ποια κόμματα

Διπλάσια η προβολή του ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ.
Ποιό κανάλι έχει αδυναμία στο ΣΥΡΙΖΑ, ποιό στη ΔΗΜ.Α.Ρ. και ποιό στην Ντόρα Μπακογιάννη

Την καταγραφή της χρονικής έκθεσης των πολιτικών κομμάτων στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών, για το 2011 συνολικά, έδωσε στη δημοσιότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Η έρευνα αφορά μόνο τις πολιτικές ειδήσεις, που κυμάνθηκαν από 6,6% έως 10,7% της συνολικής ειδησεογραφίας των δελτίων και αναφέρεται σε:

Από την Καλαμάτα ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία ο Σαμαράς

Από την Καλαμάτα ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία ο Σαμαράς

Στην Καλαμάτα βρίσκεται η Αντώνης Σαμαράς και αυτή την ώρα παρίσταται στα εγκαίνια της κεντρικής γέφυρας στην περιμετρική οδό της Καλαμάτας.
Με την επίσκεψή του αυτή, ο κ. Σαμαράς σηματοδοτεί ουσιαστικά και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ενώ γίνεται από την ιδιαίτερη πατρίδα του για συμβολικούς λόγους.
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε:

«Το 2015 το χρέος της χώρας θα είναι 400 δισ.»

«Βαδίζουμε σε εκλογές με πολύ ισχυρές δόσεις τρομοκρατίας» τόνισε μεταξύ άλλων η Αλέκα Παπαρήγα από την Αλεξανδρούπολη όπου βρίσκεται σε περιοδεία. Η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ παράλληλα χαρακτήρισε το PSI μια μορφή εμπαιγμού του λαού.

Στη λίστα των πιο πλούσιων δημοσίων υπαλλήλων τα π. στελέχη της Πολεοδοδμίας Σύρου

teloneio_poleodomia_syrouΣτη λίστα τον πιο χαρακτηριστικών περιπτώσεων δημοσίων υπαλλήλων ανά την Ελλάδα που πλούτισαν αδικαιολόγητα, φαίνεται πως βρίσκονται ο π. δ/ντης της Πολεοδομίας Σύρου Δημήτρης Μπουντούρης και ο υφιστάμενός του, Κυριάκος Δικτυόπουλος που εμπλέκονται με το γνωστό σκάνδαλο που ξέσπασε προ 3ετίας.
 Συγκεκριμένα, έγγραφο φωτιά του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αποκαλύπτει τις 13 περιπτώσεις δημοσίων υπαλλήλων με καταθέσεις περισσότερες των 25 εκ. ευρώ!  Μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Μπεντενιώτη, έγγραφο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που κατατέθηκε στη Βουλή αποδεικνύει τα μεγάλα χρηματικά ποσά που μπήκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς απλών υπαλλήλων, πολλά από τα οποία «πέταξαν» από τα δημόσια ταμεία.  

Όχι!... κύριε γραμματέα!


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η είδηση …
Απίστευτη απάντηση … στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όταν η συμπαρουσιάστρια του δημοσιογράφου ρώτησε τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών «πως θα πληρώσω τα χαράτσια αν δεν έχω;» η απάντηση ήταν κυριολεκτικά αποστομωτική και πρακτικότατη: «Από τους ανθρώπους γύρω μας......».

Ο σχολιασμός …

Ιδού η υπερπολυτελής βίλα της υπαλλήλου του ΙΚΑ στον Βαρνάβα

Ιδού η υπερπολυτελής βίλα της υπαλλήλου του ΙΚΑ στον Βαρνάβα
Η πετρόκτιστη διώροφη βίλα
στις παρυφές του Βαρνάβα
 
Η αθεόφοβη έχτιζε και εκκλησάκι. ενώ ήταν σε εξέλιξη η αποκάλυψη του σκανδάλου
Το μπάρμπεκιου της βίλας. 



Το υπό κατασκευή εκκλησάκι
της υπαλλήλου του ΙΚΑ 










Άλλη πανοραμική άποψη του
Κήπου  στην βίλα. 

Πισίνα, φοίνικες και υπόστεγο
στην βίλα της κυρίας του ΙΚΑ 

Τον Β. Χανδακά θέλει υποψήφιο το ΠΑΣΟΚ για το ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων.


ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΞΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ  ΚΑΠΙΡΗΣ , ΚΟΚΚΟΤΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ 

Το Βασίλη Χανδακά, φημολογείται έντονα ότι θα πλησιάσει το ΠΑΣΟΚ ως μια πολύ καλή συριανή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων, ενόψει των προσεχών εκλογών.
Ο 62χρονος πολιτικός μηχανικός, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών ανώτερος υπηρεσιακός παράγοντας του υπουργείου Πολιτισμού, εμφανίζεται για το ΠΑΣΟΚ ως μια ....

Αποκλειστικό. 213 υπογραφές ο Βενιζέλος, προς απόσυρση ο Παπουτσής

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΣΟΚ
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες τελείωσε η συλλογή υπογραφών από το Βενιζελικό στρατόπεδο και έφτασαν 213. Η υποψηφιότητα θα κατατεθεί αύριο στις 12 το πρωί.
Ο Παπουτσής δεν κατάφερε να μαζέψει τις απαιτούμενες υπογραφές ,θα μιλήσει σήμερα στην Εθνική συνδιάσκεψη θα βάλει το πολιτικό πλαίσιο και θα ζητήσει από τα μέλη όσοι συμφωνούν να υπογράψουν την υποψηφιότητα του και αν .....
δεν μαζευτούν οι υπογραφές δεν θα είναι υποψήφιος....

Διήμερο διαλόγου για το ακτοπλοϊκό στη Ρόδο - Συνεδρίασε σήμερα το ΣΑΣ

Η καλύτερη εξυπηρέτηση των νησιωτών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης, ήταν το αντικείμενο του διήμερου διαλόγου που διεξήχθη στη Ρόδο – χθες (Πέμπτη) με την πραγματοποίηση της σχετικής ημερίδας και σήμερα με τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη.

Γιάννης Παπαθανασίου: «Οι πανηγυρισμοί δεν δικαιολογούνται, φέρει σφραγίδα πτώχευσης ΔΙΟΤΙ αυτό που έγινε χθες και η σφραγίδα πτώχευσης ΚΑΙ έχει και υπεύθυνους

Γ. Παπαθανασίου: Αυτό που έγινε εχθές, φέρει σφραγίδα πτώχευσης

«Είναι μια θετική εξέλιξη εδώ που έχουμε φτάσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι λόγος πανηγυρισμών, διότι μην ξεχνάμε πρώτον ότι όταν κάνεις κούρεμα, απλώς παίρνεις και τη βούλα της πτώχευσης», εκτίμησε μέσω του ΑΝΤ1 97,2, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου. «Οι πανηγυρισμοί δεν δικαιολογούνται, φέρει σφραγίδα πτώχευσης αυτό που έγινε χθες και η σφραγίδα πτώχευσης έχει και υπεύθυνους και έχουν ονοματεπώνυμο οι υπεύθυνοι, μην ξεχνιόμαστε. Ποιος κουρεύει το χρέος όταν δεν πτωχεύει; Για πηγαίνετε και ....