slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Απίστευτο,ανεμοστρόβιλος νότια της Αζολίμνου




Ανεμοστρόβιλος εκδηλώθηκε σήμερα Τρίτη 23/10/2012 λίγο πριν στην περιοχή νότια της Αζολίμνου.
Το γεγονός έγινε αντιληπτό σε δεκάδες κατοίκους που έσπευσαν να μας ενημερώσουν για αυτό το σπάνιο ακραίο καιρικό φαινόμενο!

Δείτε φωτογραφίες..

Μοναδικη ελπιδα ο Σαμαρας

Η τεράστια άνοδος της δημοτικότητας του Αντώνη Σαμαρά και η παράλληλη άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ, αυτομάτως μετατρέπουν τον πρωθυπουργό σε πρόσωπο-κλειδί αναφορικά με το μέλλον της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ -και ο Βενιζέλος προσωπικά- εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη, ο Κουβέλης φθείρεται καθημερινά προσπαθώντας να μείνει ζωντανός σε ένα χώρο που παραδοσιακά δε σηκώνει δύσκολες αποφάσεις, με συνέπεια...

Μείωση 45% των τεκμηρίων των αυτοκινήτων


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απόφαση αυτή αναμένεται να συμπεριληφθεί στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κλείσει τις επόμενες ημέρες και θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.
Πιο συγκεκριμένα:

Μ. Κεφαλογιάννης: Τα 6-7 δισ. θα πάνε στην πραγματική οικονομία

Διαβεβαιώσεις ότι με την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. το κράτος θα επιστρέψει τις οφειλές του προς τους ιδιώτες , παρείχε μέσω του realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης.
«Αυτά τα χρήματα που θα πάρουμε στη δόση είναι 31 δισ. ευρώ και ......

Πολίτες για τα Νησιά μας προς Μ. Μαργαρίτη μας ρώτησες και μιλάς με τον Φούχτελ.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Κοιν. 1. Πρόεδρο Δημοτικου Συμβουλίου κ.Φ.Μαυρομμάτη

2. ΜΜΕ

Κε Δήμαρχε,.....

Είμαστε πολλοί, είμαστε παντού, έχουμε καμένες φλάντζες


Του Γιώργου Καισάριου

Τη στιγμή που κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν αυτή την οικονομία για να μην σκάσει σαν καρπούζι, κάποιοι άλλοι προσπαθούν να προκαλέσουν τεχνητή κρίση με σκοπό τις εκλογές και την πλήρη διάλυση της χώρας, της οικονομίας και της κοινωνίας.

«Καλώ τον Τσίπρα να παραιτηθούμε οι βουλευτές ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΡΙΖΑ για να πάμε σε εκλογές» δήλωσε σε συνέντευξή του την Κυριακή ο κ. Πάνος Καμμένος. Σκοπός του κ. Καμμένου, κατά ομολογία του, είναι να πέσει η κυβέρνηση για να μην περάσουν τα ....

Γιώργο μη φοβάσαι! Δεν υπάρχει τόσο μαλάκ@@ να χάσει την ώρα του για να σε σκοτώσει...

 ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ  ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ .  
κλασική μαλακ@@: Όταν με κάποιον δεν ασχολείται κανείς ανακαλύτπει απειλές κατά της ζωής του για να ακουστεί το όνομά του. Έτσι και ο εθνικός μας Γιώργος Τράγκας είναι σίγουρος ότι θέλουν να τον σκοτώσουν και μάλιστα σήμερα κατέστησε υπεύθυνους τον Δένδια και τον Σαμαρά αν δολοφονηθεί!! Βλέπετε του έκοψαν τους ταξιτζήδες και τους υπηρέτες Αστυνομικούς που του έκαναν τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ και τσιρίζει...

Γιάννης Βασιλόπουλος: ο Δήμος ηλεκτροδοτεί την επιχείρηση συζύγου δημοτικής συμβούλου της πλειοψηφίας.

Σε αυτά τα δύο χρόνια περίπου η δημοτική αρχή έχει αποδείξει περίτρανα ότι λειτουργεί με παλαιοκομματικές αντιλήψεις και πελατειακές σχέσεις.
Όπως ευρέως διαδίδεται στο νησί, η δημοτική αρχή έχει επιτρέψει την ηλεκτροδότηση ιδιωτικής επιχείρησης από παροχή που ανήκει στον Δήμο, διακινδυνεύοντας την διακοπή ηλεκτροδότησης της συγκεκριμένης παροχής και την επιβολή προστίμου εκ μέρους της ΔΕΗ, φυσικά τον λογαριασμό για την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος τον πληρώνουμε όλοι οι δημότες της....

Α ΕΛΜΕ: Α ΕΛΜΕ: 160 εκπαιδευτικά κενά στα σχολεία

Σε 160 ανέρχονται τα εκπαιδευτικά κενά σε Γυμνάσια και Λύκεια, σύμφωνα με ανακοίνωση της Α' ΕΛΜΕ Κυκλάδων. Τονίζει επίσης ότι είναι δικαίωμα των εκπαιδευτικών να παίρνουν αποσπάσεις και δε θα πρέπει να στοχοποιούνται σε τέτοιες εριπτώσεις. Καλεί σε κινητοποιήσεις, τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς και σωματεία με στόχο την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών στα σχολεία.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Συμπληρώνονται δύο μήνες από την έναρξη του σχολικού έτους και εξακολουθούν τα σχολεία μας να παρουσιάζουν σημαντικές ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, με αποτέλεσμα να χάνονται πολλές διδακτικές ώρες και τα σχολεία να μην μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά. Η κατάσταση αυτή οφείλεται αποκλειστικά στην τρικομματική κυβέρνηση η οποία εφαρμόζει τις εντολές ΕΕ – ΔΝΤ – ΟΟΣΑ για επίθεση σε βασικά δικαιώματα της λαϊκής οικογένειας, όπως αυτό της μόρφωσης, με διάλυση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940


Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων και των Γραφείων των Δημοτικών Διαμερισμάτων, των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, οικιών και ελλιμενισμένων πλοίων από τις 8.00 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2011.
Φωταγώγηση όλων των αναφερομένων παραπάνω Καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2011.
Ομιλίες και συγκεντρώσεις στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης
ώρα 11.30
Προσκύνημα των μαθητών όλων των Σχολείων, των Σωμάτων Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών στο .....

Δήλωση Περιφερειάρχη για την αύξηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – «Ακριβή πολυτέλεια το πλοίο για τον νησιώτη της άγονης γραμμής»

Με αφορμή την απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου για αύξηση της τιμής των εισιτηρίων στα νησιά της άγονης γραμμής όπου ισχύει το κρατικό ναυλολόγιο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση, κάνοντας επίσης γνωστό πως το θέμα θα συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Σε μια περίοδο που οι νησιώτες του ..../

Αυτό είναι το ιδανικό πρόγραμμα για να περάσει τέλεια μια γυναίκα... λείπει το σ@ξ


Αν νομίζετε ότι η ιδανική ημέρα μιας γυναίκας θα περιελάμβανε ολοήμερο σπα, κομμωτήριο και shopping, μάλλον κάνετε λάθος. Τουλάχιστον τελευταία επιστημονική έρευνα αποδεικνύει... το αντίθετο. Πώς θα ήταν, λοπόν, το τέλεια διαμορρφωμένο ημερίσιο πρόγραμμα μιας γυναίκας;

Το ιδανικό πρόγραμμα μιας «γυναικείας ημέρας» - αν υπήρχε – θα ήταν κάπως έτσι:

Τα απόβλητα των ελαιοτριβείων θέμα συζήτησης μεταξύ των ελαιοτριβέων και των αρχών του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

 
            Η κεντρική διαχείριση των αποβλήτων των ελαιοτριβείων ήταν το θέμα της  προγραμματισμένης σύσκεψης στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στην οποία παρευρέθηκαν οι κύριοι Τοτόμης Πρωτονοτάριος και Δημήτριος Λιανός, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και οι κυρίοι Μιχάλης Καλαΐτζής, Πρόεδρος της Τ.Κ. Δαμαριώνα και Κόκκινος Βασίλειος από το Ελαιοτριβείο του Δαμαριώνα, η κυρία Βερυκόκκου Μαρία από το Ελαιοτριβείο Μελάνων, ο κύριος Προμπονάς Δαμιανός από το Ελαιοτριβείο Φιλωτίου και ο κύριος Σαλτερής Γιώργος από το Ελαιοτριβείο Χαλκείου. Παρών στη σύσκεψη ήταν και ο Φυσικός – Περιβαντολόγος κος Βασίλης Θεωνάς.

Διασύρθηκε ο Τσίπρας στην πατρίδα των Καραμανλήδων-Μιλήσε σε 5-6 παρέες...

Οι Σέρρες γύρισαν την πλάτη στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ


Οι Σέρρες παραμένουν... Σέρρες! Σήμερα στην ανοιχτή ομιλία του στην πατρίδα των Καραμανλήδων, η συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα θύμιζε παλιές εποχές ΣΥΡΙΖΑ, όπου γίνονταν ...συνελεύσεις σε καφενεία.

Η συγκέντρωση είχε βία 150 άτομα, και οι άδειες καρέκλες ήταν περισσότρες...

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ «ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ»

Με μία απρόσμενη εξέλιξη επανέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα της «λίστας Λαγκάρντ», λίγο πριν από την κατάθεση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου αύριο, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Τρεις πολίτες, μεταξύ των οποίων μία συνταξιούχος εφοριακός, φέρονται να έχουν καταθέσει μήνυση με αφορμή την περιβόητη λίστα, κατά των πρώην υπουργών Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και κατά των πρώην και νυν επικεφαλής του ....

e-Επιλογές της 22/10/2012