slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γ. Βρούτσης: «Η κυβέρνηση “έβαλε χέρι” ακόμη και στα οικογενειακά επιδόματα»

 


Για «απουσία κοινωνικής ευαισθησίας απέναντι στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες» κατηγορεί την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τη φορολόγηση των οικογενειακών επιδομάτων.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δίχως ίχνος ευαισθησίας και χρησιμοποιώντας φτηνές και αστείες δικαιολογίες, “έβαλε χέρι” ακόμη και σε διασφαλισμένους πόρους που προορίζονταν για τις ευάλωτες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες!» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του ο κ. Βρούτσης, ο οποίος κάνει λόγο «για μια ακόμη μεθοδευμένη διαδικασία, ώστε να “κλείσουν” τρύπες στα ελλείμματα».

Διεθνείς ύμνοι για το νησί oπου τα κλαμπ και οι σαμπάνιες ειναι παραφωνία Νάξος: η αντι -Μύκονος


Τίνα Μανδηλαρά 
Γιατί όλοι φέτος μιλούν για τα κρυστάλλινα νερά, τη χαλαρότητα και την απόλυτη φιλοξενία της βασίλισσας των Κυκλάδων, που φιγουράρει σε όλα τα διεθνή ταξιδιωτικά ΜΜΕΔεν είναι μόνο η επιβλητική Πορτάρα που σε υποδέχεται στην άκρη του λιμανιού για να σου θυμίσει τη δύναμη του πιο μεγάλου νησιού στις Κυκλάδες, ούτε η δαντελωτή γραμμή με τα τιρκουάζ νερά, τα επιβλητικά χωριά και οι πιο ωραίες πατάτες στην Ελλάδα. Ή μάλλον είναι όλα αυτά μαζί και τίποτα.

Γιατί ενώ τα άλλα νησιά έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τα κάνουν θελκτικά σε

Μουσική Παράσταση:Στον Ουρανό μια Νύχτα με τα Αστέρια



Πέμπτη 11Αυγούστου, 20:30, Πρώην Σχολή Ουρσουλινών
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων σε όλη την Ελλάδα, δύο επιτυχημένες παραστάσεις στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και δύο εξαιρετικές παραστάσεις στο Αμμάν της Ιορδανίας και τη Φλωρεντία ,η Κλεονίκη Δεμίρη στο τραγούδι και ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο ανανεώνουν το πρόγραμμά τους και ετοιμάζουν μουσικά ταξίδια μέχρι τ’ αστέρια! Με οδηγό το αργεντίνικο αλλά και το ελληνικό τανγκό θα περάσουμε μια βόλτα από το Μεξικό για να επιστρέψουμε στη Μεσόγειο: Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελλάδα… ακολουθώντας ή ψάχνοντας το δικό μας αστέρι. Έρωτας, χορός, ταξίδι με τραγούδια της κάτω Ιταλίας, ιταλικός κινηματογράφος με τη μουσική του Nikola Piovanni, περιπλανήσεις στην Αθήνα του τότε και του σήμερα και συνθέσεις του Νεοκλή Νεοφυτίδη.Ελάτε να μοιραστούμε μαζί μια μουσική εμπειρία που θα αγγίξει την...

Στην οικογένεια του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανήκει από σήμερα ο Σπύρος Ιωαννίδης.



Στην οικογένεια του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανήκει από σήμερα ο Σπύρος Ιωαννίδης.
Γεννημένος στη Λάρισα έκανε τα πρώτα του βήματα στον Προμηθέα Λάρισας και στη συνέχεια στον Απόλλων Λάρισας όπου αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στην Δ΄ εθνική κατηγορία. Από εκεί στην Κ20 της ΑΕΛ και έπειτα στα Τρίκαλα και στο Δωτιαία Αγιάς στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε για λογαριασμό του Απόλλων Λάρισας όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ' εθνική.
Είναι 24 ετών, αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στην δεξιά πλευρά του