slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο ανταποκριτής του Star διαψεύδει ότι συνελήφθη: «Απλή εξακρίβωση στοιχείων έγινε»


ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ 

Ο ανταποκριτής του STAR στη Νέα Υόρκη, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στο επεισόδιο στη Να Υόρκη διέψευσε ότι συνελήφθη.

Οπως αναφέρει στο star.gr ο Δημήτρης Σουλτογιάννης διαψεύδει τα περί συλλήψεώς του τα οποία χαρακτηρίζει «αστεία» και υποστηρίζει ότι έγινε απλώς εξακρίβωση στοιχείων του.

Η απάντηση του δημοσιογράφου:

Επεισόδιο μεταξύ Νίκου Παππά και δημοσιογράφων του Alpha και του Star στη Νέα Υόρκη


Επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και δύο δημοσιογράφων που εργάζονται για τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha και Star σημειώθηκε περίπου στις δύο τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Νέας Υόρκης).
Οι δύο δημοσιογράφοι, ανταποκριτές του Alpha και του Star στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνελήφθησαν από Αμερικανούς αστυνομικούς έξω από το ξενοδοχείο Westing Grand Central στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μαζί με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής εν αναμονεί της άφιξης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δηοσιεύθηκε στο κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ) οι δύο

Επιστρέφει και αναλαμβάνει πρόεδρος του ΚΠΕΕ


Tην ανάληψη της προεδρίας του ΚΠΕΕ ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή είπε πως η κίνηση αυτή έγινε σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και αναλαμβάνει την προεδρία του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας.

Το Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (ΚΠΕΕ) ιδρύθηκε το 1975 και θεωρείται ένα

Ευγενία Τζαννίνη: το κορίτσι που δεν φοβήθηκε τα κύματα


http://www.naxospress.gr
Διαβάζουμε στο μίνι βιογραφικό της … «Στην Σπάρτη που
 
γεννήθηκε οφείλει το πείσμα της ενώ στην Νάξο που μεγάλωσε οφείλει την αγάπη της για την απεραντοσύνη της θάλασσας. Ως δικηγόρος μέχρι σήμερα παλεύει με τα κύματα των νόμων ενώ ως μητέρα κολυμπά στη χαρά που της χαρίζουν οι δυο φοιτητές της». Οι περισσότεροι στη

"Μουσικές Συναντήσεις": Γιατί απουσίασε η Πολιτεία;



 
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια πάνω από το 1/3 των συμμετεχόντων είναι κάτω των 25 ετών, καθώς οι Συναντήσεις έδωσαν κίνητρα για τη διδασκαλία και διάδοση της τσαμπούνας στους νέους. Και μιλάμε για ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός όπου μέσα από το οποίο μπορούν να επικοινωνήσουν οι οργανοπαίκτες-θεματοφύλακες του παραδοσιακού ύφους και ήθους των νησιών, ν’ ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες και ν’ αποκτήσουν κίνητρα για τη διάδοση και συνέχιση της μουσικής τους κληρονομιάς, περνώντας τη σκυτάλη στις νεότερες γενιές. Και αυτή η συνύπαρξη αποτυπώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο με την παρουσία του Ψαροστέφανου και της Κατερίνας Γρατσίας. Του έμπειρου αυτοδίδακτου δάσκαλου από το Φιλώτι και της 9χρονης μαθήτριας του που....

Συνεδρίαση Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου

Φωτο:cycladesvoice
Η ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2017 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου είναι το πρώτο και σημαντικότερο θέμα που θα συζητηθεί κατά τη διάρκεια της επόμενης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Λιμεναρχείου Νάξου...
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Νίκος Σέργης
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΔΕΘ: H απάντηση του Κυρ. Μητσοτάκη στην ερώτηση της δημοσιογράφου του zougla.gr, Άντζελας Πεΐτση


«Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία κερδίζεται σιγά σιγά, γιατί είμαστε σοβαροί, τεκμηριωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο, καθώς και αποφασισμένοι να προχωρήσουμε στις μεταρρυθμίσεις, γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι οι σωστές για τη χωρά και η σιωπηρή πλειοψηφία του λαού συμφωνεί μαζί μας» απάντησε o πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο zougla.gr κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Κυριακής.
Η ερώτηση του zougla.gr:

Άλλος ένας άθλιος «αστεϊσμός» του καταρρέοντος εγχώριου Μαδούρο


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ο άθλιος αστεϊσμός του Αλέξη Τσίπρα, σήμερα, στη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία -μεταξύ των άλλων- χαρακτήρισε…

Μητσοτάκης: Δεν είναι υγιές σε μια δημοκρατία ο πρωθυπουργός να καλεί να με συλλάβουν


Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, παραχωρεί αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης». Ο πρόεδρος της ΝΔ το βράδυ του Σαββάτου περιέγραψε τη «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες, όπως την χαρακτήρισε, με βασικά χαρακτηριστικά τη μείωση των φορολογικών συντελεστών και τις κοστολογημένες δράσεις για την εξοικονόμηση πόρων.
Πόσο εφικτά είναι τα μέτρα που εξήγγειλα

Τι αποκαλύπτει το πόρισμα – φωτιά για την Τράπεζα Αττικής


Σε θρίλερ, που κορυφώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη με την έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στο γραφείο της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, παραπέμπει η πολιτικοοικονομική μάχη, που διεξάγεται μήνες τώρα, για τον έλεγχο της Τράπεζας Αττικής.
Η υπόθεση αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς η Τράπεζα της

Tο νέο «αίμα» της ΝΔ στο επιτελείο Μητσοτάκη

Στην πρώτη γραμμή στο πλευρό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε έξω απο το Βελλίδειο το νέο «αίμα» της Νέας Δημοκρατίας.
Η νέα ομάδα κρούσης του προέδρου αποτελείται από τους

Οι φοροελαφρύνσεις που ανακοίνωσε ο Κυριάκος – Που θα βρει τα λεφτά (πίνακας)


Αμεση μείωση της φορολογίας υποσχέθηκε από το βήμα της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζοντας ότι «η αύξηση των φόρων αποδείχτηκε κοινωνικά άδικη και αναποτελεσματική».
«Κανένας Έλληνας δεν μπορεί να υπερφορολογείται για να στηρίζεται ένα πελατειακό κράτος», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ και εξήγγειλε μέτρα άμεσης μείωσης της φορολογίας, υπό την προϋπόθεση της μείωσης των πλεονασμάτων:

Ήταν όλοι εκεί – Φωτορεπορτάζ από την ομιλία του Κυριάκου στο Βελλίδειο


 
Παρόντες οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς και οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Γιάννης Πλακιωτάκης Όλοι τους κάθησαν στην πρώτη σειρά των καλεσμένων και