slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αίτημα Δήμου Μυκόνου για την ίδρυση και λειτουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Μύκονο: Αναφορά κατέθεσε ο Νίκος Συρμαλένιος

Θέμα: «Αίτημα για την ίδρυση και λειτουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Μύκονο»
Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την από 27/09/2019 επιστολή του Δημάρχου Μυκόνου, κου Κωνσταντίνου Κουκά, με την οποία ζητά την ίδρυση και λειτουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) στη Μύκονο, ως παράρτημα του ήδη λειτουργούντος ΣΔΕ στο νησί της Σύρου. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, υπάρχει εκδηλωμένο ενδιαφέρον 26 πολιτών του νησιού για φοίτησή τους στο ΣΔΕ, οι

To Δημοτικό Σχολείο στη Νάξο έχει το ωραιότερο προαύλιο με επιδαπέδια παιχνίδια!



Έτσι ονειρευόμαστε τα σχολεία:
Το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου Νάξου μας κέντρισε το ενδιαφέρον καθώς όπως μάθαμε και διαπιστώσαμε βλέποντας τις σχετικές φωτογραφίες είναι ένα δημόσιο σχολείο που μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει ένα από τα ωραιότερα προαύλια με πλήθος επιδαπέδιων παιχνιδιών που δίνουν στους μαθητές την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Ένας επιδαπέδιος παιχνιδόκοσμος που θα ζήλευε κάθε σχολείο

Οι υδρογονάνθρακες τριχοτόμησαν τον ΣΥΡΙΖΑ


Την τριχοτόμηση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι πέτυχαν οι υδρογονάνθρακες, καθώς...
το κόμμα της Κουμουνδούρου κατάφερε σε διάστημα λίγων μηνών να πει «ναι», «όχι» και «παρών» στις συμβάσεις έρευνας και εκμετάλλευσης πιθανών κοιτασμάτων.
Πρόκειται για τέσσερις συμβάσεις που υπέγραψε σε πανηγυρικό κλίμα ο κ. Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός, λίγο πριν την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Όταν όμως οι συμβάσεις ήρθαν στην Βουλή για κύρωση ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θα ψηφίσει παρών! Σαν να μην έφτανε αυτό, τέσσερις βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαφοροποιήθηκαν από την επίσημη γραμμή του κόμματος ψηφίζοντας «ΟΧΙ». Πρόκειται για τους Νίκο Φίλη, Κώστα Ζουράρι, Θανάση Παπαχριστόπουλο και Σάκη Παπαδόπουλο.

Υπερψηφίστηκαν οι τροπολογίες των ευρωβουλευτών της ΝΔ για Ταμείο Συνοχής και Ταμείο Δίκαιης Ενεργειακής Μετάβασης.


Υπερψηφίστηκαν οι τροπολογίες των ευρωβουλευτών της ΝΔ για Ταμείο Συνοχής και Ταμείο Δίκαιης Ενεργειακής Μετάβασης.


Έγιναν δεκτές από τους ευρωβουλευτές όλων των πολιτικών ομάδων της Επιτροπής για την Περιφερειακή Ανάπτυξη (REGI), οι τροπολογίες των Ελλήνων Ευρωβουλευτών της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, Μαρίας Σπυράκη και Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Οι τροπολογίες αφορούν: