slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φιάσκο Τσίπρα με Ρεπούση, Μπίστη και… Αντώναρο η «Γέφυρα» στην Κεντροαριστερά(Photos)

Με κεντρικούς ομιλητές τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της «Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ούντο Μπούλμαν, πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, η εκδήλωση «Ευημερία για όλους σε μια βιώσιμη Ευρώπη».

Λεονάρδος Χατζηανδρέου : θεωρώ ότι είμαστε συνάδελφοι και συνοδοιπόροι


Στην αποκριάτικη εκδήλωση του Σωματείου Εργαζομένων στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων παραβρέθηκε το Σάββατο το βράδυ ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε», Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Λεονάρδος Χατζηανδρέου.

Ο κ. Χατζηανδρέου χαιρέτησε την εκδήλωση και συνεχάρη το Σωματείο και τους εργαζομένους για τη μέχρι σήμερα προσφορά τους στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και τόνισε ότι η σχέση μεταξύ Δημοτικής Διοίκησης και Εργαζομένων είναι μια σχέση «ισότιμη».

Περήφανος μπαμπάς ο Γιάννης Βρούτσης – Περήφανος για σένα γιέ μου


Περήφανος για σένα γιέ μου
με αυτήν την συγκινεί   ανάρτηση ο  βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης   εκδήλωσε   την υπερηφάνεια που νιώθει για το γιο του Βασίλη, -ο οποίος παράλληλα με τις μεγάλες του επιτυχίες στο καράτε, είναι φοιτητής στο Χρηματοοικονομικό Τραπεζικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά. -που την Κυριακή 3 Μαρτίου κατέκτησε ένα ακόμη μετάλλιο και αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στο Καράτε στην κατηγορία κάτω των 21 ετών. 

Και η εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Marousa Spyridaki με την Παράταξή του υποψήφιου Δημάρχου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Ιάκωβου Γιακουμή