slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Γελοιοποιούν την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕροψεκασμένοι. Και ποιός νομίζετε ότι θα χάσει;

Ο Πρόεδρος του 1ου κόμματος, παίρνει διερευνητική εντολή να σχηματίσει κυβέρνηση, σε μια από τις πιό κρίσιμες καμπές της ιστορίας της χώρας. Τηλεφωνεί στο 4ο σε ψήφους κόμμα, για να κανονίσει ραντεβού. Εκεί το τηλέφωνο, το σηκώνει ένας ηθοποιός, ο οποίος κάνει πλακίτσα και επικαλείται έναν άσχετο ως διευθυντή του κόμματος, που πήγε για δουλειές και "δεν μπορεί να μιλήσει". Αν ξανάπαιρναν από τη ΝΔ, ο Χαϊκάλης, θα τους έλεγε...
"δεν είναι εδώ ο Καμμένος, πήγε για χέσιμο" !
Κι αυτό το πράγμα, αυτός ο "νέος πολιτικός πολιτισμός" ενθουσιάζει τους οπαδούς του τέταρτου κόμματος, που διεκδικεί κυβερνησιμότητα!  Πάτος...
Ο αρχηγός του δεύτερου κόμματος, παίρνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διερευνητική εντολή και σπεύδει αυθημερόν, να ζητήσει από τους δύο αρχηγούς, των οποίων την ψήφο χρειάζεται -και του τη δίνουν!- να στείλουν επιστολή στους Ευρωπαίους ηγέτες, με την οποία θα δηλώνουν ότι δεν θα τηρήσουν αυτά για τα οποία υπέγραψαν πριν από 3 μήνες, τις δύσκολες εκείνες νύχτες του χειμώνα, που παιζόταν η άτακτη χρεοκοπία !!! Να στείλουν επιστολή στην οποία θα γράφουν "είμαστε καραγκιόζηδες" !
Φυσικά μέσα σε τρείς μήνες οι Έλληνες ξέχασαν όλους τους κινδύνους και κάνουν ...πλακίτσες.
Αντε να δούμε ποιός θα την πληρώσει στο τέλος. Εσείς, ποιός νομίζετε; 
Για ρίχτε μια ματιά στον καθρέφτη....

http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_5164.html

Σαμαράς θα στηρίξουμε κυβέρνηση μειοψηφίας όμως ο Τσίπρας δεν θέλει να κυβερνήσει

"Είμαστε έτοιμοι με κάθε καλή πρόθεση σε κυβέρνηση μειοψηφίας. Όμως ο κ. Τσίπρας κάνει το παν για να μη σχηματιστεί κυβέρνηση.

Οι άξονες Τσίπρα οδηγούν σε έξοδο από το ευρώ. Επανακρατικοποιήσεις δεν γίνονται πουθενά.

Του θυμίζω ότι η Ελλάδα είναι στο ευρώ. Για να γίνουν όσα προτείνει πρέπει να βγούμε από το ευρώ.

Τελικά ο κ. Τσίπρας τι θέλει; Έξοδο από το ευρώ; Αν το θέλει γιατί δεν το λέει ευθέως, όπως το ΚΚΕ.
Το μήνυμα των εκλογών το πήραν και οι ευρωπαίοι εταίροι μας που έχουν τις ευθύνες τους. Ζητήσαμε επαναδιαπραγμάτευση, κάτι που είναι ρεαλιστικός στόχος.

Όσοι επικαλούνται το αποτέλέσμα των εκλογών για τη διάλυση της χώρας, να ξέρουν ότι ο λαός δεν έχει δώσει τέτοια εντολή.

Ο κ. Τσίπρας ζητά να βάλω την υπογραφή μου στη διάλυση της χώρας. Ελπίζω μέχρι αύριο που θα συναντηθούμε ο κ. Τσίπρας να έχει συνέλθει.

Να ξέρει ότι απέναντί του θα βρει το ευρωπαϊκό κεντροδεξιό μέτωπο. Δεν θα αφήσουμε τους οπαδούς του λαϊκισμού να διαλύσουν τη χώρα"

Παιδιά κόψτε τις μαλακ@@ για Καραμανλή-Καμμένο γιατί θα μας πεθάνετε απ΄τα γέλια!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και απ' αυτό το σημείο απέχουμε πολύ... Τότε θα τους μαζέψει όλους... ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ...
ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ  τον οποίο θεωρεί γραφικότερο του τΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ Καρατζαφέρη! Το γράφω για να υπάρχει... και να με θυμηθείτε... Διαβάστε τώρα για να γελάσετε:

Ενώ τα σενάρια φουντώνουν για επιστροφή Καραμανλή και αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ στελέχη της οποίας βάζουν ζήτημα Σαμαρά το CRETALIVE αποκαλύπτει σήμερα μια συνάντηση που κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Π.Καμμένος πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων που διατηρεί άριστες σχέσεις [εδώ γελάμε...] είδε τη μέρα των εκλογών τον κ.Καραμανλή [εδώ χτυπιόμαστε στα γέλια]! Μάλιστα συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό αμέσως μετά την αναχώρησή του από τη Σαμοθράκη- όπου ψήφισε - και αναχώρησε με το φουσκωτό για τη  Ραφήνα για να δει τον κ.Καραμανλή! [Καλά ρε μαλάκ@@ που γράφετε αυτές τις μαλακίες: ξέρετε πόσες ώρες κάνει το φουσκωτό να πάει από Σαμοθράκη στη Ραφήνα;;;; Γελάνε οι οθόνες ρε με τις παπαριές σας!!] Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Καμμένος ζήτησε από τον κ.Καραμανλή να ηγηθεί μιας προσπάθειας για την αναγέννηση της ΝΔ με τους σημερινούς όρους και τις συνθήκες που έχουν προκύψει...
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ.Καραμανλής απέρριψε την πρόταση αυτή επιμένοντας στη δική του γραμμή πλεύσης [Μαλακί@@ γράφετε! Έπρεπε να μας λέγατε ότι "τη σκέφτεται και θα επισκεφθεί τον Καμμένο για να του απαντήσει"... θα γελάγαμε πιο πολύ με τις παπαριές σας]. Ο κ.Καμμένος φέρεται αποφασισμένος να επανέλθει προφανώς έχοντας κατά νου και τις διεργασίες στη ΝΔ όπου πολλά στελέχη πλέον θα βάλουν ανοιχτά ζήτημα ηγεσίας και προτείνουν Καραμανλή!

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 5/08/2012 04:16:00 μμ

Στην Αθήνα πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της ΕE.Ρε Πάνο τι έγινε ακόμα δεν τους έδιωξε;

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες πολυπληθές κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα προκειμένου να συντονίσει το μεταρρυθμιστικό έργο και να παρακολουθήσει την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.

Περίπου 20 από τα 40 άτομα που απαρτίζουν την Ομάδα Δράσης εγκαταστάθηκαν στα υπουργεία και θα ξεκινήσουν να παρακολουθούν στενά την πορεία των εσόδων, τη ροή των κοινοτικών κονδυλίων και ελέγχουν κάθε δαπάνη πριν πληρώσει το Δημόσιο. Μάλιστα, την Παρασκευή θα συντάξουν επισκόπηση των ροών συγκεντρώνοντας όλα τα σχετικά στοιχεία.

Εκτός από την Ομάδα Δράσης, προβλέπεται η άμεση συγκρότηση της νέας Ομάδας Μόνιμης Παρακολούθησης (Permanent Monitoring) του Μνημονίου. Ο επικεφαλής αυτής της ομάδας θα έχει συνεχή παρουσία στην Αθήνα. Τα στελέχη της θα βρίσκονται σε επαφή με τα υπουργεία και θα παρακολουθούν σε καθημερινή βάση την υλοποίηση του προγράμματος. Ουσιαστικά πρόκειται για μια ομάδα αντίστοιχη με αυτήν του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η οποία στεγάζεται σε κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, υπό τον Μπομπ Τράα.
Newsroom ΔΟΛ
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Τσίπρας και Καμμένος αθωώνουν Γιωργάκη και Παπακωνσταντίνου!!!

Αν δεν σχηματιστεί Κυβέρνηση και κυβέρνηση δεν θα σχηματιστεί με την άρνηση Τσίπρα και Καμμένου που δεν δέχονται τη στήριξη της ΝΔ, θα γίνει το εξής:

Θα συγκληθεί η Βουλή, θα ορκιστούν οι βουλευτές που εκλέχτηκαν και αμέσως θα διαλυθεί για να προκυρηχθούν νέες εκλογές.
Αυτό όμως σημαίνει ότι

ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...
Αυτά τα λίγα για να ξέρουμε ποιοι δίνουν συγχωροχάρτι στον Γιωργάκη και τον Παπακωνσταντίνου...

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Τσίπρα άσε τις μαλακί@@ πάρε τον Πάνο τον Ελληναρά και ετοιμαστείτε να πάτε στις 23 Μαΐου στις Βρυξέλλες. ΤΕΛΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ

Μόλις πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι θα γίνει έκτακτη σύνοδος των ηγετών της ΕΕ στις Βρυξέλλες στις 23 Μαΐου... Υπάρχει κάτι πιο σωστό από το να μας εκπροσωπήσει...

ο Τσίπρας σαν ο αρχηγός του πρώτου κόμματος  από το μπλοκ που κέρδισε τις εκλογές και είναι υπερ της καταγγελίας του μνημονίου; Επί τη ευκαιρία μπορεί να θέσει και το θέμα της καταγγελίας του μνημονίου...

Όποιος άλλος δεχθεί να πάει στη θέση του θα κινηθεί ενάντια στη θέληση του λαού... και εννοείται ότι τον περιμένουν κρεμάλες ;)

--
Ανάρτηση Από τον/την Blogger στο Δεξί X-Trem(i) τη 5/08/2012 02:53:00 μμ

Ο Τσίπρας αντί να κυβερνήσει παίζει τις κουμπάρες!!

Καταλαβαίνουμε ότι το παιδί θαύμα της ελληνικής πολιτικής, πάει στις 2μμ στον Παπούλια για να πάρει τη διερευνητική εντολή γιατί σαν ΠΑΣΟΚοθρεμένος νέος ξυπνάει αργά, αλλά δεν μπορουν να παραβλεφθούν τα όσα διαρρέουν δεξιά και αριστερά. Αντί να δει πως θα κάνει κυβέρνηση μια ώρα αρχύτερα θα παίζει με την εντολή επί 3 μέρες... Σήμερα θα συναντηθεί, αφού κάνει δηλώσεις μιας και γράφει πολύ στην κάμερα, στις...
Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
3.30μμ με τον Κουβέλη, στις 5.00μμ με τον εκπρόσωπο των Οικολόγων και στις 7.30μμ με την κυρία "λεφτά υπάρχουν" μετά απ' όλα αυτά θα είναι κουρασμένος και θα πάει σπίτι στην Εκάλη να χαλαρώσει με ουισκάκι... αύριο έχει ο θεος... εξάλλου υπάρχουν πολλοί που πρέπει να συζητήσει όπως είπε χθες ο Στρατούλης, στη σειρά περιμένουν Ανταρσυα, ΙΝΚΑ, Κίνημα δεν πληρώνω, Κίνημα "Πολίτες κατά του χρέους" κ.λπ

Ρε γάμησέ τους όλους και κάνε αυτό που σου είπε ο λαός... άντε να κυβερνήσεις μπας και δούμε άσπρη μέρα

Σας ευχαριστώ που με τίμησαν με την ψήφο σας

Τι υποστηρίζει στο μήνυμά του ο βουλευτής Κυκλάδων με τους “¨Ανεξάρτητους Έλληνες”

voutsinos_Mariossssssss

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου, έδωσαν ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα. Ο λαός αποδοκίμασε αυτούς που τον κορόιδεψαν, τον πλήγωσαν, τον εξαπάτησαν και τον ταπείνωσαν.

Οι δυνάμεις του Μνημονίου που ξεπούλησαν τη χώρα, την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπειά μας, αποτελούν πλέον μια μειοψηφία που καθημερινά καταρρέει.

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ένα Κίνημα πολιτών με διάρκεια ζωής μόλις τρείς μήνες, κατάφερε παρά τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και τον πόλεμο λάσπης που δέχθηκε, να συγκεντρώσει εντυπωσιακά ποσοστά, τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο, όσο και στο νομό Κυκλάδων.

Η πρώτη μας μάχη κερδήθηκε. Είμαστε πλέον πρωταγωνιστές του νέου πολιτικού κύκλου, με πρώτο στόχο να επαναφέρουμε την ηθική στην πολιτική και να καταργηθούν τα Μνημόνια των εδώ εντολοδόχων με τους τοκογλύφους τραπεζίτες.

Προσωπικά, θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους Κυκλαδίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και να τους υποσχεθώ ότι θα καταθέσω και την ψυχή μου για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

Εμείς οι νέοι άνθρωποι, η γενιά του Μνημονίου – όπως μας κατάντησε το παλιό σάπιο πολιτικό σύστημα – ξεκινάμε τη δική μας αντεπίθεση η οποία θα είναι δυναμική με στόχο να δώσουμε την ελπίδα για ένα διαφορετικό αύριο, με καλύτερες προοπτικές και ευνοϊκότερες συνθήκες διαβίωσης για μας και τα παιδιά μας.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ
 

Α.Γεωργιάδης...Θα στηρίξω Καμμένο για να δει ο Ελληνικός λαός ότι δεν θα κάνει τίποτα

Α Γεωργιάδης,Καμμένο,Ελληνικός,a georgiadis,kammeno,ellinikos

Γιορτή της μητέρας στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Νάξου


Σπηλιωτόπουλος: Να γυρίσουν στη ΝΔ Καρατζαφέρης, Ντόρα και Μάνος

Την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη, του Στέφανου Μάνου αλλά και του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία ζήτησε ο εκλεγμένος βουλευτής Αρης Σπηλιωτόπουλος και προέτρεψε δημοσίως τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία.


Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στον Βήμα Fm, είναι στην ουσία το πρώτο στέλεχος της Νέας Δημοκρατία που μιλά ανοιχτά μετά την ουσιαστική ήττα του κόμματος που έχει προκαλέσει έντονες γκρίνιες και προβληματισμό δείχνοντας στον κ. Σαμαρά το δρόμο μέσα από τον οποίο, κατά την άποψη ορισμένων μπορεί η παράταξη να ενωθεί ενόψει των επόμενων εκλογών που πολλοί εκτιμούν ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα αργήσει.

Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις... αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.

Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.

Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας». [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]

Ο Δ.Στρατούλης ανέφερε ότι έως «σήμερα τα χρήματα των πολιτών χρησιμοποιούνταν για τα κέρδη των μετόχων τους» και αναρωτήθηκε: «Δεν πρέπει να δοθεί ρευστότητα στην αγορά; Να δοθούν δάνεια στις επιχειρήσεις, στο λαό;»

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι οι τράπεζες θα λειτουργήσουνε με τους ίδιους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας και υπογράμμισε ότι οι τράπεζες θα λειτουργούν υπό δημόσιο έλεγχο, με αναπτυξιακό κοινωνικό χαρακτήρα.

Ο κ. Στρατούλης επανέλαβε τις τέσσερις βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ:
  • Δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις υπέρ της ανάπτυξης
  • Αποκατάσταση μισθών και συντάξεων
  • Κούρεμα ή διαγραφή δανείων
  • Στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣ​ΗΣ

Καλείστε όπως προσέλθετε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων την 9η Μαΐου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

Γνωμοδότηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τις προτάσεις που κατατέθηκαν από την Επιτροπή Συγκοινωνιών και Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Χώρας Νάξου .

 

                                                                                            Ο Αντιδήμαρχος

                                                                                               & Πρόεδρος της Επιτροπής

                                                                                                 Δημήτρης Λιανός

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΑΟ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ 09/05 ΩΡΑ 13:00

Το Δ.Σ του Πανναξιακού  καλεί όλους τους φιλάθλους την  Τεταρτη 09/05 και ώρα 13:00 στο Δακ Νάξου όπου ο Πανναξιακός θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι στο πιο κρίσιμο παιχνίδι για την παραμονή στη κατηγορία.Με νίκη ο Πανναξιακός πετυχαίνει το στόχο της παραμονής στη Δ εθνική κατηγορία και θέτει τις βάσεις για κάτι καλύτερο την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Η παρουσία όλων και σ αυτό το παιχνίδι κρίνεται απαραίτητη.Η είσοδος για ολους θα είναι 5 ευρώ και όλοι οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι δωρεάν.

Ο Αλέξης παίρνει την εντολή... βέβαια δεν είναι μαλάκ@@ να κάνει ότι έλεγε προεκλογικά...

[Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξης έλεγε προεκλογικά ότι μόλις πάρει την εντολή, θα πάει στη Βουλή, θα καταθέσει τις προτάσεις του και θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Μάλιστα σε αυτό το σημείο είχε πει και το περίφημο: αν μας λείπουν 5-6 ψήφοι δεν θα πούμε όχι στους ΑΕροψεκασμένους... Φυσικά σήμερα δεν είναι μαλάκ@@ να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή γιατί μπορεί να πάρει όχι μόνο τους 5-6 ΑΕροψεκασμένους αλλά και τους 108 της ΝΔ... και ο Αλέξης ξέρει ότι δεν είναι ώρα για κυβερνήσεις και μαλακί@@ καθώς το χει πιστέψει ότι αν ξαναγίνουν εκλογές τα ζώα θα του δώσουν μεγαλύτερο ποσοστό]

Πτώση 13% κατέγραψαν τα κρατικά έσοδα τον Απρίλιο

Σε πτώση κατά 13% περίπου οδήγησαν τα καθαρά έσοδα του κράτους τον Απρίλιο η παρατεταμένη ύφεση, η πτώση του ενδιαφέροντος για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, η σημαντική παράταση στις προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και το γεγονός ότι δεν εστάλησαν τα εκκαθαριστικά σημειώματα ΕΤΑΚ 2009 και ΦΑΠ 2010 και 2011 ενώ ήταν έτοιμα.

Μάλιστα, με βάση τα ίδια στοιχεία, το πρώτο τετράμηνο του έτους τα έσοδα κινούνται χαμηλότερα από τα περυσινά επίπεδα, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στο υπουργείο Οικονομικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μείωση των εισπράξεων του ΦΠΑ στο τετράμηνο προσέγγισε το 14% καθώς εισπράχθηκαν 600 εκατ. ευρώ λιγότερα.

Πάντως, στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών ετοιμάζονται για την αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων Ενιαίου Τέλους Ακινήτων 2009 και Φόρου Ακίνητης Περιουσίας 2010 και 2011.

Την Τετάρτη δε ή το αργότερο την Πέμπτη θα αρχίσει το σύστημα TAXISnet να υποδέχεται τις φορολογικές δηλώσεις 8.500.000 φορολογουμένων. Από φέτος είναι υποχρεωτική η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ηλεκτρονικά εφόσον το εισόδημα των φορολογουμένων (εξαιρούνται οι συνταξιούχοι) υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ.

Σενάριο κυβέρνησης της Αριστεράς με την ανοχή ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

- Ποιοι "βλέπουν" κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με ΔΗΜ.ΑΡ. και με ποιον Πρωθυπουργό
- Η συνεργασία με Οικολόγους και ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το μπόνους των 50 εδρών μετά από νέες εκλογές
- Τι προβλέπει το Σύνταγμα για σχηματισμό κυβέρνησης μειοψηφίας στην παρούσα Βουλή
- Στις 14:00 η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Α. Τσίπρα


Τα αριθμητικά δεδομένα της παρούσας Βουλής οδηγούν σε αδιέξοδο με βάση τα όσα ακούγονται από τα επίσημα χείλη.

"Όχι" λένε άλλοι. Υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο σχηματισμού Κυβέρνησης της Αριστεράς, υπό δύο προϋποθέσεις.

Η κυβέρνηση με δεδομένη την πλειοψηφία της Ν.Δ. θα είναι Κυβέρνηση μειοψηφίας. Έτσι έχουμε το ένα δεδομένο την έμμεση ή άμεση ανοχή της Ν.Δ. σε αυτό το σχήμα.

Το δεύτερο δεδομένο είναι η μίνιμουμ συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ με τουλάχιστον ένα ακόμη κόμμα. Ως προς αυτό όλοι δείχνουν την Δημοκρατική Αριστερά, ειδικά μετά τις δηλώσεις Κουβέλη που απέκλεισε μόνο τη συνεργασία σε ένα σχήμα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Έτσι έρχεται το σενάριο της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜ.ΑΡ. και μάλιστα για την εξασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής ανοχής στο πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη.

Μια συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ με επικεφαλής του προτεινόμενου Κυβερνητικού σχήματος τον Φώτη Κουβέλη "προσφέρεται" για την ανοχή ή και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό είναι ένα ακόμη δεδομένο.

Βάσει Συντάγματος το όποιο κυβερνητικό σχήμα θα πρέπει να συγκεντρώνει είτε 151 ψήφους, είτε 120 ψήφους επί των παρόντων βουλευτών.

Το σενάριο των 120 βουλευτών γίνεται υπαρκτό με τη στήριξη των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ, αλλά προϋποθέτει την απουσία από τη βουλή την ώρα της ψηφοφορίας των βουλευτών της Ν.Δ. ώστε επί των παρόντων να υπάρχει πλειοψηφία.

Χρειάζεται δηλαδή την έμμεση ανοχή της Ν.Δ.

Εκλογές και συνεργασία με όσους δεν μπήκαν στη Βουλή

Ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με πληροφορίες στοχεύει σε επαφές όχι μόνο με κόμματα της Βουλής που ανήκουν στην Αριστερά αλλά και στον ευρύτερο χώρο.

Οι επαφές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περιοριστούν στα κόμματα που μπήκαν στη Βουλή αλλά και σε κόμματα όπως Οικολόγοι Πράσινοι και ΑΝΤΑΡΣΥΑ με στόχο ακόμη και τη σύμπραξη στις επερχόμενες εκλογές ώστε ένας ευρύτερος συνασπισμός δυνάμεων να διεκδικήσει την πρωτιά στην κάλπη.

Το αποτέλεσμα άλλωστε των εκλογών και η βραχεία κεφαλή της Ν.Δ. έδειξε ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
Μια συσπείρωση γύρω γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να εξασφαλίσει το μπόνους των 50 εδρών και να δώσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης στην επόμενη βουλή.

Όλα αυτά ξεκινούν το μεσημέρι, στις 14:00 οπότε και ο Αλέξης Τσίπρας θα λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης...

Γιάννης Βρούτση: Ο χρόνος για καταγγελτική κριτική τελείωσε πλέον για τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο

"Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συμπατριώτες μου κυκλαδίτες, που ανέδειξαν τη Ν.Δ. πρώτο κόμμα στο νομό μας.
Θέλω, όμως να τους ευχαριστήσω και προσωπικά, που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και με ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους από όλους τους συνδυασμούς.
Δυστυχώς, το αποτέλεσμα της κάλπης βάζει τη χώρα μας σε περίοδο πολιτικής αστάθειας και αυτό συμβαίνει σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία, καθώς πρέπει να ληφθούν άμεσα σημαντικές αποφάσεις.
Ο λαός, έστειλε τα μηνύματά του και οι κυκλαδίτες με την ψήφο τους, ισχυροποίησαν ιδιαίτερα το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ.
Πρώτη προτεραιότητα, όμως, είναι η χώρα να αποκτήσει κυβέρνηση, να κυβερνηθεί.
Ο χρόνος για τους κ.κ. Τσίπρα και Καμμένο που μέχρι χθες ασκούσαν ανέξοδη καταγγελτική κριτική, υποσχόμενοι μαγικές λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας, τελείωσε. Από σήμερα, ο χρόνος και για αυτούς μετράει αντίστροφα. Έχουν απόλυτη ευθύνη να κυβερνηθεί η χώρα, να μην υπάρξει πρόβλημα στον τουρισμό, να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η δανειοδότηση μας.
Εκτός, αν όπως έλεγαν στο προεκλογικό αφήγημά τους ότι τα έσοδα της χώρας υπερκαλύπτουν τα έξοδα και άρα μπορούμε να ζήσουμε χωρίς δανεικά όπως ισχυριζόταν ο κ. Καμμένος ή ότι θα υπάρξουν χρήματα μέσα από τη φορολόγηση του πλούτου, όπως υποσχόταν ο κ. Τσίπρας.
Σε κάθε περίπτωση, από σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν και αυτοί θα κρίνονται. Ο προεκλογικός λαϊκισμός και η δημαγωγία αποτελούν πλέον παρελθόν. Όλοι είναι υποχρεωμένοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, σύμφωνα με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.
Η Ν.Δ. παρά τα χθεσινά αποτελέσματα, εξακολουθεί να αποτελεί παράγοντα πολιτικής ομαλότητας και σταθερότητας για τη χώρα και αυτό θα συνεχίσει να είναι.
Όσο με αφορά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο ζήλο, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για τα προβλήματα των Κυκλάδων.
Εύχομαι το καλύτερο για την πατρίδα μας και τα νησιά μας !!!"
 

Παναγιώτης Ρήγας : '' Το ΠΑΣΟΚ υπέστη στρατηγική ήττα, πληρώνοντας το βαρύ τίμημα της απόφασής του να διαχειριστεί μόνο του την κρίση''.

rigas_panagiotisΟ θυμός και η διάθεση για τιμωρία κυριάρχησαν στην εκλογική συμπεριφορά των πολιτών. Το ΠΑΣΟΚ υπέστη στρατηγική ήττα, πληρώνοντας το βαρύ τίμημα της απόφασής του να διαχειριστεί μόνο του την κρίση.

Με εκφρασμένη πλέον την βούληση του Ελληνικού λαού, το κίνημα μας οφείλει αφενός μεν να συμβάλει από την θέση του τρίτου πλέον κόμματος στην εξεύρεση κυβερνητικής λύσης, αφετέρου να ανασυνταχθεί οργανωτικά και κυρίως πολιτικά, προκειμένου να αντιταχθεί και πάλι με τις κοινωνικές δυνάμεις που παραδοσιακά εξέφραζε.

Η ουσιαστική επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ ως του κύριου πολιτικού εκφραστή της κεντροαριστεράς δεν παίρνει αναβολή. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος το έθεσε ήδη ως άμεση προτεραιότητα.

Αυτό όμως που προέχει είναι να κρατηθεί η Χώρα ζωντανή και να κατορθώσει συντεταγμένα, με συνέπεια, σοβαρότητα και σχέδιο να βγει από το μνημόνιο και την κρίση

.

Το ΠΑΣΟΚ, με όλα του τα στελέχη σε θέση μάχης, θα πράξει το πατριωτικό του καθήκον. Σε αυτή την κρίσιμη για την Χώρα και την παράταξη μάχη θα είμαι παρών.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, αλλά και όλους αυτούς που βρέθηκαν «δίπλα» μας ιδεολογικά, ανεξάρτητα από την τελική τους επιλογή.

Επιθυμώ επίσης να τους δηλώσω ότι θα συνεχίσω τον αγώνα για το νησιά μας με την ίδια συνέπεια και ευθύνη που το έπραξα όλα αυτά τα χρόνια.

Οι Κυκλάδες μας χρειάζονται όλους.

Παναγιώτης Ρήγας

Υπ. Βουλευτής Κυκλάδων - ΠΑΣΟΚ

Tα τελικά αποτελέσμα των εκλογών

Δείτε τα:

κλικ για μεγέθυνση



Τι τι μαλακίες ακούγονται δεν περιγράφεται

Μπροστάρης ο Παπαδημούλης που χθες επέμενε για αριστερή κυβέρνηση χωρίς ΝΔ την ώρα που όλοι του έλεγαν ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα. Πρίν λίγο καλεσμένος του MEGA είπε:

Θα κρατήσουμε την εντολή επί 3ήμερο όπως μας επιτρέπει το Σύνταγμα για να έχουμε χρονο να συναντηθούμε εκτός από τα κόμματα της αριστεράς και με κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις!!

Μπορεί να εννοούσε και οργανώσεις καταναλωτών...


Αν ξαναγίνουν εκλογές η ΝΔ θα πάει στο 15%

Αφού ρε Αντώνη οι Έλληνες δεν θέλουν τα δανεικά των Ευρωπαίων! Δεν τα θέλουν!
Θέλουν Τσίπρα και Καμμένο! Ε δώστους την εντολή και στήριξέ τους! Άσε τον Τσίπρα να πάει να διαπραγματευτεί το χρέος μας με τους Γερμανούς και τους Γάλλους. Άσε τον Καμμένο να πάει στις...

Βρυξέλλες να βαρέσει το χέρι στο τραπέζι στις αδελφές της Ε.Ε. και να τις κάνει να κατουρηθούν από τη μαγκιά του. Στήριξέ τους και μετά ας κάτσουμε στο σαλόνι μας για να δούμε το έργο....
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΩΣΤΟ ΤΟΥΣ!

http://taxalia.blogspot.com/2012/05/15.html

-