slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

O TEΡΕΝΣ BLOGάρει

Κάθε Πέμπτη μετά τις 24:00  Ο Τέρενς Κουϊκ φανατικός οπαδός του διαδικτύου, κάθε Πέμπτη βράδυ θα σας ταξιδεύει στον αγαπημένο του κόσμο, αυτόν των blog.
Ερευνά ότι τρέχει στην κυβερνοσφαίρα, θα κατεβάζει βίντεο
και κείμενα και θα τα ανεβάζει μέσα από τη συχνότητα του KONTRA.

Mαζί του, αφανείς blogers, γνωστοί δημοσιογράφοι και μαχητικοί διαχειριστές ιστοσελίδων. 

Ο Γ.Μουρούτης νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ

        Ο κ. Γιώργος Μουρούτης ως Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου σε αντικατάσταση της κας Βασιλικής Τζότζολα και του κ. Κυριάκου Γεροντόπουλου.

-       Ο κ. Αντώνης Οικονόμου ως Αναπληρωτής Γραμματέας στη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού.
-       Ο κ. Γρηγόρης Πρεζεράκος ως Αναπληρωτής Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΕΡΕΤΑ. ΥΕΝΕΔ η ΝΕΤ, μετέδωσαν τις αυθαιρεσίες Κουτρουμάνη αλλά έκρυψαν την ανακοίνωση της ΝΔ! Μπράβο κύριε Καψή!

Απαράδεκτος σεφτές του κυρίου Καψή, αντάξιος των …προσδοκιών μας! Αναμένουμε και τα δελτία των “9″ για να έχουμε πλήρη εικόνα για τα όρια του γκαιμπελικού θράσους.                                                 
Δείτε την ανακοίνωση της ΝΔ για τις ασυναρτησίες Κουτρουμάνη:                                                                          
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αχαΐας, κ. Νίκος Νικολόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Γιάννης Βρούτσης :βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου όσοι συνεχίζουν να επανεμφανίζονται ως «σωτήρες» σαν να μην έχουν καταλάβει ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν υφίσταται πλέον

«Το ειρηνοδικείο της Άνδρου, θα παραμείνει στο νησί όχι γιατί το θέλουν εκείνοι που έθεσαν εξαρχής την παραμονή του σε κίνδυνο και που δεν έχει πλέον καμία απολύτως πολιτική ισχύ ο λόγος τους, αλλά γιατί το εγγυάται η Ν.Δ.»
 «Mε έκπληξη διαβάζω ανακοινώσεις συναδέλφων μου, οι οποίοι – σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα -  συνεχίζουν να επανεμφανίζονται ως «σωτήρες».
Δύο πράγματα μπορεί να συμπεράνει κανείς από τη συμπεριφορά τους. Πρώτον ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, αφού δείχνουν να μην έχουν καταλάβει ότι ....

Δελτίο τύπου της Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ για απεργιακή συγκέντρωση 1/12/2011

H γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης ενάντια στη νέα αντιλαϊκή επίθεση της λυκοσυμμαχίας ΕΕ, ΔΝΤ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, πραγματοποίησε σήμερα απεργιακή συγκέντρωση στην παραλία της Νάξου.

Ο.ΝΑ.Σ: Πρόσκληση ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης



Με  πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη όπως  απολογιστική  συνέλευση , προκήρυξη εκλογών και εκλογή εφορευτικής επιτροπής,  προγραμματισμός δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2012 και προϋπολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2012 προσκαλούνται οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων – μελών της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων την   Κυριακή 4   Δεκεμβρίου  2011  και  ώρα  10.30  πμ στην αίθουσα του Συλλόγου Κινιδαριωτών ( Δερβενακίων 20 Γαλάτσι που θα πραγματοποιηθεί  η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της   Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων  Σύμφωνα  με πληροφορίες μας η πλειοψηφία   του απερχόμενου συμβούλιου με  πρόεδρο  το Νίκο Μαιτο  θα είναι και πάλι υποψήφιοι. 

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Την  Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011, στο γραφείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στον Περιφερειακό Χώρας – Εγγαρών οι επιχειρηματίες - μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων καλούνται να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων τα οποία έχουν τακτοποιήσει ή διακανονίσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για το 2010. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί αύριο  Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011  και από ώρα 9 π.μ. μέχρι 8 μ.μ.
 Ακολουθούν αναλυτικά οι υποψήφιοι για το νησί της Νάξου άλλα και η σύνθεση του μοναδικού συνδυασμού που λαμβάνει μέρος στην εκλογική διαδικασία:

Ο Δήμαρχος ήταν εκεί, άλλα έλλειπαν οι πολίτες


Η επιτροπή αλληλεγγύης πολιτών αποτελείται από τους: Τασία Περιστεράκη, Σοφία Σπανέλη, Μανώλη Λυκουρόπουλο και Λευτέρη Βερύκοκκο.Μικρή ήταν τελικά η συμμετοχή τόσο των δημοτών, όσο και των φορέων, στην ....

Αυτοί θα μας τρελάνουν...

Δηλαδή για να καταλάβουμε τι γίνεται.

Ο υιός Ψυχάρης, σύμβουλος του ΣΑΜΑΡΑ.

Ο υιός Καψή (ο Παντελής), κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.

Ο Παπαδήμος, σύμβουλος του Σημίτη και του Παπανδρέου.

Ποιος μίλησε για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ;

Ξύπνα Δημήτρη ξύπνα,σε λίγο θα πάνε στο σπίτι σου στη Πάρο

Εκτός από το να παρακολουθεί τους Τούρκους να περνούν ο Υπ. Αμύνης ... Μήπως να πράξει και κάτι ;;;
Γιατί πώς να εκλάβει κανείς αυτή την είδηση...

Στα χωρικά μας ύδατα, μεταξύ Εύβοιας και Ανδρου, εισήλθε την Τετάρτη το βράδυ η τουρκική κορβέτα BEYKOZ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ!!!

Το τουρκικό πλοίο, που είχε βγει το Αιγαίο από το λιμάνι της Σμύρνης, κινήθηκε μεταξύ Κέας - Κύθνου, δυτικά της Μήλου, με ανατολική πορεία μεταξύ Σαντορίνης - Ίου και εξήλθε το πρωί στις 6.00 της 1ης Δεκεμβρίου βορειοανατολικά της Ανάφης.

ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, έχεις μήνυμα...

Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ο Ρέππας δηλαδή) στη ΝΔ για τις καταγγελίες της περί κομματικών κριτηρίων στην εφαρμογή της εφεδρείας.
Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής...

Όσο για τα περί δήθεν προσλήψεων τα δύο τελευταία έτη, έχει δοθεί αποστομωτική απάντηση με αναλυτικά στοιχεία, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011, στα οποία και παραπέμπουμε.

(απ' ότι φαίνεται η τρόικα, τους έβγαλε από το μυαλό της τους χιλιάδες διορισμούς, όπως και η Βάσω Παπανδρέου απ' το μυαλό της έβγαλε τους 77 νεοϊδρυθέντες οργανισμούς από το ΜΠΑΤΣΟΚ)

"Η Ν.Δ., που μεθόδευσε την περίφημη γαλάζια συνέντευξη, καλό είναι να πάψει να φέρεται σαν πολιτικός ανεμόμυλος, άλλοτε σαν συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση κι άλλοτε σαν αντιπολιτευόμενη συμπολίτευση.

Είναι κυβερνητικός εταίρος."


Εδώ ολόκληρη η απάντηση http://www.ydmed.gov.gr/?p=862

Άντε ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, απάντα τώρα.
ΕΙΣΑΙ Ή ΟΧΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ;

BBC: H Σαντορίνη, το καλύτερο νησί του κόσμου

1. Santorini, Greece                                                 Δείτε ποιά είναι τα 5 καλύτερα νησιά του κόσμου και τις φωτογραφίες τους
Την πρώτη θέση ανάμεσα στα 5 καλύτερα νησιά του κόσμου καταλαμβάνει η Σαντορίνη στην σχετική λίστα του BBC. «Στη Σαντορίνη αισθάνεσαι όπως σε κανένα άλλο σημείο της γης. Εδώ, 120 μίλια νοτιοανατολικά από την υπόλοιπη Ελλάδα, τα πάντα είναι πιο φωτεινά. Τα άσπρα σπίτια, η θάλασσα και τα ηλιοβασιλέματα πάνω από την Καλδέρα», αναφέρει χαρακτηριστικά το BBC. Στο αφιέρωμα..
φιλοξενούνται επίσης το Bali της Ινδονησίας, το Cape Breton που βρίσκεται Καναδά

Ο μόνιμος … υβριστής μας!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ο γνωστός μπουρδολόγος και μπαρουφολόγος αντιπρόεδρος (τον οποίο φοβούνται οι σύντροφοι και οι αντίπαλοι του ότι αν τον αμολήσουν χωρίς θέση και τίτλο θα βγάλει τα άπλυτα και τις βρωμιές πολλών στη φόρα) ξαναχτύπησε!
Έτσι μέσα από τον πολιτικό “παχυδερμισμό” που τον διακρίνει δεν δίστασε με περίσσιο θράσος και ...

Τι συμβαίνει με το Βήμα της Νάξου; Οι μέτοχοι τα βρήκαν ; θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα αύριο ;

Τι συμβαίνει με το Βήμα της Νάξου; Οι μέτοχοι τα βρήκαν ;  θα κυκλοφορήσει η εφημερίδα αύριο ; 

Εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης στην οποία έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης το αστείο κόμμα της Ν.Δ., ο Π. Καψής

Ναι, καλά ακούσατε. Δεν είναι αστείο.

Η τραπεζιτική κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει το αστείο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με τους δύο αντιπροέδρους της, θα εχει ως εκπρόσωπο τύπου, τον πασοκανθρωπο του Συγκροτήματος Λαμπράκη, Παντελή Καψή.

Οκτώ χαράτσια σε 30 μέρες

Ούτε ένα, ούτε δύο. Οκτώ φόρους, τέλη και εισφορές θα κληθούν να πληρώσουν ως το τέλος του έτους εκατομμύρια φορολογούμενοι προκειμένου να περιοριστεί κατά το δυνατόν η τεράστια μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού. Τα μπιλιετάκια με τους φόρους, τα τέλη και τις εισφορές πέφτουν σαν βροχή με το…. ταχυδρομείο και οι φορολογούμενοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να είναι εντάξει με τις φορολογικές υποχρεώσεις τους. 
 Συγκεκριμένα, έως το τέλος του έτους θα πρέπει να πληρωθεί: