slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του υπάρχοντος πυροσβεστικού- διασωστικού εξοπλισμού των Κυκλαδίτικων πυροσβεστικών υπηρεσιών μέσω του Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο 2014 - 2020» .


Οι Πυροσβεστικές σε Σύρο, Άνδρο, Πάρο, Νάξο & Τήνο μέχρι το 2017 αποκτούν εξοπλισμό μέσα από το Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο 2014 - 2020» 

Με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» η πράξη «Εξοπλισμός Πυροσβεστικού Σώματος για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου» με προϋπολογισμό 2,9 εκ. €.
Το έργο αφορά στην ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του υπάρχοντος πυροσβεστικού - διασωστικού εξοπλισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και έχει στόχο τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των πυροσβεστικών - διασωστικών επεμβάσεων, αλλά και την ενίσχυση των μέτρων περιορισμού ή και αποτροπής μεγάλων φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών, που εξαρτώνται από την επάρκεια κατάλληλων, σύγχρονων και αξιόπιστων μέσων επέμβασης που είναι επιχειρησιακά διαθέσιμα για τις ανάγκες της Περιφέρειας.

Στον Λευκό Οίκο για τον επίσημο εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος


Σειρά σημαντικών επαφών με εξέχοντες παράγοντες της ομογένειας και Αμερικανούς επιχειρηματίες, που ανοίγουν νέες προοπτικές για τον τόπο, ο οποίος προσελκύει πλέον το διεθνές ενδιαφέρον σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Στον Λευκό Οίκο παραβρέθηκε την Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, επίσημος προσκεκλημένος στην καθιερωμένη εκδήλωση προς τιμήν της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας των ΗΠΑ, επί τη ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου (30th White House Greek Independence Day Celebration).
Ο κ. Χατζημάρκος, στις 16:00 μμ ώρα Αμερικής, παρέστη στην δεξίωση που παρέθεσαν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα και ο

Οφείλονται απαντήσεις

Πραγματοποιήθηκαν χτες σε ομαλό κλίμα  οι   διαδικασίες για την ανάδειξη συνέδρων του 10ου τακτικού συνεδρίου και προέδρων – διοικητικών συμβουλίων των δημοτικών  τοπικών οργάνωσης του κόμματος. 
Στα εκλογικά κέντρα των Κυκλάδων  προσήλθαν και ψήφισαν 2.255
άτομα λευκά-άκυρα 45 έγκυρα: 2.210.
Υπάρχουν όμως  κάποια ερωτήματα που  οι υπεύθυνοι των εκλογών στο νόμο και στο...

Μία μεγάλη Κυρία με μεγάλο το "Κ" ή δική μας Νατάσα !!!! Καραμανλή | Η Μεγάλη ΜΑΧΗ Με Τον Καρκίνο Και Το Συγκινητικό Μήνυμα Που Στέλνει…


Ένα πολύ συγκινητικό κείμενο… δημοσίευσε η Νατασσα Καραμανλη στο για τον καρκίνο. Καρκίνος. Μια λέξη ταυτόσημη του φόβου και της αγωνίας.
Μια λέξη σκληρή, που καθορίζει τη ζωή, τις σχέσεις και την ανθρώπινη υπόσταση μας.
Τίποτα στη ζωή αυτή, δεν μας προετοιμάζει επαρκώς, για να αντιμετωπίσουμε σε εμάς ή σε κάποιο δικό μας άτομο, μια τόσο σοβαρή κατάσταση όσο ο καρκίνος.  Ο ψυχίατρος Victor Frankl που επέζησε από 3,5 χρόνια εγκλεισμού στο Άουσβιτς, αναφέρει το εξής:

Ας παραδειγματιστούμε (ΔΗΜΟΣ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ) από την γειτονική Μύκονος



Επιτροπή Αισθητικής: Δέν επιτρέπονται ολισθηρά υλικά (βαφής) και κάθετες επιγραφές
Η Επιτροπή Αισθητικής του Δήμου Μυκόνου καλεί τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του......
παραδοσιακού οικισμού του νησιού, εντός δέκα (10) ημερών και λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου, να επιμεληθούν για τον

ΤΑ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΜΑΞΙΜΟΥ


Σε επτά ερωτήματα καλεί η Νέα Δημοκρατία τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει και τον κατηγορεί για ανεύθυνη συμπεριφορά.
«Οι τελευταίοι ερασιτεχνικοί χειρισμοί του Πρωθυπουργού και της παρέας του Μαξίμου, θυμίζουν όλο και περισσότερο το ολέθριο για τη χώρα 2015. Τότε που ο Αλέξης Τσίπρας οδήγησε τη χώρα: στο κλείσιμο των τραπεζών, στα capital controls, στον κίνδυνο εξόδου από το ευρώ, στην κατάρρευση της οικονομίας, και στο 3ο επώδυνο Μνημόνιο», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καλεί τον κ. Τσίπρα να δώσει άμεσα απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:

Η Google στη Νάξο (Τρίτη 5/4) για την πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online




Αγαπητά μέλη,
Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και τον ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2014 & 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

ΝΔ: Στις 126.000 έφθασαν τα μέλη της ΝΔ που ψήφισαν την Κυριακή


Ξεπερνά το 65% το ποσοστό ανανέωσης των προέδρων των Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ. που εξελέγησαν από τις εσωκομματικές κάλπες της περασμένης Κυριακής, σύμφωνα με στοιχεία που έσωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συνολικά στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη διοικήσεων στις 330 «γαλάζιες» Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις, καθώς

Ανάβαση Κωμιακής 24 Απριλίου



Την Πέμπτη 7 Απριλίου και ώρα 13:30 η ενημέρωση στο Λιμενικό Σώμα για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές συναντήσεις της ΛΕΜΟΝ - BE MY HERO μεταξύ άλλων και με τα σώματα ασφαλείας του νησιού, προκειμένου να διαδώσουν τη δράση "Γίνε ο Ήρωας μου" για τη δωρεά μυελού των οστών. Μετά την Πυροσβεστική Υπηρεσία οι εθελοντές της ΛΕΜΟΝ την προσεχή Πέμπτη, θα επισκεφτούν το Λιμεναρχείο Νάξου.
Η ανακοίνωση της ΛΕΜΟΝ: Με μεγάλη μας χαρά συνεχίζουμε την ενημέρωση μας στα Σώματα Ασφαλείας, έχοντας την αμέριστη στήριξη τους και την διάθεση να ενημερωθούν. Την