slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πρεμιέρα για το ΕΣΠΑ 2021-2027, με την πρώτη πρόσκληση χρηματοδότησης, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Πρεμιέρα για το ΕΣΠΑ 2021-2027, με την πρώτη πρόσκληση
χρηματοδότησης, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος καλεί τους Δήμους Ρόδου, Κω,
Καλύμνου, Σύρου – Ερμούπολης και Νάξου να υποβάλουν προτάσεις
ολοκληρωμένης βιώσιμης αστικής ανάπτυξης στο πλαίσιο πρόσκλησης

Η υπόθεση Καϊλή, οι σπασμωδικές κινήσεις Ανδρουλάκη και η απέλπιδα προσπάθεια Τσίπρα για να στηθεί το «ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚ»

Του Λουκά Γεωργιάδη
Η υπόθεση σύλληψης της Ευρωβουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ Εύας Καϊλή ανεβάζει την ένταση της πολιτικής αντιπαράθεσης, ενώ ταυτόχρονα, συντηρεί το... μεγάφωνο των υποκλοπών. 
Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή το έχει ο Ανδρουλάκης, ο οποίος ανεβάζει τους τόνους κατά της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας ως "Δούρειο Ίππο" της την Καϊλή! Δηλαδή, η Καϊλή, πιάστηκε με "τη γίδα στην πλάτη" για να σπιλώσει το ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό της, (με τον οποίο είναι μαζί εδώ και χρόνια σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο), κατ΄ εντολήν του Μητσοτάκη! Η Καϊλή βρίσκεται στη φυλακή και κινδυνεύει με κάθειρξη λόγω των βαρύτατων κατηγοριών που της έχουν απαγγελθεί, "υπακούοντας" στον Μητσοτάκη που την ήθελε "Δούρειο Ίππο", για να αλώσει το ΠΑΣΟΚ!!! Το άλλο με το... Κατάρ, το ξέρετε; Εκεί που ο Ανδρουλάκης περίμενε ότι θα κάνει το θέμα των υποκλοπών κορυφαίο στην Ευρώπη, πριν προλάβει να πάει, αποδείχθηκε ότι με βάση τις παρακολουθήσεις από τις βελγικές αρχές, πιάστηκαν στο τέλος οι... λαγοί μέσα στο δάσος με τα αγριόχορτα.

Αναφορά του Γ. Βρούτση στη Βουλή για την αποκατάσταση του δημαρχιακού μεγάρου Ερμούπολης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ cyclades24.gr
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Στυλιανό Πέτσα και Πολιτισμού & Αθλητισμού κα. Λίνα Μενδώνη, σχετικά με την χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των όψεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Σύρου-Ερμούπολης που κινδυνεύουν με κατάρρευση, λόγω της εκτεταμένης φθοράς που έχει υποστεί το κτήριο από το χρόνο και τις καιρικές συνθήκες

Πρετεντέρης: Ανάγκη







"Αν η επιδίωξη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα νέο ακροατήριο, τότε ίσως χρειάζεται κι ένας νέος Τσίπρας" γράφει στα ΝΕΑ ο Γ. Πρετεντέρης: