slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Aιτήσεις για δωρεάν διανομή τροφίμων

  Από  την Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνεται  ότι  η  περίοδος υποβολή αιτήσεων για την δωρεάν διανομή τροφίμων από τα  αποθέματα παρέμβασης της Χώρας  για  το έτος  2012  σε  άπορα άτομα  ή οικογένειες λήγει την 15-03-2012.
      Οι αιτήσεις υποβάλλονται σε φορείς οι οποίοι προκειμένου να  συμμετέχουν στο πρόγραμμα υποβάλλουν  αίτηση στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας που εδρεύουν αίτηση  το αργότερο έως  31-03-2012
      Ως φορείς υλοποίησης ορίζονται:

Προετοιμασία για τη «λογοδοσία» της περιφερειακής αρχής – Σύσκεψη στην Περιφέρεια για τον απολογισμό του 2011

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΤ ΕΠΙΤΡ ΙΑΝ2012.jpg
Εν όψει της ειδικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον απολογισμό πεπραγμένων της περιφερειακής αρχής, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 185 του νόμου 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Ροδινιού του Δήμου Ρόδου, συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη και με διευρυμένη σύνθεση η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας.

Και ο γραφικός Στ. Τζουμάκας υποψήφιος για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ;

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙιιιιιιιι…..
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ!
Αν και δεν είναι καν βουλευτής…
Διαβάστε τι είπε στο ρ/σ του Βήματος:
«Δεν μας αφορά, το να υπάρχουν πρόσωπα που θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική. Άρα πρέπει να ξεκαθαριστεί το πολιτικό πεδίο. Η πολιτική έχει υποστεί γερό χτύπημα από τις αγοραίες πολιτικές. Το ΠΑΣΟΚ είναι σε εξέλιξη. Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γυρίσει στο Μεσαίωνα, επειδή τώρα ορισμένοι από το Μεσαίωνα ήρθαν να εγκατασταθούν εδώ. Μπορούν αυτοί οι άνθρωποι που παριστάνουν το ΠΑΣΟΚ και που ήρθαν κι από άλλα κόμματα, φιλοξενούμενοι είναι ορισμένοι, να συνεχίσουν τη διαδρομή τους, γιατί υπάρχει κόμμα νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα. Είναι της κυρίας Μπακογιάννη».

Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜ/ΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31-01-2012 Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Επιστολή του Παναγιωτη Ρήγα, αναφορικά με την καθολική απαγόρευση δόμησης σε εκτός σχεδίου περιοχές


Επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νίκο Σηφουνάκη, απέστειλε ο Βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας, την οποία συνυπογράφουν άλλοι 34 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με την οποία ζητούν την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο απαγορεύει καθολικά τη δόμηση σε εκτός σχεδίου περιοχές.
Όπως επισημαίνεται στην επιστολή: «Η αδυναμία της...........

Δύσκολη αποστολή για Πανναξιακό στη Νέα Ιωνία

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα θα αναζητήσει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 19.00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού στην τέταρτη και τελευταία επίσκεψη στο λεκανοπέδιο Αττικής, ολοκληρώνοντας έτσι, από τον πρώτο κιόλας γύρο, μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων μακριά από τη Νάξο.
Στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας θα αντιμετωπίσει τους επικίνδυνους Ίωνες στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Όσον αφορά το αναβληθέν παιχνίδι με τον Λαρισαϊκό κατά πάσα πιθανότητα θα οριστεί από την ΕΟΠΕ για την 28η Ιανουαρίου, στο τέλος του 1ου γύρου όπου όλες οι ομάδες έχουν ρεπό.
Οι Ναξιώτες της Αθήνας καλούνται για μια ακόμη φορά να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας μας. Το γήπεδο βρίσκεται στην Ανδρεά Κάλβου & Τζαβέλλα κοντά στον σταθμό της Ν.Ιωνίας(βλ. Χάρτη)

Από 507 αυτοκτονίες το 2009 στις 1.727 το 2011 αύξηση κατά 240% η 1220 κατά τη περίοδο διακυβέρνησης του όλου Πασοκ !

Τα στοιχεία που έστειλε η αστυνομία στη Βουλή σοκάρουν. Σχεδόν 2.000 συνάνθρωποί μας αυτοκτόνησαν ή επιχείρησαν να βάλουν τέρμα στη ζωή τους τα τρία τελευταία χρόνια, τα χρόνια της κρίσης δηλαδή .Το 2009 οι περιπτώσεις αυτοκτονιών (τελεσμένες - απόπειρες) ήταν 507, 622 το 2010, ενώ ως τις 10 Δεκεμβρίου του 2011 τα περιστατικά έφτασαν τα 598.
Τα στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανά περιφέρεια:

Προχωράει η κίνηση πολιτών για την αλλαγή του Συντάγματος...

Μπορεί το εδώ σάπιο καθεστώς να έχει βάλει εμπάργκο στις ειδήσεις από την Ισλανδία, αλλά οι πραγματικές και όχι οι στημένες ειδήσεις βρίσκουν τρόπο να φτάσουν στους Έλληνες πολίτες. Τώρα ευτυχώς υπάρχει και το διαδίκτυο. Η δημοσιογραφία των πολιτών, μπήκε πλέον δυναμικά στην πρώτη γραμμή της πραγματικής ενημέρωσης, δίνοντας καθημερινή μάχη για ακύρωση της προπαγάνδας των ΜΜΕ του καθεστώτος.

Στις 30-11-2011, σας είχαμε πει ότι  Δημιουργείται κίνηση πολιτών για Συνταγματική Μεταρρύθμιση. και σας είχαμε υποσχεθεί ότι....

Κάποιες αστείες φωτογραφίες ΖΩΩΝ που βρέθηκαν ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ. ΑΞΙΖΕΙ.ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, πάρε επίσημη θέση για το δίκαιο των ομολόγων


Ήταν 29 Νοεμβρίου όταν δημοσιεύσαμε κείμενο με τίτλο:
΄
"Αυτοκτονία για την Ελλάδα το Αγγλικό Δίκαιο"
Πέρασαν 2 μήνες κοντά και η ΝΔ του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και των υπολοίπων δεν έχουν πάρει ακόμα επίσημη θέση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.
Εκτός και εάν έχουν πει κάτι και δεν το ξέρω, που δε νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο.
Αρχίζει να γίνεται ΕΝΟΧΗ η σιωπή αυτή ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

Πατήστε ΕΔΩ για να ξαναδιαβάσετε την ανάρτηση της 29ης Νοεμβρίου 2011.