slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο κ Γεωργίου αν "πραγματικά" είναι άρρωστος να δηλώσει ... Παραίτηση!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Η γνωμάτευση ….

Συμφωνά με νέα επίσημη ιατρική γνωμάτευση – που έφτασε χθες στην Εξεταστική των Μνημονίων – αναφέρεται : «στον ασθενή συστηθεί αναρρωτική ενός μηνός και δεν θα πρέπει να υποβάλλεται σε οποιαδήποτε σωματική, ψυχική η πνευματική καταπόνηση, καθόσον η υγειά του διατρέχει ακόμη κίνδυνο.»

Ο σχολιασμός … 

Ξεκίνησε και την λογοκρισία η πρώτη φορά αριστερά Πρωτοφανής επίθεση και απειλές στον Αρκά για σκίτσο-σχόλιο για την κυβέρνηση -Τον κατηγορούν πως χρηματίζεται! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

 ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ
Κάποια από τα σκίτσα που δημιούργησε ο περίφημος Αρκάς και ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα του στο Facebook προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και απειλών από όσους θεώρησαν ότι...

Πραγματοποιήθηκε στην Απείρανθο η συγκέντρωση για την τιμολόγηση του νερού

Αποτέλεσμα εικόνας για Απειράνθο
Απείρανθος
Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 24/6/2015  στην Απείρανθο η προγραμματισμένη συγκέντρωση από τη Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής με θέμα την ενημέρωση και συζήτηση για την τιμολόγηση του νερού.
Η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής, αναφέρει σχετικά:

Αυτή είναι η νέα ελληνική πρόταση: Σε ποια σημεία διαφέρει από την πρόταση των δανειστών


Το κείμενο της νέας ελληνικής πρότασης δημοσιεύει σήμερα η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Καθημερινή».Συγκρίνοντας κανείς την πρόταση που βλέπει το φως της δημοσιότητας με αυτή των δανειστών διαπιστώνει ότι οι «θεσμοί» ζητούν έσοδα 1% του ΑΕΠ από το ΦΠΑ, ενώ η ελληνική πλευρά προτείνει έσοδα 0,93%.
Η Ελλάδα τοποθετεί στον συντελεστή 13% όλα τα τρόφιμα και τα ξενοδοχεία ενώ οι δανειστές ζητούν στο

O Βυζαντινός ναός του Αγίου Γεωργίου Διασορίτη θα είναι επισκέψιμος καθημερινά κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο από τις 11 μέχρι τις 13:30.


(από αριστερά) ο Βυζαντινός ναός Αγ. Γεωργίου Διασορίτη (10ου-11ου αι., Χαλκί) και Πύργος Μπαρότση-Γρατσία-Φραγκόπουλου (17ου αι., Χαλκί)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επανερχόμενοι στο αίτημα το οποίο αναφερόταν στα υπό στοιχ. α), γ) και ε) ανωτέρω έγγραφα,δηλαδή να καταστεί επισκέψιμος για το κοινό ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου Διασορίτη στο Χαλκί της Νάξου με τη χρήση εθελοντικού φυλακτικού προσωπικού του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου μας, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, ο Βυζαντινός ναός του Αγίου Γεωργίου Διασορίτη θα είναι επισκέψιμος καθημερινά κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο από τις 11 μέχρι τις 13:30.
Υπεύθυνοι για τη φύλαξη του ναού αυτές τις ώρες θα είναι ομάδες εθελοντών του συλλόγου μας, οι οποίοι σε

Χ. Κόκκινος: «Τουρισμός και ΕΣΠΑ επηρεάζονται από την πολιτική αστάθεια»


Την άποψη ότι η πολιτική αστάθεια και αβεβαιότητα επηρεάζουν σημαντικά τον τουρισμό, αλλά και το ΕΣΠΑ, εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Σύμφωνα με τον κ. Κόκκινο, η τουριστική κίνηση δείχνει αυξητικές τάσεις, ωστόσο «απαιτείται σταθερότητα στο πολιτικό περιβάλλον» για να συνεχίσει τη θετική της πορεία. Αντίθετα, η

Συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Νάξου

 


Τακτική συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας (Δημαρχείο) την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 1:30 το μεσημέρι.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:
Αιτήσεις χορήγησης - ανανέωσης άδειας λειτουργίας μουσικής καταστημάτων
Παράταση μίσθωσης χώρων στάθμευσης
Κοπή δένδρων

Τρέχοντα θέματα

Πρόταση Κουμουτσάκου: Ο Τσίπρας να καλέσει τους πολίτικους αρχηγούς που είναι στις Βρυξέλλες



Προσθήκη λεζάντας
ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ
Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος επανέλαβε τη θέση του κόμματος του για εθνική συνεννόηση.

Με αφορμή την παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών της ευρωπαϊκής επιλογής στις Βρυξέλλες ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να έχει συνάντηση μαζί τους πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Η ανάρτηση στο facebook του Γιώργου Κουμουτσάκου