slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ

Ο δήμαρχος Μαν. Μαργαρίτης, 
ο εκπρόσωπος τύπου Μαν. Λυκουρόπουλος
ο πρόεδρος Δ.Σ. Φωτ. Μαυρομάτης  
και ο πρόεδρος του ΝΟΠΑΠΑΠ Ι. Ναυπλιώτης .    
    Οι αγώνες της Β΄φάσης του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών της Ζ΄ Περιφέρειας έφεραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού θα αγωνίζεται πλέον στα τερέν της Α2 κατηγορίας.
     Μία σπουδαία πρόκριση για τα κορίτσια μας, μια σπουδαία επιτυχία για το Ναξιακό αθλητισμό!
     Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις....

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την κυβέρνηση Παπανδρέου και ιδιαιτέρως την κα. Διαμαντοπούλου και τον κο. Πανάρετο. Σε δέκα ημέρες από σήμερα ξεκινούν οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές της τρίτης Λυκείου. Μέσα, λοιπόν, σε αυτό το κλίμα άγχους και πίεσης από την πλευρά των μαθητών έρχεται η κα. Διαμαντοπούλου να βάλει φωτιά στα μέχρι τώρα δεδομένα. Καταργεί διακαιώματα των μαθητών που μέχρι και παραμονές των εξετάσεων οι ίδιοι θεωρούσαν δεδομένα. Αυτό είναι το κοινωνικό κράτος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η στήριξη του κράτους σε αυτούς που άξια το υπηρετούν γιατί, μη γελιόμαστε, το υπάρχον σύστημα εκπαίδευσης όπως και το επόμενο που έχε ανακοινωθεί μεταχειρίζεται τους μαθητές σαν μηχανές. Άκουσον άκουσον, λοιπόν, η κυρία υπουργός προτίθεται να καταργήσει τις μετεγγραφές από φέτος παραμονές πανελληνίων εξετάσεων συν ότι υπάρχει απόλυτη σιγή και απεριόριστες φήμες για μείωση των εισακτέων. Σε μια περίοδο εξαθλίωσης του οικονομικού επιπέδου των ελληνικών οικογενειών η κα. Διαμαντοπούλου κάνει ό,τι μπορεί για να πάει κόντρα στα δικαιώματα και τα δίκαια αιτήματα των πολιτών.

κα. Διαμαντοπούλου θα μας βρείτε μπροστά σας, αν η κυβέρνηση σας υπάρχει για πολύ ακόμα!

Ένας μαθητής, τρίτεκνης οικογένειας, που φέτος δίνει πανελλήνιες

Mέσω του δρόμου Τριπόδων ή Αγερσανίου-Τυροκομείου-Βιολογικού η διέλευση των οχημάτων Γλινάδο.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι αύριο, Τρίτη 3 Μαΐου 2011, από τις 9:30 το πρωί έως τις 12:30 το μεσημέρι δεν θα είναι εφικτή η κυκλοφορία οχημάτων στον κεντρικό δρόμο του Γλινάδου, καθόσον σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Η θα γίνουν εργασίες κλαδέματος σε δέντρα κατά μήκος του δρόμου, οι οποίες και επιβάλλουν το κλείσιμό του για λόγους προστασίας του κοινού.

Περιοδεία Χ.Κόκκινου στη Σύρο, το Σάββατο 30 Απριλίου και την Κυριακή 1 Μαΐου 2011



Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, το Σάββατο 30 Απριλίου 2011 πραγματοποίησε συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και τουριστικούς φορείς της Σύρου. Κατά τις συζητήσεις υπήρξε προβληματισμός για την πορεία του Καλλικράτη καθώς και για την πορεία της νέας τουριστικής περιόδου για τις Κυκλάδες, με δεδομένο ότι το διαθέσιμο εισόδημα των Ελλήνων τουριστών έχει συρρικνωθεί δραματικά.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!!!!

Πριν λίγο ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε το θάνατο του Μπιν Λάντεν στα περίχωρα του Ισλαμαμπάντ στο Πακιστάν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη.
Η σωρός του Μπιν Λάντεν μεταφέρεται αυτή την ώρα στη Νέα Υόρκη.

Δείτε το διάγγελμα του Ομπάμα...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΙΑΒΟ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ





Προσθήκη λεζάντας




ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2011 ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟ ΤΟΥ ΦΛΕΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΩΝΟΧΩΡΙΟΥ-ΜΥΛΩΝ ΝΑΞΟΥ "ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΦΛΕΡΙΟΤΙΣΣΑ"

ΒΡΑΒΕΥΣΗ 1ου ΚΑΙ 2ου ΜΑΗ.jpg
ΒΡΑΒΕΥΣΗ 1ου ΚΑΙ 2ου ΜΑΗ.