slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η δικογραφία για το «σκονάκι στις Πανελλαδικές μέσω SMS» στο Γαλάτσι

Στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου θα σταλεί τη Δευτέρα η δικογραφία που συνέταξε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το «σκονάκι μέσω SMS» στις πανελλαδικές σε σχολείο στο Γαλάτσι.

Η δικογραφία αφορά την υπόθεση που αποκαλύφθηκε στις 18 Μαΐου,  όταν διαπιστώθηκε πως μαθητής έλαβε μήνυμα από φροντιστήριο με απαντήσεις σε θέμα του μαθήματος Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αξιωματικοί της ...

Eνώ στην Ελλάδα ανακοινώνονται νέα μέτρα φωτιά, στην Ιρλανδία μειώνουν τον ΦΠΑ !!!

Αυτό είναι το μνημόνιο που υπέγραψε η Ιρλανδία με την Τρόικα, στις 2 Μαι.2011.
Ο Σαμαράς παρουσίασε πριν λίγες μέρες στο Ζάππειο τις προτάσεις της Ν.Δ για την έξοδο από την κρίση.
Ένα από τα μέτρα που ανακοίνωσε ήταν και η ΜΕΙΩΣΗ του ΦΠΑ.
Πιο συγκεκριμένα πρότεινε :

Συνέντευξη Γ. Μιχελάκη στην REAL news

http://www.report24.gr/wp-content/uploads/mixelakis-good.jpg«Σενάρια συγκυβέρνησης διακινούν εκείνοι που φοβούνται τη ΝΔ αυτοδύναμη κυβέρνηση και τον Σαμαρά αυτοδύναμο πρωθυπουργό» δηλώνει στη REAL news o εκπρόσωπος του κόμματος Γ. Μιχελάκης.


Ο κ. Μιχελάκης σημειώνει οτι «στις εκλογές, όποτε και να γίνουν, θα πάμε με στόχο την αυτοδυναμία, για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε χωρίς χρονοτριβές, μια πολιτική που θα ξέρει εκ των προτέρων ο λαός».

Συνέντευξη Ντ. Μπακογιάννη στην Real News

http://3.bp.blogspot.com/_lDyX17ZzU4s/TMvoRoVkpXI/AAAAAAAAN5g/SZBZ4OShIgo/s1600/00000+1111+%CE%B1+22+2+3++b+2+22+b+2+22+b.jpgΥπέρ μιας κυβέρνησης προσωπικοτήτων, την οποία θεωρεί μάλιστα ως τη μοναδική ρεαλιστική λύση για τη διάσωση της χώρας, τάσσεται η Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Real News” δεν αποκλείει τη συνεργασία με τη ΝΔ, μιλά για ανάγκη εξεύρεσης κοινού τόπου μεταξύ όλων των κομμάτων και λέει ευθέως ότι «αν η συναίνεση δεν επιτευχθεί τώρα, τότε θα γίνει αναγκαστικά μετά από εκλογές».

ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΙΝΙΔΑΡΟΥ


Η Δημοτική Κίνηση ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ πραγματοποίησε επίσκεψη στο ολοήμερο δημοτικό σχολείο του Κινιδάρου, Παρασκευή 2.30 μ.μ. προκειμένου να κάνει αυτοψία των ζημιών του σχολείου από τη διαβρωμένη οροφή του γραφείου του διδακτικού προσωπικού, μετά από διαμαρτυρίες γονέων για την ασφάλεια των παιδιών τους. Στην επίσκεψη πήραν μέρος η δημοτική σύμβουλος Θέκλα Κίζη και οι μηχανικοί Ν. Κουνάδης και Κ. Απιδόπουλος. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης κομμάτι οροφής έπεσε στην αίθουσα, μπροστά στα μάτια όλων, πάνω στα.......

Ανακριβή αναληθή και άτοπα τα όσα λέει ο αντιδήμαρχος Δ. Λιανός


Ανακριβή αναληθή και άτοπα  χαρακτηρίζει σε  ανακοίνωσή η Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σχοινούσας  τα όσα λέει και την αφορούν προσωπικά , αδειάζοντας με την σειρά της τον αντιδήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανό

Σκληρή απάντηση της Δ.Κ. Σχοινούσας τις τελευταίες δηλώσεις του Αντιδημάρχου κ. Λιανού


Με καυστική  ανακοίνωσή της η Δημοτική Κοινότητα Σχοινούσας δίνει απάντηση   για το θέμα της πλατείας της και χαρακτηρίζει, άκαιρη, αήθη και αναίτια την επίθεση του αντιδημάρχου στο πρόσωπο του προέδρου όσο και κατά του Τοπικού Συμβουλίου Σχοινούσας και διερωτούνται ο αντιδήμαρχος  Δημήτρης  Λιανός "Τι είδους υπηρεσίες νομίζετε ότι μπορείτε να προσφέρετε με την ανάρμοστη και συκοφαντική συμπεριφορά σας στο Δήμο μας, στο συνδυασμό μας και το Δήμαρχό μας κ. Μ. Μαργαρίτη;"

Κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία για μείωση φόρων υπέρ τρίτων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011, κατατέθηκε στη Βουλή, τροπολογία για κατάργηση  φόρων & δικαιωμάτων υπέρ τρίτων, που επιβαρύνουν τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Από την 1η Ιουνίου 2011, υπολογίζεται να γίνουν -ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 8%- φθηνότερα περίπου 10%. Με τη ψήφιση της τροπολογίας και τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τίθεται σε ισχύ ο νόμος του κράτους. Και  αναμένεται να σταλεί στο Ναυτικό Επιμελητήριο και στις δύο Ακτοπλοϊκές Ενώσεις, σχετική εγκύκλιος για να εκδοθούν  νέοι τιμοκατάλογοι. Με τις προτεινόμενες διατάξεις στην

Ποιούς περιμένουν οι κρεμάλες;

Ηταν Φεβρουάριος του 2009, δύο μόλις χρόνια πριν. Η Ελλάδα ήταν λαβωμένη από τα γεγονότα του "Δεκέμβρη του 2008" και ο Καραμανλής που είχε καταλάβει ότι οι Αμερικάνοι τον είχαν τελειωμένο, αφού οι πρόθυμοι συνεργάτες τους στην Ελλάδα, έκαναν διαγωνισμό μολότωφ, ενώ η παγκόσμια κρίση, χτυπούσε την πόρτα της Ελλάδας, προέβη σε διάγγελμα προς τον Ελληνικό λαό, με το οποίο παράλληλα τόνιζε την αναγκαιότητα της συναίνεσης. Σχεδόν εκλιπαρούσε για συναίνεση το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ απάντησε όπως ξέρετε (ξαναθυμηθείτε το εδώ): με ειρωνίες ότι "η ....

Πόσα κοράκια πρέπει να δείς για να πειστείς ότι τα κοράκια είναι μαύρα;

Μετά από τον ανελέητο βιασμό της ελληνικής κοινής γνώμης από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, αρχής γενομένης από τον ALPHA του υπόδικου Κοντομηνά, που εξέλαβε βαρέως, το ότι επί κυβέρνησης Καραμανλή (!) τόλμησαν να τον παραπέμψουν σε δίκη για απάτη (ποιόν; αυτόν; έναν ημίθεο!), ο κόσμος αρχίζει να ψιλιάζεται σιγά-σιγά, ότι το "σκάνδαλο Βατοπαιδίου", είναι ένα...

Μερικές φορές τα πράγματα είναι τόσο απλά, που δεν χρειάζονται λόγια

Το SPREAD πέρασε τον Γ.Δείκτη του Χρηματιστηρίου !!!
επί κουρασμένου: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: 2.764 - SPREAD: 202
επί ξεκούραστου: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: 1.297 - SPREAD: 1.378 
H ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΉ

Ο πρώην και ο αυριανός πρωθυπουργός......


Ε Ρ Χ Ο Ν Τ Α Ι

Συν+Αξια & Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ζωγραφική στους Κάδους


Η πρόσκληση της συν+Αξίας μαζι με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι της Φιλλίπας Φλώρακα, το Σάββατο 21 Mαΐου, στον εξωτερικό χώρο του κλειστού Γυμναστήριου είχε ως αποτέλεσμα η προσέλευση να είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.
Οι μικροί &μεγάλοι καλλιτέχνες ζωγράφισαν τους κάδους των σκουπιδιών που είχε δώσει γι αυτό το σκοπό ο Δήμος Νάξου  Μικρών & Κυκλάδων.
Όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα και τους ευχαριστούμε γιατί θα δώσουν μια χαρούμενη νότα στα σημεία που θα τοποθετηθούν οι ζωγραφισμένοι κάδοι.
Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι η τοποθέτηση τους από τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο και τα συνεργεία καθαριότητας σε κεντρικά σημεία του Νησιού.

Ας τους ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.!!!!
Ευχαριστούμε όλους που ήταν εκεί για άλλη μια φορά ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά.