slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Εύη Μαρίνη από την Σύρο υποψήφια με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

 Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Ευαγγελίας (Εύης) Μαρίνη, από την Σύρο.
Η Ευαγγελία Μαρίνη, απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας  του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Σύρο, αποδέχθηκε την πρόσκληση του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλη Γλυνού,  να ενώσει τις δυνάμεις της με τις δικές μας για να οδηγήσουμε όλοι μαζί τα νησιά μας στην νέα εποχή και το Νότιο Αιγαίου να μετατραπεί σε Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών.
Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» καλωσόρισε την Εύη Μαρίνη δηλώνοντας τα εξής: «Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της “Συμμαχίας” μας την Εύη Μαρίνη. Ως εκπαιδευτικός έχει διαπρέψει όλα

Απάντηση της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» στον Γιώργο Υψηλάντη

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του κ. Μανώλη Γλυνού αναφέρει τα εξής:
Σε απάντηση όσων σχετικά μας έχει απευθύνει, ποικιλοτρόπως, ο κ. Γιώργος Υψηλάντης καταθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία τα οποία είναι αναρτημένα στο site της «Διαύγειας», προσβάσιμα σε κάθε πολίτη.
Παραθέτουμε τις ΑΔΑ και ερωτούμε αν ισχύει πως από την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου:

Το πρώτο και Μοναδικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Υποψήφιων Αυτοδιοικητικών Συμβούλων


Η ομάδα επικοινωνιολόγων της Think Politics με επικεφαλής τον Θανάση Παπαμιχαήλ, σχεδίασαν ένα εξειδικευμένο Σεμινάριο Εκπαίδευσης των Αυτοδιοικητικών Συμβούλων, προσαρμοσμένο αποκλειστικά στις ανάγκες των νέων εκλογικών δεδομένων της απλής αναλογικής.

Επίσκεψη Λεονάρδου Χατζηανδρέου στο Κουφονήσι

Το Κουφονήσι επισκέφτηκε το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου ο υποψήφιος δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Λεονάρδος Χατζηανδρέου, μαζί με στελέχη και φίλους της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε». Ο κ. Χατζηανδρέου είχε συναντήσεις και επαφές τόσο με φορείς όσο και κατοίκους του νησιού με τους οποίους συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν το Κουφονήσι. Ο Λεονάρδος Χατζηανδρέου δεσμεύτηκε για στενή και συνεχή συνεργασία με τους παραπάνω φορείς με στόχο την έμπρακτη στήριξη του Κουφονησίου για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους

Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου & Μικρών Κυκλάδων: Οι πρώτοι πέντε υποψήφιοι στην Τοπική Κοινότητα Κορωνίδας Νάξου


Η Λαϊκή Συσπείρωση ανακοινώνει τα πρώτα πέντε ονόματα των υποψηφίων για το Τοπικό Συμβούλιο της  Κοινότητας Κορωνίδας.

«ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» :Συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων στο Δήμο


Συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων στο Δήμο
Την Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019, ο επικεφαλής και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων στο Δήμο, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Ο κ. Βρούτσης αναγνώρισε την προσφορά των εργαζομένων στο δήμο, η οποία πολλές φορές είναι αποτέλεσμα υπερπροσπάθειας.