slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Οι ρακές που (δεν) πίνει ο Μητσοτάκης και… τι πίνουν στην «Αυγή»


Ανεμοδείκτης
Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της προεκλογικής περιόδου, ειδικά σε ό,τι αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτοσαρκάζεται στα πιο «ελαφρά» κοινωνικά δίκτυα, όπως το tik tok, αλλά και ο αφοπλιστικός τρόπος με τον οποίο κάποιες στιγμές απαντά σε ερωτήσεις που τίθενται στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Φίλιππος Φόρτωμας: H Κέα στέλνει μήνυμα αυτοδυναμίας της Νέα Δημοκρατία




Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας επισκέφτηκε την Κέα. Αφού συναντήθηκε με τον Έπαρχο Κέας-Κύθνου κ. Γιάννη Ευαγγέλου, τη Δήμαρχο Κέας κ. Ρένα Βελισσαροπούλου, στη συνέχεια βρέθηκε στις περιοχές Ιουλίδα, Κορησσία, Καστριανή και Κάτω Μεριά, όπου συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες, μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης στις πρόσφατες εκλογές της 21ης Μαϊου και έγινε αποδέκτης της πανστρατιάς για την αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 25 Ιουνίου.

Ερμηνεύοντας τη νίκη της «ΝΙΚΗΣ»

 του Παναγιώτη Τσαγκάρη

Υπ. Δρ. Θεολογίας

 



Πολύ συζήτηση γίνεται μετά τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, για το νεοεμφανιζόμενο στα πολιτικά πράγματα της χώρας μας, Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ. Τα σχόλια για το καλό εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε αυτό το πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα, δεν ήταν μόνο θετικά αλλά και αρνητικά. Τα αρνητικά σχόλια, κατά κύριο λόγο, εκπορεύονται από τους πολιτικούς αντιπάλους της ΝΙΚΗΣ, όπως το κόμμα της Ελληνικής Λύσης και το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και όμορους, μικρότερους πολιτικούς σχηματισμούς και έχουν προφανή στόχο να πλήξουν εκλογικά τη ΝΙΚΗ.

Νίκος Ζώρζος Θηραϊκή Πολιτεία: Μήνυμα για της Πανελλαδικές Εξετάσεις

 

     Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, εύχομαι σε όλες και όλους τους διαγωνιζομένους επιτυχία στην επίτευξη του στόχου που έχετε θέσει.

     Καθώς και ο ίδιος στο παρελθόν έχω φροντίσει να προγυμνάσω μαθητές, έχω εδραία την άποψη ότι δεν τελειώνει στις εξετάσεις αυτές η προσπάθεια απόκτησης της γνώσης, που είναι απέραντη και δεν κατακτιέται ποτέ ως το τέλος της ζωής μας. 

Αντεπίθεση και ανατροπή συσχετισμών ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. και από τη Μήλο

Αντεπίθεση και ανατροπή συσχετισμών ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. και από τη Μήλο





Επανεκκίνηση, αντεπίθεση, αλλαγή συσχετισμών, με αποφασιστικότητα και τόλμη μπροστά στις νέες εκλογές της 25ης Ιούνη!!! Αυτά τα χαρακτηριστικά κυριάρχησαν χθες στη συνάντηση του συντονιστικού και της εκλογικής επιτροπής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Μήλου στο εκλογικό μας κέντρο, παρουσία και του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Νίκου Συρμαλένιου.
Το μήνυμα της κοινωνίας ελήφθη στις εκλογές της 21ης Μάη, ήταν οδυνηρό, αλλά η Αριστερά και η προοδευτική παράταξη μαζί με τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα, είμαστε εδώ, είμαστε για τα δύσκολα, παλεύουμε με όπλο τις αξίες μας, την υπεράσπιση της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της περιβαλλοντικής ισορροπίας.
Αντίπαλος μας η δεξιά και ο νεοφιλελευθερισμός και όχι οι δυνάμεις της δημοκρατικής αντιπολίτευσης που με τη στάση τους "έκαψαν" την Απλή Αναλογική και την προοπτική κυβέρνησης συνεργασίας και που σήμερα δυστυχώς εξακολουθούν να μάχονται για να αυξήσουν κατά κάτι το μερίδιο τους και όχι για να χτυπήσουν τη δεξιά που κινδυνεύει να γίνει καθεστώς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. και στις Κυκλάδες με όπλο το πρόγραμμα του, την αποφασιστικότητα του, αλλά και το έργο του για τα νησιά, δίνει τη μάχη της αντεπίθεσης και της ανατροπής των συσχετισμών, έτσι ώστε στις 25 Ιούνη να γίνει το αδύνατο δυνατό!!!

...

Ηλεκτρολόγοι Νάξου : ΕΥΧΕΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

 

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Σπύρος Αποστόλου από τη Μύκονο

 


 
Την υποψηφιότητα του Σπύρου Αποστόλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου,
Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες
περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου.
 
Ο κ. Αποστόλου, πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας, Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο
Μυκόνου και Εντεταλμένος Χωροταξικού Σχεδιασμού, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία
ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο: