slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΣΥΡΙΖΑ Νάξου: Ο Νίκος Μανιός μάς έδειξε για άλλη μια φορά τον δρόμο

"Αλύγιστος όπως και στην Βουλή, όταν μπήκε μπροστά στους χρυσαυγίτες που επιχειρούσαν επίθεση στους βουλευτές του Κ.Κ.Ε, αλύγιστος όπως και τότε στη χούντα παρά τα βασανιστήρια και τις φυλακίσεις. Με αυτά τα παραδείγματα, με αυτές τις στάσεις ζωής, με αυτούς τους ανθρώπους, με αυτές τις αρχές συμπορευόμαστε.
Κυκλαδίτη σύντροφε Νίκο Μανιέ είναι τιμή μας που είσαι ανάμεσά μας, που είσαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία", προσθέτει η Ο. Μ. "ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία" Νάξου. 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΙΣΘΩΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΟΤΟΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Ευχαριστήρια επιστολή. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

Νάξος 16/11/2021

 


 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση , μετά από χρόνια , να νιώθουμε πως επιτέλους ικανοποιήθηκε το αίσθημα δικαίου όλων των συναδέλφων μας.  

 

Η Κυρία Μονογιού , βουλευτής Κυκλάδων , έκανε πάλι το θαύμα της. Σε συζητήσεις που είχαμε μαζί της, είχε θέσει ως στόχο την διόρθωση της αδικίας σχετικά με τον χρόνο χρήσης των οχημάτων μας αλλά και το θέμα των διεθνών διπλωμάτων.

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

 

Κατόπιν αιτήματος εδώ και 1,5 χρόνο  του Προέδρου Κωνσταντίνου Φάρκωνα και του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Ιδιοκτητών - Εκμισθωτών Ενοικιαζομένων Μοτοποδηλάτων και Μοτοσικλετών και Προέδρου του Συλλόγου Εκμισθωτών Μοτοποδηλάτων - Μοτοσυκλετών Νάξου και Μικρών Κυκλάδων καθώς και του Υπεύθυνου επικοινωνίας και του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Ιδιοκτητών - Εκμισθωτών Ενοικιαζομένων Μοτοποδηλάτων - Μοτοσυκλετών και Αντιπροέδρου Συλλόγου Εκμισθωτών Μυκόνου, Χρήστου Ρίζου, η Κατερίνα Μονογυιού βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με τον τέως Υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη και νύν Πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής της βουλής, προέβη σε μία σειρά πρωτοβουλιών ώστε να διευθετηθεί οριστικά αυτό το θέμα. 

Ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κυκλάδων: "Όταν αυτοί πήγαιναν, ο Νίκος ο Μανιός και οι Αντιστασιακοί του ΣΦΕΑ γύριζαν - για δεύτερη φορά…"

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 


Δελτίο Τύπου

Όταν αυτοί πήγαιναν, ο Νίκος ο Μανιός και οι Αντιστασιακοί του ΣΦΕΑ γύριζαν - για δεύτερη φορά…


Ο λόγος για τους πολύ αγωνιστές και πολύ επαναστάτες, την μικρή ομάδα που προσπάθησε να εμποδίσει την αντιπροσωπεία του ΣΦΕΑ (Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974) να καταθέσει στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Η επιθετική συμπεριφορά τους και η απαίτησή τους να ελέγχουν και να αποφασίζουν ποιος θα αποτίσει φόρο τιμής στο Πολυτεχνείο είναι απολύτως καταδικαστέα και γίνεται εξοργιστική όταν στο στόχαστρό τους μπαίνουν Αντιστασιακοί, άνθρωποι που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει στον αγώνα για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Μήνυμα του Φίλιππου Φόρτωμα για την 48η Επέτειο του Πολυτεχνείου

Η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι μια ημέρα ιστορικής μνήμης. Είναι μια ημέρα γιορτής της ελευθερίας και της δημοκρατίας, που δεν τιμάται μόνο σήμερα.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Γ. ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ




«Πάντα να πολεμάς και ν' αντιστέκεσαι..

κι όλο για το καλό - το φως του Ανθρώπου »


Μετά από μισό αιώνα η κληρονομιά του Πολυτεχνείου παραμένει ζωντανή κι επίκαιρη.

Η σημερινή επέτειος πρέπει να αποτελεί αφορμή για ένα συνεχή επανακαθορισμό οραμάτων και στόχων.

Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 48 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου


«Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία» , «Έξω οι ΗΠΑ- Έξω το ΝΑΤΟ»: 48 χρόνια μετά,                     τα συνθήματα από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα. Και αυτό διότι παρά την επιστημονική - τεχνική ανάπτυξη του μισού αιώνα που μεσολάβησε, η ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών σκοντάφτει στο ποια τάξη έχει στα χέρια της την οργάνωση της παραγωγής, συνολικότερα της οικονομίας και της κοινωνίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ pdf και παρακαλούμε να δημοσιευτεί ολόκληρη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 Ανακοίνωση Διεύθυνσης Ανάπτυξης Κυκλάδων  Προθεσμίας  Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στην διαδικασία επιλογής των νέων Αδειούχων Παραγωγών Πωλητών ή όσων αδειούχων από άλλη Περιφέρεια δικαιούνται να συμμετάσχουν ,  για απόκτηση  έγκριση Δραστηριοποίησης τους  στο Υπαίθριο Πλανόδιο Εμπόριο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έως τις 15-12-2021

 

Η  Διεύθυνση Ανάπτυξης Κυκλάδων, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους νέους κατόχους αδειών  Υπαίθριου  εμπορίου Παραγωγούς  ή όσων αδειούχων από άλλη Περιφέρεια δικαιούνται να συμμετάσχουν για άσκηση δραστηριοποίησης τους στο Υπαίθριο Πλανόδιο Εμπόριο,  ως Παραγωγοί πωλητές  , ότι σύμφωνα με το Ν.4497/17 «Άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας και άλλες διατάξεις», για τη δραστηριοποίηση τους στο πλανόδιο εμπόριο, απαιτείται  η προηγούμενη 'έγκριση της Περιφέρειας , η οποία ισχύει εντός των Διοικητικών ορίων που την χορήγησε 

Το απύθμενο θράσος του κ. Τσίπρα, εργαλειοποιεί την πανδημία για μικροκομματικά οφέλη

Σε πλήρη απόγνωση και μεγάλη απογοήτευση βρίσκεται ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας εγκλωβίσει με τις πολιτικές του επιλογές το κόμμα του σε ένα βαρομετρικό χαμηλό.
Η αδυναμία της ηγεσίας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ορθώσει μετά τη βαριά εκλογική ήττα του 2019 έναν σύγχρονο πολιτικό λόγο και να καταθέσει στους πολίτες μια σοβαρή και κοστολογημένη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης την έχουν οδηγήσει στο σημερινό αδιέξοδο, ενώ η δημοσκοπική καθίζηση έχει σπείρει τον πανικό στα μεσαία στελέχη και την κομματική βάση.

Τα μονοκλωνικά, ο Πολάκης και τα... ραπανάκια

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας προέτρεψε τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα να βγαίνει συχνότερα στα ΜΜΕ ως ειδικός επί της πανδημίας, εκείνος τού ξεκαθάρισε δύο πράγματα: πρώτον, ότι οι υποχρεώσεις του στο Παρίσι είναι αδιαπραγμάτευτες και, δεύτερον, ότι αν βγαίνει, θα λέει τις δικές του απόψεις και όχι του ΣΥΡΙΖΑ.