slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η συνδικαλίστρια συνταξιούχος από τα 49 της Μαργαρίτα Μπουραντά είναι η Νέα Διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου

Η κα. Μπουραντά Μαργαρίτα αναλαμβάνει διοικητής στο Νοσοκομείο Σύρου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cyclades24.gr. Η απόφαση της τοποθέτησης της υπεγράφη την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, από τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας.Μπορεί να άργησε…αλλά το

Ντόρα: Κουτσογιωργισμοί του Τσίπρα η προσπάθει αλλαγής εκλογικού νόμου- Υπέρ της εκλογήςΠροέδρου από το λαό

«Όταν ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι είναι δεύτερος στις δημοσκοπήσεις, σκέφτεται έναν εκλογικό νόμο, ο οποίος θα καθιστά αδύνατη τη σύμπραξη κυβερνητικής πλειοψηφίας, εάν εκείνος είναι το δεύτερο κόμμα και άρα θα υπάρχει ένα “τερτίπι”, με το οποίο το δεύτερο κόμμα θα κερδίσει. Αυτά είναι “κουτσογιωργισμοί”. Τα περάσαμε προ 25ετίας, την εποχή του αείμνηστου Κουτσόγιωργα. Δεν είναι σοβαρές κουβέντες αυτές, αυτή τη στιγμή», δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,Ντόρα Μπακογιάννη, στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη. Επίσης, τάχθηκε υπέρ της εκλογής Πρόεδρου της Δημοκρατίας από τον λαό, τονίζοντας ότι το πρωθυπουργοκεντρικό σύστημα έχει αποτύχει.

Αναλυτικά, είπε:

Κόλασε τσι συντέκνους η Όλγα σε παραλία στα Σφακιά | Photo

Στην Κρήτη κάνει τις διακοπές της η Όλγα Κεγαλογιάννη μαζί με την παρέα της και δείχνει να το απολαμβάνει.
Η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, “έβαλε” φωτιά στις παραλίες των Σφακίων με το μαγιό της κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί.
Το ίδιο έγινε και με τον λογαριασμό της στο instagram, στον όποιο μόλις ανέβασε μια φωτογραφία από την παραλία τα σχόλια από κάτω πήραν φωτιά.
Δείτε την φωτογραφία:

Η Νορβηγική Χορωδία Αρκάντια στο Κορωνοχώρι

   Η Πολιτιστική Χορευτική Ομάδα Κορωνοχωρίου–Μύλων Νάξου «Παναγία η Φλεριότισσα», σας προσκαλεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00, στο Δημοτικό Σχολείο-Μουσείο στο Κορωνοχώρι.
   Όλοι μαζί θα απολαύσουμε  συναυλία  της Νορβηγικής Χορωδίας Αρκάντια με έργα Ελλήνων μουσικών-συνθετών (Χ.Λεοντή, Α.Καλδάρα, Μ.Θεοδωράκη, Μ.Χατζηδάκη, Μ.Λοϊζου. Σπ.Σαμάρα, επεξεργασίες

«Έφυγε» από τη ζωή ο Απόστολος Κλουβάτος

 
Ψήφισμα

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του αγαπητού και εκλεκτού συνδημότη μας, σπουδαίου ανθρώπου και οικογενειάρχη, τέως δημοτικού συμβούλου και υπηρετήσαντος τα κοινά και τις τοπικές υποθέσεις επί πολλές δεκαετίες, Απόστολου Κλουβάτου, συνήλθε σήμερα εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων και Τοπικής Οργάνωσης Σύρου - Ερμούπολη

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή, 24 Ιουνίου και ώρα 20:00, στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων και Τοπικής Οργάνωσης Σύρου - Ερμούπολης ( Ελευθερίου Βενιζέλου 14, 1ος όροφος, Ερμούπολη, Σύρος)

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων 
Κωνσταντίνος Γαβιώτης 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Σύρου – Ερμούπολης
Ευστάθιος Μπαρμπούνης

«Βουτιά» 62% στα έσοδα από ΦΠΑ στη Μύκονο – Κατάρρευση και στα υπόλοιπα κοσμοπολίτικα νησιά

Μεγάλη μείωση σημειώνουν τα έσοδα από φόρους και ειδικά από τον ΦΠΑ στα τουριστικά, κοσμοπολίτικα νησιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η υστέρηση εισπράξεων από τις τουριστικές περιοχές της χώρας, που θεωρούνται και οι πιο «ανθεκτικές» στην κρίση, έσπασε όλα τα ρεκόρ.

Όπως αναφέρει το newmoney, o απολογισμός εσόδων από τον ΦΠΑ (που είναι το βαρόμετρο της αγοράς και της φοροδιαφυγής) από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο φέτος, δείχνει τεράστια υστέρηση στα προβλεπόμενα έσοδα, Συγκεκριμένα:

Σσσσσσσσ! Βουλευτής των Κυκλάδων κοιμάται στην Βουλή!

Η » καταστροφή» της χώρας φαίνεται πως εξαντλεί σωματικά (ψυχικά δεν βλέπουμε καμία ευαισθησία) τους βουλευτές του Σύριζα οι οποίοι μετατρέπουν συχνά-πυκνά το εντευκτήριο της Βουλής σε μια τεράστια κρεβατοκάμαρα…
Τι μεγάλη κοσμοσυρροή έχει το εντευκτήριο των βουλευτών ρε παιδί μου; Οι ευρύχωροι καναπέδες και τα τραπεζάκια για τα πόδια προσφέρονται άλλωστε για λίγες στιγμές χαλάρωσης. Όπως και στην πενταήμερη εκδρομή!

Σε αποκλειστική φωτογραφία του Cyclades24 βλέπουμε το

Απόβαση Κρητικών στη Νάξο

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν μία καλή ευκαιρία ώστε Κρητικοί να επισκεφθούν τη Νάξο και να απολαύσουν ξέγνοιαστες διακοπές έστω και για λίγες μέρες γυρίζοντας ένα νησί που έχει αρκετά κοινά σημεία με το δικό τους… Όμως κάτι η οικονομική κρίση και κάτι η διακοπή των δρομολογίων είχε στερήσει και από τα δύο νησιά αυτή την ξεχωριστή επαφή.

Παραδοσιακό πανηγύρι στου Μυρίση για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος

Και φέτος του Αγίου Πνεύματος  20 Ιουνίου το λαγκάδι του Μυρίση  θα φορέσει τα γιορτινά του!!!Η παράδοση και τα έθιμα του χωριού δε ξεχνιούνται συνεχίζονται.

Έλάτε να το γιορτάσουμε του Αγίου Πνεύματος στο Μυρίση Κωμιακής.
Οι προετοιμασίες για την επιτυχία του πανηγυριού γίνονται με

Χ.ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!!! - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΣΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Τη δική του απάντηση , δίνει ο Συνδυασμός της Αντιπολίτευσης της Ε.Π.Σ.Κυκλάδων , στην αήθη και πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε το Προεδρείο της Ε.Π.Σ.Κ. ,κατά του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νοτ.Αιγαίου και Έπαρχου Νάξου και μικρών Κυκλάδων κ. Ιωάννη Μαργαρίτη.
Επίσης , δηλώνει και δεσμεύεται προς όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας για ΔΩΡΕΑΝ Διαιτησία και Μετακινήσεις τους!!!
Ο Συνδυασμός μας αναλαμβάνει την ευθύνη , εφόσον η παρούσα διοίκηση δεν