slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Έφυγε από τη ζωή στα 93 του ο θρύλος της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Κώστας Νεστορίδης.: Θρήνος στην ΑΕΧ και το ελληνικό ποδόσφαιρο


Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 93 ετών ο θρύλος της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Κώστας Νεστορίδης. Η ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια ενός τεράστιου συμβόλου της ιστορίας της. Ο Κώστας Νεστορίδης έφυγε από τη ζωή στα 93 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του βαριά κληρονομιά ποδοσφαιρικού μεγαλείου», αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media η ΠΑΕ ΑΕK.

Ποδοσφαιρική σταδιοδρομία

Κατάλογο με 200 σκληρούς χούλιγκανς προσκόμισαν Βρούτσης-Οικονόμου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου Τα στοιχεία αφορούν εγκληματικές δραστηριότητες των εμπλεκομένων προσώπων και με το κοινό ποινικό έγκλημα.

Κατάλογο με περίπου 200 ονόματα σκληρών χούλιγκανς που δραστηριοποιούνται σε όλες ομάδες και σε πανελλαδική κλίμακα προσκόμισαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και αν. Αθλητισμού Γιάννης Οικονόμου και Γιάννης Βρούτσης.

«Ο κατάλογος των ατόμων αυτών αφορά όλα τα χρώματα και όλη την επικράτεια», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο φάκελο που παραδόθηκε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, περιλαμβάνονται πολλά περιστατικά οπαδικής -και όχι μόνον- βίας που έχουν σημειωθεί την τελευταία χρονιά.

Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση-Θαλάσσια και παράκτια ρύπανση: Πως μπορούμε να συμβάλλουμε στη μείωσή της

 Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε. διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 5:30 μ.μ. έως 7:30 μ.μ., με θέμα «Θαλάσσια και παράκτια ρύπανση: Πως μπορούμε να συμβάλλουμε στη μείωσή της».

Σκοπός της συνάντησης είναι να καταγραφούν οι προβληματισμοί, οι ανάγκες και οι προτεινόμενες λύσεις έτσι ώστε να σχεδιαστούν δράσεις αντιμετώπισης των προβλημάτων της ρύπανσης.

Χρηστιάννα Πάπιτση Νεοεκλεγείσα Αντιδήμαρχος Τουρισμού: διαδικτυακή συνάντηση με θέμα "Στρατηγικό Σχέδιο Διαχείρισης και Προώθησης του Προορισμού:

Το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, σε συνεργασία με την εταιρεία TOPOSOPHY, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη διαδικτυακή συνάντηση με θέμα "Στρατηγικό Σχέδιο Διαχείρισης και Προώθησης του Προορισμού: "Πρόοδος Εργασιών και Επόμενα Βήματα", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17.00. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της TOPOSOPHY θα ενημερώσει για την εξέλιξη και τα αποτελέσματα των εργασιών στη διάρκεια του 2023 καθώς και για τις ενέργειες που υλοποιούνται στο πλαίσιο της δράσης "Ανάπτυξη Πακέτων Θεματικών Εμπειριών".


Σύνδεσμος: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_TRFNBEIORPmhybQPk4gwow

 Χρηστιάννα Πάπιτση

  Νεοεκλεγείσα Αντιδήμαρχος Τουρισμού

  Δήμου Σύρου-Ερμούπολης

  Περιφερειακή Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου

  π. Εντεταλμένη Πολιτισμού Κυκλάδων 

  Υποψήφια Διδάκτωρ Πολιτιστικής Επικοινωνίας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

  Καθηγήτρια Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

  Papitsi | Giosifaki | Syroskidz