slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

📺ΤΙ; ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ;🤣😘Καραμανλής για Τουρκία: Γκρίζες ρυθμίσεις δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές


[Κι εσύ όταν κυβερνούσες τα ίδια έκανες και νόμιζες ότι κάνοντάς τον κουμπάρο θα τον υποχρεώσεις🤨]


«Θα επαναλάβω για μία ακόμη φορά: στη Θράκη, στο Αιγαίο, στην Κύπρο κρίνεται η αντοχή του Ελληνισμού. Και κατ’ επέκταση η ευθύνη και η μοίρα όλων μας», τόνισε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μιλώντας στην Αλεξανδρούπολη στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή».

📺ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ! ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ👍👍Αποκαλύψεις: Έξι μαρτυρικές καταθέσεις για τον 18χρονο - Κρυμμένα στο πάρκινγκ, δίπλα στο κλειστό του Ρέντη τα «πολεμοφόδια»



Τι είπε ο 18χρονος για τον οργανωτή της επίθεσης - Η πρώτη μολότοφ ήταν το σύνθημα για την επίθεση στους αστυνομικούς - Αύριο στον εισαγγελέα ο 18χρονος


Το νήμα της επίθεσης στις δυνάμεις της Αστυνομίας, έξω από το κλειστό γήπεδο στου Ρέντη, ξετυλίγει με νέες πληροφορίες ο ΣΚΑΪ.

Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου: Αποτελέσματα εκλογών για νέο ΔΣ




Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής ενημερώνουν τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου μας ότι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με μεγάλη συμμετοχή Φιλωτιτών πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ . περιόδου 2023-2025. Κατά την ψηφοφορία προσήλθαν και ψήφισαν 518 άτομα: έγκυρα 509 και άκυρα 9 .

Ευχαριστούμε όλους εκείνους οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον ιστορικό μας Σύλλογος.

Αύριο θα ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου προεδρείου του Συλλόγου μας .