slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Διανεμηθεί ρύζι στους δικαιούχους του προγράμματος «Δωρεάν Διανομής τροφίμων σε απόρους της

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος «Δωρεάν Διανομής τροφίμων σε απόρους της Ε.Ε.» ότι θα διανέμεται το ρύζι από την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου από 9:30 π.μ. έως 14:30 μ.μ. στον υπόγειο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Απορρίπτει ο Κατρούγκαλος την ανεξαρτησία του Ε.Τ.Α.Α. για ιδεολογικούς λόγους


Της Άντζελας Πεϊτση
Συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους οι γιατροί όλης της χώρας, κατά του νέου ασφαλιστικού.
Μετά από την πρόταση που κατέθεσε ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, αποφάσισε νέες δράσεις οι οποίες θα προστεθούν στις συνολικές ενέργειες των επιστημονικών φορέων.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκαν οι παρακάτω κινητοποιήσεις:

Νέα 48ωρη απεργία η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία


Νέα 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση από τις 6 το πρωί της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που κάνει λόγο για αδιάλλακτη και ανυποχώρητη θέση της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό.
Τα 14 ναυτεργατικά σωματεία αποφάσισαν επίσης συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ στις 4 Φεβρουαρίου (από τα μεσάνυχτα), με προοπτική κλιμάκωσης των

Τηλεφώνημα για σοβαρό τροχαίο κινητοποίησε το ΕΚΑΒ στην Σύρο


Τηλεφώνημα για σοβαρό τροχαίο ατύχημα αναστάτωσε το Νοσοκομείο της Σύρου λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα.
Συγκεκριμένα άγνωστος τηλεφώνησε στο Γενικό Νοσοκομείο στην Σύρο με πρόφαση κάποιο σοβαρό τροχαίο που έγινε στην παραλία της Ερμούπολης.
Τελικά όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια το

Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Ευρωπαϊκη Επιτροπή για την φορολόγηση των Αγροτών στην Ελλάδα.



Απο τον Πρωτογενή Τομέα μπορεί να αρχίσει η Ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Κίνδυνο μονο αποτελεί η υψηλή φορολογία των Αγροτών. Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη στην Ε.Ε.

Ο κλάδος της αγροτικής οικονομίας στην Ελλάδα απασχολεί περίπου το 12% του εργατικού δυναμικού της χώρας, αντιστοιχεί στο 19% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών και κατά τη διάρκεια της εξαετούς οικονομικής κρίσης έχει υποστεί τη μικρότερη απώλεια θέσεων εργασίας η οποία εκτιμάται στο 3%. Τα

"Χαμός στο ίσιωμα", έγινε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου (βίντεο φωτογραφίες)


Το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου,ο Σύλλογος Κορωνίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους και φορείς. Την εκδήλωση παρουσίασε η Μαρούσα Βιτζηλαίου και το καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο του ΣυλλόγουΜανώλη Μουστάκα, ο οποίος και ευχαρίστησε όλους, για την δυναμική παρουσία τους. και ευχήθηκε υγεία και δύναμη και το 2016 να είναι χρονιά δημιουργίας και

Οικογενειακό κλίμα και κοσμοσυρροή στις πίτες του Πανναξιακού

O Έπαρχος Νάξου και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Μαργαρίτης
Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο οι κοπές των τμημάτων για όλα τα τμήματα του Πανναξιακού Α.Ο.
«Ήταν κάτι που είχα να ζήσω από μικτό παιδί» είπε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Αγγελής, αναφερόμενος στη μεγάλη συμμετοχή από τους αθλητές όλων των τμημάτων και τους φίλους της ομάδας που έδωσαν το παρών στις δύο εκδηλώσεις που έγιναν η μία πίσω από την άλλη με

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Απόφαση- κόλαφος για τον Σκουρλέτη από το ΣτΕ -Δεκτή η αίτηση της «Ελληνικός Χρυσός»


Aκυρη και με τη βούλα της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι η απόφαση του Πάνου Σκουρλέτη που εκδόθηκε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου και με την οποία ουσιαστικά σταμάτησε μέρος των εργασιών της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Το Ανώτατο Δικαστήριο μετά από αλλεπάλληλες διασκέψεις, με την τελευταία να ολοκληρώνεται σήμερα, δημοσίευσε την απόφασή του, σύμφωνα με την οποία πρέπει να γίνει δεκτή η αίτηση της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός και να ακυρωθεί η απόφαση του υπουργού Πάνου Σκουρλέτη.

Ωστόσο, οι ανώτατοι δικαστές επικαλούμενοι παλαιότερη απόφαση του ΣτΕ για το ίδιο θέμα,