slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το μέλλον σας προδιαγράφεται λαμπρό...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Επικεφαλής Χρήστος Γ. Καφτηράνης και τα μέλη του συνδυασμού μας , εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των Μικτών μας ομάδων Νέων και Παίδων , για την συμμετοχή τους στη Β' φάση προεπιλογής Εθνικών ομάδων , που διεξήχθησαν στα γήπεδα της Ανάβυσσου και της Παλαιάς Φώκαιας από τις 4 έως και τις 7 Ιανουαρίου 2016.
Μπορεί να μην ευοδώθηκαν οι στόχοι σας με το καλύτερο δυνατόν τρόπο , ωστόσο σημασία δεν

Fwd: Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για την απώλεια της Άννας Συνοδινού..

 Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για την απώλεια της Άννας Συνοδινού..

Για την απώλεια της Άννας Συνοδινού, ο Μανώλης Κ, Κεφαλογιάννης επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Άννα Συνοδινού έφυγε από κοντά μας. Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια μίας Σπουδαίας Ελληνίδας. Που υπηρέτησε και δίδαξε με το έργο της Πολιτισμό και Ήθος. Που κόσμησε με την παρουσία της την Παράταξή μας.

Μία Σπουδαίας Ελληνίδα που αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία. Με πραγματικές πράξεις αντίστασης στην περίοδο της Δικτατορίας.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες την ευχαριστούμε. Θα την θυμόμαστε και θα τιμούμε για πάντα τη μνήμη της.»



Μ.ΧΑΛΑΡΗΣ: Ανεξαρτήτως Νόμπελ είναι ήδη νικητές στην Ανθρωπιά. Ψηφίζουμε...

Νόμπελ Ειρήνης για τους ήρωες του Αιγαίου!


O Μιχάλης Χάλαρης, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία και μέλος της επιτροπής ανασυγκρότησης της Σοσιαλδημοκρατίας, καλεί μέσω της προσωπικής σελίδας του στο FACEBOOK, και στο twitter, τους Κυκλαδίτες να υπογράψουν τώρα το ψήφισμα με το οποίο ζητείται να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους ήρωες του Αιγαίου και να διαδοθεί αυτό παντού μέσω email, Facebook και Twitter! Ο σύνδεσμος που κάνεις κλικ για να βάλεις την υπογραφή σου είναι ο ακόλουθος:  https://secure.avaaz.org/el/nobel_to_greek_islanders

Επίσης ο κ. Χάλαρης σε ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε: "αφενός οι αφοπλιστικές πράξεις αγάπης των νησιωτών και των εθελοντών, εκφράζουν τις οικουμενικές αξίες της ανθρωπότητας και ότι οι πράξεις αυτές καλό είναι να αναδειχθούν ως παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις κοινότητες σε κάθε γωνιά του κόσμου και αφετέρου ότι ανεξαρτήτως Νόμπελ είναι ήδη νικητές στην Ανθρωπιά. Ψηφίζουμε..."