slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ξανθός – Πολάκης κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν…


Δεν γνωρίζουν καν την έκταση της κατάχρησης επί του δημοσίου συστήματος Υγείας

Βασίλης Βενιζέλος
Ξανθός και Πολάκης δεν έχουν δώσει εξηγήσεις για διατάξεις του νόμου ΣΥΡΙΖΑ για την πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική κάλυψη των ανασφάλιστωνΕίναι προφανές ότι εδώ πρόκειται για μία καραμπινάτη αποτυχία των συγκεκριμένων διατυπώσεων, των συγκεκριμένων διατάξεων του νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την πλήρη ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική κάλυψη των ανασφάλιστων συνανθρώπων μας.

Τι θα κάνεις Κυριάκο με Σαββίδη – Μαρινάκη – Αλαφούζο;



του Θανάση Μαυρίδη – liberal.gr

Οι φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν 8 εκ. ευρώ για να βλέπουν στην κρατική ΕΡΤ τον ΠΑΟΚ του κ. Σαββίδη. Όταν πληρώνουν ήδη για την ομάδα του κ. Αλαφούζου και ίσως αύριο πληρώσουν για τις ομάδες των Μαρινάκη και Μελισσανίδη. Αν ο Νίκος Παππάς άνοιξε αυτή την πόρτα επειδή ήταν λαϊκιστής, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν σχετικά και οι «νέοι».

Συναντήσεις Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό - Είχαν μείνει «στα χαρτιά» οι επαναπροωθήσεις


Αυξημένες ήταν οι μεταναστών στα ελληνικά νησιά τον περασμένο Ιούνιο σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μήνες και του 2018 και του 2017. Ειδικότερα, τον Ιούνιο 2019, πέρασαν από την Τουρκία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, συνολικά 3.122 άτομα όταν τον αντίστοιχο μήνα του 2018 είχαν περάσει 2.439 και το 2017 είχαν περάσει 2.012. Αύξηση καταγράφεται και τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου με τον αριθμό των μεταναστών που έφτασε στην Ελλάδα από την Τουρκία τις πρώτες επτά ημέρες του τρέχοντος μήνα να ανέρχεται σε 981 ανθρώπους όταν τις

Το ευχαριστώ από καρδιάς του υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων Ν.Δ. Μάρκου Καφούρου

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και χρέους απέναντι στην Πατρίδα μας, στα Κυκλαδονήσια και στον τόπο μου, τη Σαντορίνη, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και σημερινού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων.
Γνωρίζοντας απόλυτα τους περιορισμούς που επεφύλασσε το μικρό χρονικό διάστημα των μόλις 20 ημερών, προκειμένου να επικοινωνήσω την υποψηφιότητά μου στα εικοσιτέσσερα νησιά των Κυκλάδων, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, με τη συμπαράσταση μόνο της οικογενείας μου και πολλών αδελφικών φίλων μου, να φθάσουν παντού, από νησί σε νησί και από χωριό σε χωριό, ο λόγος, οι ιδέες, οι αξίες μου αλλά και η φυσική μου παρουσία.