slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Και η Κατερίνα Μουστάκη από το Φιλώτι - Νάξο υποψήφια με την «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» του Μανώλη Γλυνού

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Κατερίνας Μουστάκη από την Νάξο.
Η Κατερίνα Μουστάκη που έχει διαπρέψει στο παρκέ και ως αθλήτρια βόλεϊ και ως προπονήτρια και ως αξιολογημένη διαιτητής, αποδέχθηκε την πρόταση του επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» να διαπρέψει και στο "παρκέ της πολιτικής", καθώς πέρα από την μεγάλη αγάπη της για τον αθλητισμό, η αγάπη της για τον τόπο της και τον συνάνθρωπό της την έχουν καταστήσει ενεργό πολίτη με προσφορά στα κοινά από πολύ μικρή ηλικία.

Γ. Βρούτση για τον πραγματικό αριθμό των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, για τον πραγματικό αριθμό των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο νόμος Κατρούγκαλου-Αχτσιόγλου έχει πρακτικά καταργήσει την έκδοση εκκρεμών συντάξεων. Αποκαλύπτεται ότι αυτές πλέον ξεπερνούν τις 250.000!».


Πλήρης Δήλωση

«Το κυβερνητικό αλαλούμ με τον αριθμό των εκκρεμών συντάξεων συνεχίζεται.

Παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις μας στη Βουλή για τον πραγματικό αριθμό των εκκρεμών συντάξεων καθώς και για το ζήτημα της αλλοίωσης του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου αιτήσεων συνταξιοδότησης, η κυβέρνηση σιωπά και κρύβεται, αποδεικνύοντας έτσι την ενοχή της.

Όμως, ό,τι δεν μάθαμε μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας για τον πραγματικό αριθμό των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης, έγινε τελικά γνωστό από την διαρροή εγγράφου του ΕΦΚΑ σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ειδικότερα:

Διάταξη-«βόμβα»: Βγάζουν στο σφυρί και βραχονησίδες

Διάταξη με την οποία προβλέπεται η παραχώρηση βραχονησίδων έναντι ανταλλάγματος σε ιδιώτες για τουριστική εκμετάλλευση και για άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς, χωρίς καν να χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Η επίμαχη διάταξη, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», «κρύβεται» στο άρθρο 36 του νομοσχεδίου, το οποίο προβλέπει ότι:

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σέριφος Δημιουργική Πρωτοβουλία» του κ. Μιλτιάδη Πελοποννήσιου ο Δημήτρης Γκιολές

Αγαπητοί Συμπατριώτες
Φίλοι και Φίλες

Φτάσαμε πια στα πέντε χρόνια δημοτικής θητείας σε δύο μήνες θα έχουμε δημοτικές εκλογές και τον Απρίλιο θα είναι το τελευταίο Δ.Σ πριν τις εκλογές αυτές. Σ΄ αυτό το σημείο θα ήθελα να μιλήσω ξεκάθαρα στους συμπατριώτες μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, παρ’ ότι ήξεραν ότι έρχομαι απ την Αθήνα για να πάρω μέρος στο Δ.Σ. Η πρώτη περίοδος της Δημοτικής Θητείας μου ως απλός δημοτικός σύμβουλος και μέλος της οικονομικής επιτροπής από 01/09/2014 – 05/03/2017 προσπάθησα και νομίζω ότι τα κατάφερα να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου που ορίζει το άρθρο 68 παράγραφος 5 του Ν.3852/2010 όπως:

Επίσκεψη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρο, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.
Επίσκεψη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάρο, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.

9: 00 πμ, Άφιξη με πτήση της Ολυμπιακής.
9:30 πμ, Μετάβαση στο Δημαρχείο.
10:00 πμ, Επίσκεψη στην Πρότυπη Ζυθοποιία Πάρου των Νικόλα Παυλάκη κ Μαρίνου Αλεξάνδρου όπου παράγεται η μπύρα "56isles.
10:15 πμ, Καφετέρια «Καλυψώ, Νάουσα, συνάντηση με πολίτες.

«ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»: Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνό


Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνό
Κατά την  διάρκεια της επίσκεψής του στη Νάξο, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με την παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», Μανώλης Γλυνός,  μαζί με υποψηφίους συμβούλους της παράταξής του, επισκέφθηκε τα γραφεία της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», όπου συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Βασίλη Βρούτση, υποψηφίους συμβούλους και μέλη της παράταξης.

Γιώργος Χατζημάρκος: "Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Γλυνέ"«Να μην ξεχάσετε να πάτε και μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο, για να βγάλετε  όλη την υποχρέωση για το δανεικό ψηφοδέλτιο»


Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, απάντηση στις προκλήσεις και τα ψεύδη του υποψήφιου Μανώλη Γλυνού.

"Ναι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.