slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Φοροφυγάδες πιάστηκαν στη "φάκα" του ΣΔΟΕ

Συνολικές καταθέσεις ύψους σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων ευρώ διατηρούσαν 77 φορολογούμενοι, μεταξύ αυτών και πολλοί γιατροί, οι οποίοι έπειτα από ελέγχους πιάστηκαν στα δίχτυα του ΣΔΟΕ. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ άνοιξαν με εντολή εισαγγελέα τους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων, οι οποίοι τώρα καλούνται να αποδείξουν την προέλευση των καταθέσεών τους, καθώς δεν δικαιολογούνται από τις δηλώσεις τους στην εφορία.

Το πρωί της Πέμπτης συνεδριάζει το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου


Ο  πρόεδρός του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου Γιάννης Μαμουζέλος. καλεί σε τακτική συνεδρίαση τα μέλη του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 11:30.     Αναλυτικότερα στην ημερήσια διάταξη είναι τα εξής θέματα:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Με   35 θέματα στην ημερήσια διάταξη ο πρόεδρός του, Φώτης Μαυρομμάτης καλεί σε συνεδρίαση   τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο Δημοτικό Κατάστημα την Τρίτη 11 Οκτωβρίου. 
Ποιο συγκεκριμένα θα συζητηθούν τα εξής:

Ευχαριστίες προς τους υποστηρικτές και χορηγούς του Ελληνορωσικού Επενδυτικού Συνεδρίου



Τις δημόσιες ευχαριστίες τους προς τους τοπικούς φορείς και το σύνολο των υποστηρικτών και χορηγών του Ελληνορωσικού Επενδυτικού Συνεδρίου εκφράζουν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, τονίζοντας πως η συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης, σε όλα τα επίπεδα, ήταν μεγάλη και ουσιαστική.

: Στο Φόρουμ «Διάλογος Πολιτισμών» ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης – «Ανάγκη για μια Κοινωνία Δικαιοσύνης, μια Πολιτική Αξιών, μια Οικονομία που δεν θα αποθεώνει τους αριθμούς»



Στις εργασίες του 9ου Φόρουμ «Διάλογος Πολιτισμών» που πραγματοποιείται στη Ρόδο συμμετείχε χθες και σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, ο οποίος στην τοποθέτησή του ευχαρίστησε τον επικεφαλής του Φόρουμ, κ. Βλαδιμίρ Γιακούνιν, για το γεγονός ότι επιμένει να είναι το Νότιο Αιγαίο και η Ρόδος το «βήμα» ενός ουσιαστικού διαλόγου για μεγάλα και φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τη διεθνή κοινότητα.
Ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ



Η υπουργός της αμάθειας και της φωτοτυπίας, αντί να απολογηθεί στους χιλιάδες γονείς και μαθητές για την απαράδεκτη κατάσταση που αντιμετωπίζουν στα σχολεία και στη ζωή τους, είχε το θράσος να παρουσιάσει τους μαθητές βάνδαλους και καταστροφείς των σχολείων τους, να συκοφαντήσει τους αγώνες τους, το οργανωμένο μαθητικό κίνημα και να επιτεθεί στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ που στηρίζουν το δίκαιο αγώνα τους.

Ο ηγέτης που περιμένουμε!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Σε προηγούμενο μου άρθρο είχα αναφερθεί στην ανάγκη να υπάρξει ένας ηγέτης ο οποίος θα εμπνεύσει αλλά κυρίως θα συντονίσει την αντίσταση μας εναντίων όλων αυτών των ξεπουλημένων που απαρτίζουν το σημερινό πολιτικό σύστημα.