slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εκτακτο συνέδριο 26 Φεβρουαρίου. Τελικό αποτέλεσμα: Μητσοτάκης 52,43% - Μεϊμαράκης 47,57%


 «Θα ανανεώσουμε τη ΝΔ με σεβασμό στην ιστορία» είπε κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής - Καταλύτης για πολιτικές εξελίξεις, όχι μόνο στο χώρο της κεντροδεξιάς, αλλά και ευρύτερα στο πολιτικό σύστημα -
Νέα σελίδα, νέα εποχή και ένας νέος κύκλος άνοιξε από το βράδυ της Κυριακής 10 Ιανουαρίου με την μεγάλη ανατροπή και νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απέναντι σε όλα τα προγνωστικά. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε το

ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων:Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη



Σε ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών και την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αφού συγχαίρει τους υποψηφίους προέδρους, τα συμμετέχοντα μέλη και το νέο πρόεδρο, Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνει, ότι τα δύσκολα είναι μπροστά, ο πραγματικός αγώνας τώρα ξεκινάει...Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων:

Μητσοτάκης: Θα ανανεώσουμε τη ΝΔ με σεβασμό στην ιστορία - ΒΙΝΤΕΟ


Μήνυμα ανανέωσης της ΝΔ, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύντομη τελετή παραλαβής-παράδοσης στα γραφεία του κόμματος.
Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας στον Γιάννη Πλακιωτάκη ευχαρίστησε τον ίδιο για το έργο του, αλλά και όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ και τους εθελοντές, επισημαίνοντας πως το κόμμα έχει βαθιές ρίζες στην κοινωνία.

Πλακιωτάκης: Έχουμε την υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στον νέο αρχηγό


«Έχουμε την υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στον νέο αρχηγό, τουλάχιστον όσο με αφορά –το έχω δηλώσει και δημοσίως- θα συνεργαστώ μαζί του» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο Γιάννης Πλακιωτάκηςκαι πρόσθεσε:
«Θα σταθώ αρωγός στην προσπάθειά του για την ανάταξη της ΝΔ και πιστεύω πως όλα τα στελέχη της παράταξης θα πράξουν το ίδιο».
Ερωτηθείς αν ήταν έκπληξη η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ απάντησε:

Μαύρες πλερέζες στην Ηρώδου Αττικού – Κηδεία στην “παράγκα” του Πάκη


Prokopis-Pavlopoulos-Kostas-Karamanlis

[Αυτά παθαίνειςΚώστα μου όταν εκπροσωπείσαι από Πάκη-Στυλιανίδη και Αντώναρο και επιβεβαιώνεις δια της σιωπής σουγελοία σενάρια στήριξης άνευ όρων στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ... χάνεις την εκτίμηση που σου είχαν οι ψηφοφόροι και σου λένε άντε γειά...

Η πρώτη προεδρική δήλωση Κυριάκου: Όλοι ενωμένοι ενάντια στην ανίκανη κυβέρνηση


Ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους, τους συνεργάτες και την οικογένειά του
Απηύθυνε κάλεσμα σύμπλευσης σε Μεϊμαράκη, Άδωνι και Τζιτζικώστα ενάντια «στο λαϊκισμό μιας ανίκανης κυβέρνησης» - Μίλησε για εναλλακτική κυβερνητική λύσηΕνωτικός εμφανίστηκε στην πρώτη του προεδρική δήλωση ο νέος αρχηγός της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Όπως εξήγησε, οι ψηφοφόροι έδωσαν μια ξεκάθαρη εντολή να προχωρήσει η ΝΔ σε ανανέωση, όντας παράλληλα ενωμένη. «Μαζί προχωράμε και αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζουν» είπε

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο 9ος πρόεδρος της ΝΔ -Η ανατροπή και η νίκη

Προσθήκη λεζάντας

Νέος πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πετύχει μία πολύ μεγάλη νίκη και να γίνει ο 9ος κατά σειρά πρόεδρος της ΝΔ. 
Η δήλωση του νέου προέδρου της ΝΔ