slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Καραμανλής, τα λάθη και οι λαϊκιστές!!!

Κάνω αυτό το σχόλιο σήμερα με αφορμή την δημόσια συζήτηση σχετικά με τις ευθύνες που έχουν οι πολιτικοί αλλά και ποιος οδήγησε την χώρα στο μνημόνιο.
Να δεχτώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου- ο οποίος πήρε την απόφαση να μπούμε στο… τούνελ- έχει δίκιο: Ο Καραμανλής φταίει για το μνημόνιο!
Δεν μπορώ ωστόσο να μην θέσω μερικά ερωτήματα: Όταν ο κ. Καραμανλής τον Μάρτιο του 2009 κάλεσε τον κ. Παπανδρέου να στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα από την επερχόμενη παγκόσμια κρίση τι απάντησε τότε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης; ...

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 o χορός του Συλλόγου Κορωνιδιατών Νάξου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κορωνιδιατών Νάξου σας προσκαλεί στον καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο χορό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων "ATHENS VIEW" οδός Ακτημόνων 55, Γαλάτσι (3ος όροφος) με την ωραιότερη θέα στην Αθήνα!
Θα διασκεδάσουμε με την ΛΕΤΑ ΚΟΡΡΕ, τον ΝΙΚΗΦΟΡΟ και τον ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΟΡΡΕ και......

Σκληρή κριτική της Φωτεινή Πιπιλή στην Αυτοδιοίκηση

Για τις αποκλειστικές ευθύνες της για τις πλημμύρες στη Ρόδο.
Δείτε το άρθρο μου που δημοσίευσε σήμερα η "Καθημερινή".

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑΞΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-11-2013


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΤΟΥ Σ.Β.Ε.Ν.Ν.Α.Μι.Κ.
  
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

 ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑΞΟ 
                                                                                                                 

Η τραγική κατάσταση στον τομέα της υγείας – περίθαλψης  και πρόνοιας  και οι  ραγδαίες εξελίξεις το τελευταίο διάστημα σε πανελλαδικό αλλά και σε......

Ευχαριστήριο Πανναξιακoύ Α.Ο.Ν.σε Ο.ΠΕ. Ρεθύμνου και Σύλλογο Ναξίων Κρήτης


O Πανναξιακός Α.Ο.Ν. ευχαριστεί τον Ο. ΠΕ. Ρεθύμνου και τον πρόεδρό του κύριο Κώστα Ψαρουδάκη για την άψογη φιλοξενία της  αποστολής της ομάδας μας και των φίλων της που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρεθύμνου «Μελίνα Μερκούρη», στον αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στις 2 ομάδες.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά, το Σύλλογο Ναξίων Κρήτης και τους δεκάδες Ναξιώτες φοιτητές που παρευρέθησαν στο γήπεδο, στήριξαν την ομάδα μας και τη βοήθησαν να πετύχει μια μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο.
Με τιμή,
 Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Χωρίς γιατρούς και πλοία και η Φολέγανδρος

Χωρίς γιατρό και η Φολέγανδρος

Η Φολέγανδρος προστέθηκε στη μαύρη λίστα νησιά των Κυκλάδων που έχουν μείνει χωρίς γιατρό. Το φαινόμενο είναι πρόσφατο, αφού το πανέμορφο νησί έμεινε χωρίς ιατρική περίθαλψη εδώ και λίγες ημέρες όταν και ολοκληρώθηκε η θητεία του τελευταίου αγροτικού γιατρού.
Η Φολέγανδρος διαθέτει Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο με δυναμικότητα δύο γιατρών κι ενός υπεύθυνου. Ωστόσο ιατρείο διαθέτει μόνο στα «χαρτιά» αφού όπως προαναφέρθηκε δεν υπάρχει ούτε.....

Αναβολή συνεδρίασης εξαιτίας των γεγονότων από την κακοκαιρία

Ολιγοήμερη αναβολή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου λόγω της έκτακτης κατάστασης που δημιουργήθηκε στη Ρόδο, στην Κάλυμνο, στη Σύμη και στην Ψέριμο, εξαιτίας της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας ζητά ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας ρου Περιφερειακού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Κόκκινος.
 Στην ανακοίνωσή του, επισημαίνει "Με δεδομένη τη συνέχιση της....

Κρατείται για χρέη προς το δημόσιο ο Πέτρος Κωστόπουλος


 Petros-Kostopoulos

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραστεφανής στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με την Άννα Μπουσδούκου, ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος κρατείται, καθώς προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές, μιας και έχει διαπιστωμένα μεγάλα χρέη προς το δημόσιο.
Aναφορικά με την εκπομπή Πρωινό MEGA από την οποία απουσίαζε, δεν υπήρξε καμία αναφορά στη σοβαρότητα του......

Σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο και ΙΧ στα Τέμπη. Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες

Φωτογραφία αρχείου

Στέλιος Μπαμιατζής
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας στα Τέμπη. Ένας επιβεβαιωμένος νεκρός και τουλάχιστον οκτώ τραυματίες
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως σε σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα σε λεωφορείο, πιθανότατα του ΚΤΕΛ, ένα ΙΧ αυτοκίνητο και φορτηγό, σκοτώθηκε ένας άνθρωπος, ενώ υπάρχουν και......