slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΟΥΙΖ

Ποιοι δεξιοί παραβρέθηκαν στην χθεσινή παρουσίαση της διακήρυξης του "ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ –ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ " συνδυασμού του Θ. Γρυλλάκη , παρόντος του βαθέως ΠΑ.ΣΟ.Κ.και διπλά στους αδέσμευτους πρώην δημάρχους Νάξου και Δρυμαλίας και στο μόνιμο πολιτευτή Κυκλάδων ;

Εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Νάξου

Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο σας καλεί να συμμετέχετε στις ΕΚΛΟΓΕΣ την Κυριακή 6 Ιουνίου από της 9:00 το πρωί έως 6:00 το απόγευμα γιατί στην την σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία ,και τις αλλαγές που θα επιφέρει σε τοπικό και περιφερικό επίπεδο το σχέδιο Καλλικράτης, η συσπείρωση και η ενεργεί συμμετοχή όλων των Επαγγελματιών της Νάξου και των μικρών Κυκλάδων στις συλλογικές διαδικασίες είναι πιο απαραίτητη από κάθε άλλη φορά.
Μόνο με μαζικότητα και συνεργασία θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του κλάδου μας και των νησιών μας.

Ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ρήγας υποστηρίζει τα Δωδεκάνησα,

Στις 27 του Μάη ο νομάρχης Δωδεκανήσου και οι δήμαρχοι της Ρόδου, υπέβαλλαν κοινό αίτημα στον υπουργό Εσωτερικών, για ορισμό της Ρόδου ως έδρας της Γενικής Διοίκησης Αιγαίου, το αίτημα των δωδεκανησίων απερίφθη από τον υπουργό, το περίεργο της υπόθεσης δεν βρίσκεται στο αίτημα των Δωδεκανησίων αλλά ότι το κείμενο εκτός των Δωδεκανησίων δημάρχων και βουλευτών υπέγραψε και ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ρήγας.
Μπράβο λοιπόν στον βουλευτή μας που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Κυκλαδιτών!!!
Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Η χώρα δεν θέλει επανεκκίνηση αλλά σχεδιασμό και δόμηση από την αρχή!"


"Το έχω ξαναπεί πολλές φορές, δυστυχώς η χώρα έκλεισε, η ελεύθερη πτώση του …τούβλου που όλοι οικοδομήσαμε αλλά μόνο ορισμένοι καρπώθηκαν τη χρήση του, θα λάβει τέλος πολύ γρήγορα.
Ήδη η χώρα έχει στάση πληρωμών προς τους πολίτες: επιστροφές, ΦΠΑ, φάρμακα κλπ. Το μνημόνιο και η αποδοχή μέσο υπογραφής του είναι οι τίτλοι τέλους στο πανί και ακολουθεί το σκοτάδι που θα έχει αίμα.
Οι πολιτικοί μας εν ασχολούνται με δυσεπίλυτα ερωτήματα όπως η κότα έκανε το αυγό... ή το αυγό την κότα.
Δουλευόμαστε μεταξύ μας όλοι; ζούμε σε μια κοινωνία που οι σπουδές, ο στρατός, η εργασία, η γρήγορη έκδοση της σύνταξης, το σβήσιμο των κλήσεων, η ηλεκτροδότηση σπιτιού, το κρεβάτι στο νοσοκομείο κλπ θέλει …κόμμα.Σε αυτό το ανέκδοτο ζούμε και πολλούς μας πληγώνει όχι όμως όλους γιατί οι περισσότεροι γελούν με το ανέκδοτο είτε γιατί το αποδέχτηκαν είτε γιατί τους βολεύει.
πχ ασχολούμαστε όλοι με mail τηλεφωνημάτων και ντουλαπάδων.Λοιπόν:
-μεμπτό που τηλεφώνησε ο Σαμαράς
-μεμπτότερο που θάβετε ότι ο Χριστοφοράκος το έθαψε. Αυτό καταδεικνύει συνδιαλλαγή και εξάρτηση;Αλλά το σημαντικότερο εκεί είναι το πρόβλημα; Ας δούμε πως μπήκε και τι απέκτησε ο κάθε πολιτικός στη πορεία του με προορισμό τις καρέκλες…
Κατανοώ τις πολιτικές προτιμήσεις οποιουδήποτε, κατανοώ ότι τα 300 παιδάκια στη Βουλή παίζουν μια τυφλόμυγα εντυπώσεων (πήρε τηλέφωνο ο Σαμαράς ή τον έγραψε ο Χριστοφοράκος), διαρροών (όχι ντουλαπάς αλλά ο γιαουρτάς έρχεται από την κοινωνία…) και …καμπινέδων.
Αυτοί οι άνθρωποι νομοθετούν; αυτοί υπογράφουν μνημόνια των 380 € + Β. σύνταξη 360 € για 35 χρόνια εργασίας;
Που είναι ο Τσουκάτος; που είναι ο Μαντέλης; Τώρα ανακάλυψαν που ζει ο Ακης; Πού είναι πχ 83.000.000 € για το υποβρύχιο που γέρνει; Που δίνουμε 1,2 δις € για να ξαναπάρουν και άλλα;Αυτή είναι η ενημέρωση; ερωτήματα για τον κουμπάρο του κυρίου Πάγκαλου που μένουν αναπάντητα εδώ και χρόνια;
Δυστυχώς έχουμε τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους που μας αξίζουν…
Ασχολούμαστε με mail για να μην πάμε στο μέλι που όλοι φάγανε και να σταματήσουν τα παραμύθια, είτε φάγανε όλοι είτε συγκάλυψαν είτε ως αδαείς δεν καταλάβαιναν τι γινόταν. Για κάθε ένα από τους 3 αυτούς λόγους κανένας από τους 300 δεν θα έπρεπε να επανεκλέγει στη Βουλή.
Ας ασχοληθούμε καλύτερα με τη σύνταξη των 400 €, με τα 40 χρόνια εργασίας, με το μνημόνιο υποδούλωσης που υπέγραψαν για να μας “σώσουν” με την χθεσινή συνεδρίαση όπου τοιχοκολλήθηκε το χαρτί “πωλείται” στη χώρα. Πουλάς το νερό; Τη ΔΕΗ; Τις κρατικές Τράπεζες για να μπορείς να δίνεις 43 δις € ενίσχυση σε Σάλλες, Βγενόπουλους, Κωστόπουλους και Λάτσηδες;
Αλλά τι λέω κάποτε ο ΓΑΠ διαδήλωνε για το ασφαλιστικό (το 2008)ή πήγαινε σε συναυλίες για τον ΟΛΠ. Τώρα υποδέχεται τους Κινέζους και πουλά όχι τα ασημικά πλέον αλλά όλη την χώρα… και το τραγικότερο όλοι το ίδιο κάνουν τα τελευταία 30 χρόνια (…μια χρυσή μετοχή ο ΟΤΕ αν θυμάται κανένας και εμείς αγοράζαμε μηχανάκια ISDN του κουμπάρου…)
300 πολιτικοί 300 δις € χρέος σε 30 χρόνια αυτή είναι η χώρα μας.
ΥΓ
χωρίς να θέλω να αρχίσω αντεγκλήσεις προσωπολατρίας, καλός / κακός ΓΑΠ, καλός / κακός ΚΚ ο Β΄ , θα πρέπει να καταλάβει ο κύριος Σαμαράς και οι σαμαράδες των άλλων κομμάτων ότι το γαϊδούρι ψόφησε και το μόνο που έχει να προσφέρει το ψόφιο γαϊδούρι είναι δυσωδία. Με τις υφιστάμενες δομές και λειτουργίες σε ατομικό προσωπικό πολιτικό οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο είναι ματαιοπονία να αναστήσεις το γαϊδούρι. Θέλει η χώρα όχι επανεκκίνηση αλλά σχεδιασμό και δόμηση παντού από την αρχή."

Απέδειξαν ότι ο Σαμαράς είναι αδιάφθορος Από Factorx

Από Factorx

Αφού επί ημέρες μας μιλούσαν για ένα γαλάζιο υπουργό που τελικά αποδείχθηκε …ντουλαπάς, το ΠΑΣΟΚ επιχείρησε σήμερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη γκάφα χρησιμοποιώντας έναν συγγενή του …Σαμαρά που ως τέτοιον τον είχε βάλει σε δυσμένεια η … μητσοτακοκρατούμενη Ζήμενς.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, παρουσίασε e-mail του μπατζανάκη του Αντ. Σαμαρά, Ευαγ. Σέκερη, ο οποίος εργαζόταν στη Siemens και εμφανιζόταν δυσαρεστημένος για τη μη ανέλιξή του στην επιχείρηση.

Σε σχετικό e-mail, που έστειλε στις 31 Ιουλίου του 2006 προς τον Αντ. Σαμαρά και ο δημοσίευσε η «Ελευθεροτυπία» ο κ. Σέκερης εμφανίζεται να προτείνει τα εξής: “Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του, τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζω πάρα πολλά. Σίγουρα θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει“.

Επί της ουσίας, ο Ευαγ. Σέκερης ζητούσε από το νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να επικοινωνήσει με τον Μιχ. Χριστοφοράκο προκειμένου ο ίδιος να αναβαθμιστεί, προσθέτει η εφημερίδα

Τι αποδεικνύεται; Ότι ο Χριστοφοράκος, με τις γνωστές διασυνδέσεις με την Οικογένεια Μητσοτάκη είχε βάλει σε δυσμένεια έναν συγγενή του Σαμαρά. Δηλαδή η Σαμαράς δεν είχε καμία σχέση με την Ζήμενς.

Ο Αντώνης Σαμαράς θεώρησε σωστό να ζητήσει τηλεφωνικώς από τον κ. Χριστοφοράκο, τον Δεκέμβριο του 2006 (5 μήνες μετά το email ) προκειμένου να δείξει ενδιαφέρον για τον εξ αγχιστείας συγγενή του, ο οποίος εργάζεται στη Ζήμενς από το 1985(πολύ πριν δηλαδή γνωριστεί με τον Σαμαρά. τον γνωρίσει,) και ο οποίος θεωρούσε ότι δεν είχε τύχει, από τον εργοδότη του, ανάλογη με τα προσόντα του, συμπεριφοράς.

Τελικά δεν κατάφερε τίποτα απολύτως εξαιτίας των λόγων που προαναφέραμε.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται φυσικά ότι αν ο Σαμαράς είχε οποιαδήποτε σχέση είτε με τον κ. Χριστοφοράκο, είτε με την Ζήμενς, δεν θα χρειαζόταν καν να παρέμβει.

Κάθε άλλη ερμηνεία του θέματος οφείλεται σε πολιτική αθλιότητα και τίποτα άλλο.

Από εκεί και πέρα μένουν να απαντηθούν ορισμένα σοβαρά ερωτήματα:

Σε ποια ευτέλεια θα φτάσουν προκειμένου να ακούγεται το όνομα «Σαμαράς» μαζί με την Ζήμενς στα δελτία;

Τα προσωπικά e-mail του κ. Σέκερη αποτελούσαν τμήμα του αρχείου της Ζήμενς;

Ο κ. Αϊβαλιώτης του ΛΑΟΣ με τον οποίο συνομιλούν τηλεφωνικά καθημερινώς γνωρίζει τίποτα;

Γιατί ο κ. Σέκερης δεν είπε τίποτα την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην Εξεταστική, στις 26 Απριλίου

Τότε μάλιστα ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Σ.Βαλυράκης, έχει δηλώσει: «πάντως εδώ μας κατετέθη ότι η επικοινωνία του κ. Σέκερη, συγγενή του κ. Σαμαρά και δεν είχε καμία σχέση –βάσει

«Το ξεπούλημα θα έχει βαριές συνέπειες »

«Το νέο κύμα ιδιωτικοποιήσεων - ξεπουλήματος που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, θα έχει βαριές αρνητικές συνέπειες στη ζωή συνολικά του λαού, όπως είχαν και όλες οι προηγούμενες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, σχετικά με το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων που ετοιμάζεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση.

«Η ιδιωτικοποίηση κρίσιμων υποδομών, λιμανιών, αεροδρομίων, σιδηροδρόμων, περιουσίας του δημοσίου, ακόμα και του νερού γίνεται για να δοθεί νέα διέξοδος κερδοφορίας στο μεγάλο κεφάλαιο. Αποτελεί μία ακόμα ισχυρή κρατική παρέμβαση υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων.

Αυτό θα σημάνει μεγαλύτερο κόστος και υποβάθμιση των παροχών για τα λαϊκά στρώματα, απολύσεις και αρνητικές αλλαγές στα εργασιακά δικαιώματα. Θα επιφέρει επίσης αρνητικές εξελίξεις στις παραγωγικές - αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας, θα πλήξει τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, θα έχει συνέπειες στο περιβάλλον.

Εκτός από τις οικονομικές συνέπειες η εμπορευματοποίηση του νερού μέσω της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ περικλείει σοβαρούς κινδύνους για την ίδια την υγεία του λαού. Ο ισχυρισμός της κυβέρνησης ότι θα διατηρήσει το 51% δεν αλλάζει την ουσία και τις συνέπειες της ιδιωτικοποίησης.

Οι ιδιωτικοποιήσεις αποτελούσαν και αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της αντιλαϊκής πολιτικής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που γι' αυτό οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να αντιπαλέψουν με ενιαίο μέτωπο. Η λύση για το λαό είναι να μετατρέψει με τη συμμαχία και την εξουσία του τις μεγάλες επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα σε λαϊκή περιουσία ώστε η οικονομία να υπηρετεί τις δικές του ανάγκες και όχι τα καπιταλιστικά κέρδη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Συγκρούσεις υπουργών για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων

Αποκαρδιωτική η εικόνα  του χθεσινού Υπουργικού Συμβουλίου για μία κυβέρνηση που σχηματίσθηκε μόλις πριν από 8 μήνες...

Ανεύθυνη διακυβέρνηση  με πρωθυπουργό θεατή

Συγκρούσεις υπουργών για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων

Η ΕΙΚΟΝΑ του χθεσινού Υπουργικού Συμβουλίου ήταν αποκαρδιωτική για μία κυβέρνηση που σχηματίσθηκε μόλις πριν από 8 μήνες και μάλιστα σε μία συγκυρία που απαιτεί γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικό σύστημα διοίκησης.                

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ στην εισαγωγική του ομιλία έκανε λόγο για υπουργούς που λειτουργούν με τη λογική του φέουδου. Οταν αποχώρησε για να υποδεχθεί τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τα περισσότερα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου έσπευσαν να τον επιβεβαιώσουν. Με παρεμβάσεις τους επιτέθηκαν στον υπουργό Οικονομικών για το σχέδιο αποκρατικοποιήσεων που παρουσίασε και αντιπρότειναν κάθε υπουργείο να χειρίζεται τις δικές του ΔΕΚΟ.            

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ότι πολλά μέλη της κυβέρνησης δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα των περιστάσεων. Υπουργοί δείχνουν ότι αγνοούν το περιεχόμενο του μνημονίου που υπέγραψαν και νομοθέτησαν με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θυμίζοντας συμπεριφορές της δεκαετίας του '80. 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για αυτή τη θλιβερή και επικίνδυνη εικόνα της κυβέρνησης έχει ο πρωθυπουργός, που λειτουργεί ως θεατής, επιτρέποντας στους υπουργούς να στήνουν τα δικά τους μαγαζάκια αδιαφορώντας για την παραγωγή συλλογικού έργου.  Η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί απέναντι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για συγκεκριμένα μέτρα και χρονοδιαγράμματα, τα οποία μάλιστα η ίδια εισηγήθηκε, σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής του Οργανισμού Ντομινίκ Στρος Καν.   

 Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ για άλλους πειραματισμούς και ασθενή διακυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός οφείλει να αντιληφθεί άμεσα το μήνυμα που έστειλαν χθες οι υπουργοί του.

e-typos

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΥ ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΡΑΚΗ

 

     Η μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία βασίζεται στην αλήθεια, τη διαφάνεια το δημοκρατικό διάλογο και την εμμονή για εύρεση ουσιαστικών λύσεων σε τοπικά θέματα, αποφεύγοντας προσωπικές διενέξεις και αποπροσανατολιστικές κορώνες. Αντιθέτως, ο σε σύντομο χρονικό διάστημα αποχωρών δήμαρχος Νάξου, Νίκος Μαράκης, ουδέποτε έγινε ταγός τέτοιων αξιών πολιτικού βίου, αλλά αποπειράται να προσδώσει στο μειωμένο πολιτικό του ανάστημα, εκτοξεύοντας ψεύδη και ειρωνείες, που τελικά επιστρέφουν στον ίδιο.

     Τα όσα ανέφερε για εμένα κατά τη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κυκλαδική» (31/05/2010, αρ. φ. 2260), προφανώς προκύπτουν υπό την επήρεια άγχους, ενώ παράλληλα γνωρίζει ότι ο λόγος του δεν δύναται να έχει καμία επιρροή.  Εξάλλου, το συνονθύλευμα του λόγου του μόνο θυμηδία προς το πρόσωπό του μπορεί να επισύρει.

     Καταγγέλλω ως ανυπόστατα ψεύδη και συκοφαντίες τα όσα αναφέρθηκαν για το πρόσωπό μου από τον απερχόμενο δήμαρχο και τον προκαλώ είτε να μιλήσει με αποδεικτικά στοιχεία, είτε να ανακαλέσει. Ειδάλλως, υποχρεούμαι για την αποκατάσταση της αλήθειας και του ονόματός μου να προσφύγω σε κάθε ένδικο μέσο. Γιατί η πολιτική ένδεια, που διακρίνει την εποχή μας, ευνοεί τα ψεύδη και την κομματική υποταγή, ενώ η αλήθεια μπορεί και πρέπει να στηρίζεται από τους ικανούς και τους πολιτικά ορθίους.

     Πάντα θεωρώ ευκταίον το πολιτισμένο προεκλογικό κλίμα, αλλά και επιβεβλημένη τη σοβαρότητα και την ανάδειξη της αλήθειας. Όσο δε η αλλαγή προσώπων στο Δήμο υποφώσκει, τόσο ο κίνδυνος για προσωπικές επιθέσεις με ψευδείς αιτιάσεις από το δήμαρχο θα υποβόσκει.

 

                                                                  Γιάννης Μαμουζέλος              

Ευχαριστήρια επιστολή του νέου Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων κ. Δημήτρη Νικολιά

Ευχαριστήρια επιστολή του νέου Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Κυκλάδων κ.  Δημήτρη Νικολιά

Τον πρόλαβαν οι εξελίξεις

Το κίνδυνο του διχασμού του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ εκλογικού σώματος σε περίπτωση που κατέβουν με ξεχωριστά ψηφοδέλτια ο Νίκος Μαράκης και ο Θανάσης Γρυλλάκης

(κύριε Πρωτονοτάριε σας πρόλαβαν οι εξελίξεις αφού παρόντος του βαθέως ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο κ. Γρυλλάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του) επεσήμανε μιλώντας στη «Ραδιοφωνία Κυκλάδων» ο υποψήφιος, για υποψήφιος, ω υποψήφιος, βουλευτής και μέλος του Κινήματος πολιτικός μηχανικός Νίκος Πρωτονοτάριος.
Στη συνέχεια κάλεσε τις δύο πλευρές να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Δήλωσε ακόμη ότι ο «Καλλικράτης» αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τη Νάξο, σημειώνοντας ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα πρέπει να «ματώσει», διότι το νησί έχει μείνει πίσω σε όλα τα επίπεδα. Σύμφωνα πάντως με αξιόπιστες πληροφορίες στο παρασκήνιο δίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Μαράκη και Γρυλλάκη για το ποιος θα κερδίσει τον κύριο Πρωτονοτάριο.

Υ. Γ.: Στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει ο κ. Πρωτονοτάριος αναφέρθηκε και στον αείμνηστο Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη μολονότι η πολιτική των δυο απέχει παρασάγκας και οι προπάτορες του κ. Πρωτονοτάριου συχνά βρέθηκαν απέναντι στην οικογένεια Πρωτοπαπαδάκη, ταυτιζόμενοι εν προκειμένω όχι με τους Νάξιους αλλά με τους Ανάξιους!!!





ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΕΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο Θ. ΓΡΥΛΑΚΗΣ

Την υποψηφιότητα του για την θέση του Δημάρχου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στον ενιαίο Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων, ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα ο κ. Θανάσης Γρυλάκης βάζοντας τέλος σε σενάρια που τον ήθελαν να συνεργάζεται με τους άλλους υποψήφιους.
Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου "Κορωνίς" ο κ. Γρυλάκης μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει μια τέτοια απόφαση και απάντησε σε ερωτήσεις που του έκανε το κοινό και οι δημοσιογράφοι, αποφεύγοντας όμως να ανακοινώσει τα ονόματα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του. Ο μόνος που έχει δηλώσει επίσημα ότι θα στηρίξει τον συνδυασμό με την υποψηφιότητα του είναι ο κ. Γιάννης Βιτζηλαίος.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η τοπική του ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει συνάντηση των δυο " πράσινων" υποψήφιων δημάρχων, σε μια ύστατη προσπάθεια να γεφυρώσει τις δυο πλευρές, κάτι που θεωρείται όμως εξαιρετικά δύσκολο।