slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τι απαντά ο Νικολόπουλος για την παρέα με τον Καμμένο

Η παντελής απουσία στελεχών
των ΑΕροψεκασμένων 
δίπλα στον αιμόφυρτο Πάνο ανάγκασε
τον ανθρωπιστή Νίκο να μείνει κοντά του.
Με αφορμή δημοσιεύματα, σχετικά με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκου Νικολόπουλου, κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,....κ. Π. Καμμένος και εν συνεχεία της νοσηλείας του στο Ναυτικό Νοσοκομείο, ερωτηθείς σήμερα από τα ΜΜΕ ο κ. Ν. Νικολόπουλος είπε:

Σε νέα απολογία για χρήματα που συνδέονται με τους TOR-M1 ο Σμπώκος

Ο Ιωάννης Σπώκος, πρώην γενικός διευθυντής
Εξοπλισμών, με τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ανάκριση έχουν προκύψει στοιχεία που συνδέουν τον πρώην γενικό διευθυντή Εξοπλισμών με διακίνηση μαύρου πολιτικού χρήματος 12 εκατομμυρίων ευρώ, μέσω off-shore εταιρείας, στο παρασκήνιο της σύμβασης για τους TOR-M1.
Σε απολογία καλείται εκ νέου από τον ανακριτή Γαβριήλ Μαλή, που διερευνά την υπόθεση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα, ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος, ένας από τους......

Νεοναζισμός: Πολύ αργά για δάκρυα

Πολλά τα κροκοδείλια δάκρυα με φόντο τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Παύλου Φύσσα. Ξαφνικά όλοι γίναμε αντιφασίστες!
Και αναρωτιέμαι, τώρα θυμήθηκε ο Υπουργός Κύριος Δένδιας να στείλει το φάκελο με τις ....

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Ειδικός φρουρός δέχθηκε επίθεση από αναρχοάπλυτους και φέρεται να πυροβόλησε στον αέρα



Πανικός επικράτησε λίγο μετά τις 19:00 στην πλατεία Καλογήρων στη Δάφνη κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα όταν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, πυροβόλησε στον αέρα όταν καταδιώχθηκε από τους διαδηλωτές.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο άνδρας σταμάτησε με δίκυκλο μπροστά από τους συγκεντρωμένους, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα όταν είδε διαδηλωτές να.....

Δελτίο Τύπου ΕΛΜΕ Νοτ. Κυκλάδων - Ποσοστά απεργίας

Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Νοτίων Κυκλάδων που συνήλθε στις 19 Σεπτ. 2013, αποφάσισε να προτείνει στη Συνέλευση Προέδρων της 20.09.13 τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων.
Επι συνόλου 62 συναδέλφων (συμπεριλαμβανομένων αποφάσεων από τα νησιά της ΕΛΜΕ) οι ψήφοι υπέρ της συνέχισης ήταν 58, και κατά ήταν.....

H τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο θέμα της έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. σήμερα 20-9-2013Eδες έστειλαν στο νοσοκομείο τον Αστ. Διευθυντή Εύβοιας... και λένε ότι "η επίθεση της Αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα βίαιη"

Καταρχήν ενημερώνω το σώμα και τους παρευρισκόμενους ότι απουσιάζω από τη συνεδρίαση του ΔΣ σήμερα, επειδή θα βρίσκομαι στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων, του οποίου είμαι Πρόεδρος, με πολύ σοβαρό, το «νέο Λύκειο», και δεν μπορεί να αναβληθεί.
Η θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΔΣ είναι γνωστή ήδη από τη συνεδρίαση του.....

ΕΚΤΑΚΤΗ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΆΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ - ΑΓΙΑ ΆΝΝΑ, Β)ΕΚΤΑΣΕΩΣ 1.090.764,52Τ.Μ ΛΙΜΝΗ ΑΛΥΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ, Γ)ΕΚΤΑΣΕΩΣ 50.452,49Τ.Μ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΛΑΝΤΟΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ Δ) ΕΚΤΑΣΕΩΣ 7.239,07Τ.Μ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΛΙΒΑΔΙ ΝΗΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΑ.

1.  Προς τον κ. Δήμαρχο και τους  κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
2. Προς τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγ. Αρσενίου, Φιλωτίου, Ηρακλειάς και Νάξου Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.
 Παρακαλούμε  να προσέλθετε σε έκτακτη - κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 20 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00μ.μ. με το παρακάτω θέμα  ημερήσιας διάταξης:

Γιατί ένας δεξιός δεν μπορεί να είναι Χρυσαυγίτης

Ο δεξιός πιστεύει στην «διάκριση των ατόμων» ανάλογα της αξίας τους και της προσπάθειας τους και όχι ανάλογα της φυλής, της τάξης, της εθνικότητας ή της θρησκείας τους.
Ο δεξιός πιστεύει στην «ιδέα του έθνους», αλλά όχι στην «εθνική ανωτερότητα» . 
Ο δεξιός πιστεύει ότι η οικονομία πρέπει να λειτουργεί ελεύθερη και ανεξάρτητα από το κράτος, και όχι να συγχωνευτεί το κεφάλαιο με το κράτος όπως πιστεύουν οι....

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ
Μετά την αγχωτική νίκη του Φιλωτίου απέναντι στη νεοσύστατη ανδρική ομάδα του ΠΑΣ Νάξου με σκορ 3-2 το προηγούμενο Σάββατο η ομάδα μας καλείται να ξεπεράσει και φέτος το εμπόδιο του Αστέρα Τραγαίας την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:00 στο γremake του περσινού αγώνα οι δύο ομάδες, αν και ανέτοιμες, καλούνται να παίξουν για το γόητρο αλλά και για μια  θέση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων. Το σίγουρο είναι ότι θα.....

KKEδες έστειλαν στο νοσοκομείο τον Αστ. Διευθυντή Εύβοιας... και λένε ότι "η επίθεση της Αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα βίαιη"

ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Τα επεισόδια έγιναν έξω από το Super Market Carrefour στην Χαλκίδα
Μέλη του ΠΑΜΕ και εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την απόλυση μιας υπαλλήλου του καταστήματος και έκλεισαν την είσοδο.
Η Διοίκηση του Super Market ειδοποίησε την Αστυνομία για να τους απομακρύνει...
η οποία έφθασε στο σημείο μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Εύβοιας Ευάγγελο Φλεβάρη, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο από την άγρια συμπλοκή που ακολούθησε Δεκάδες συλλήψεις από την Αστυνομία.....

Το άλλο άκρο προσπαθεί να ισοφαρίσει το αίμα: Τοποθέτησαν βόμβα σε σπίτι στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Βέροια

Συνθήματα στον τοίχο πολυκατοικίας, όπου διέμενε παλιότερα στέλεχος της Χρυσής Αυγής, και ρίψη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, σημειώθηκε το βράδυ στο κέντρο της Βέροιας και συγκεκριμένα στην οδό Εδέσσης, λίγα μέτρα μακρυά από τα ΚΤΕΛ Ημαθίας.......

ΒΙΝΤΕΟ-Το απόλυτο ξεβράκωμα των συνεταίρων: Όλα τα ψέμματα Τσίπρα-Καμμένου


Δείτε τι ψέμματα μας έχουν αραδιάσει κατά καιρούς τα φιλαράκια:

Βρε καλώς τη Ντόρα με το φίλο της το ...Βύρωνα!

Δηλαδή τώρα μήπως τα μπέρδεψες λίγο βρε Ντόρα μου; Ποιος λοξοκοιτάει από τη ΝΔ προς τα Χρυσαύγουλα; Μόνο ο δικός σου ο φιλαράκος ο Βύρωνας είπε κάτι και το ....
παρεξηγήσανε το παιδί! Μήπως βρε Ντόρα μου τα μπέρδεψες λιγουλάκι; Να το πω ξανά για εμπέδωση: ο Βύρωνας δικός σου φίλος είναι.....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ


Επίκαιρη Επερώτηση για τα οξυμένα προβλήματα στους χώρους της Εκπαίδευσης κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Παιδείας το ΚΚΕ.
Ακολουθεί το κείμενο της επίκαιρης επερώτησης αναλυτικά:

Ανακοινώσεις της ΟΛΜΕ

Γενικές Συνελεύσεις ΕΛΜΕ

ΠΡΟΣ ΤΙΣ Γ.Σ. ΤΩΝ ΕΛΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
 Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ χαιρετίζει τις δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικών που συμμετέχουν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στην απεργία διάρκειας που αποφάσισε ο κλάδος και στα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Οι Γ.Σ. των ΕΛΜΕ αύριο Πέμπτη, 19/9 καλούνται να αποφασίσουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Π. ΦΥΣΣΑ

Πάρος – Ολομέλεια φορέων για την Υγεία: Προτάσεις για γενική απεργία σε Πάρο και Αντίπαρο και δημοψήφισμα…(Φώτο - Βίντεο)



Συνεδρίασε στις 16 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου...
 

Σίφνος: Υποψήφιος ή όχι ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Μπαμπούνης στις ερχόμενες εκλογές ; (Βίντεο)


Η πρωτοπόρα συνεργασία, όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας , των δύο κορυφαίων ειδησεογραφικών ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης των κυκλάδων parianostypos.gr και cyclades24.gr, με αφορμή την κάλυψη του φεστιβάλ κυκλαδικής γαστρονομίας στη Σίφνο, συνεχίστηκε με την κοινή συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Μπαμπούνης .
Ο κ. Μπαμπούνης σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη απάντησε στις ερωτήσεις μας και.....