slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πολιτική Απόφαση- Διακήρυξη της Δημοκρατικής ΣυμπαράταξηςΠολιτική Απόφαση-Διακήρυξη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα στη διάρκεια των εργασιών της 1ης πανελλαδικής πολιτικής – προγραμματικής Συνδιάσκεψης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που διεξήχθη 14 & 15 Μαΐου στο ΣΕΦ.

Ανοξε ο δρόμος Χώρας - Εγγαρών στη θέση «Γκρεμνά Νερά»

Φωτο: naxospress.gr
Σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη και έπαρχου Νάξου Γιάννη Μαργαρίτη, από την Κυριακή 15 Απριλίου ο δρόμος Χώρας - Εγγαρών στο ύψος της γέφυρας στη θέση "Γκρεμνά Νερά" είναι ανοικτός όπως και σε δύο σημεία στο ύψος του ΚΤΕΟ, συνεχίζουν να εκτελούνται εργασίες για την ολοκλήρωση της εργολαβίας «Βελτίωση - σήμανση οδού Χώρας - Εγγαρών», για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι οδηγοί να διέρχονται με μειωμένη ταχύτητα και με προσοχή, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.  Παράλληλα υπάρχει η παράκληση για μείωση της ταχύτητας των

Το ευχαριστώ της ΛΕΜΟΝ...


Μια μικρή αλλά όμορφη ιστοριούλα θα είναι το ευχαριστήριο μήνυμα μας για όσους μας αγκάλιασαν στην δράση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου αποφάσισε να ταξιδέψει σε δρόμους διαφορετικούς αλλά μοναδικούς.
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το Νο.ππα.πππα σκέπασαν με τα φτερά τους το ταξίδι μας αυτό.
Όταν όλα ήταν έτοιμα και πριν ανέβουμε στις μοτοσυκλέτες μας κάναμε μια στάση και πήραμε την ευλογιά από τον Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικο με την υπόσχεση ότι θα είναι διπλά μας.

Συμπορευτές μας στο ταξίδι αυτό επιλέξαμε την Συναξία και τον Ποδηλατικό Όμιλο Νάξου. Μια επιλογή η οποία κρίθηκε πολύ σημαντική και

Συνάντηση Π.Σκουρλέτη και εκπροσώπων του Σωματείου Σμυριδεργατών Νάξου

Υπογράφηκε η ποσότητα εξόρυξης της σμύριδας για το 2016
και ξεκίνησε η συζήτηση για την αναπτυξιακή προοπτική  της ορεινής Νάξου


Την Τετάρτη 11/5 μετά από πρόσκληση του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Π. Σκουρλέτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο υπουργείο με τον πρόεδρο Μ. Πάσουλα και εκπροσώπους του Σωματείου Σμυριδεργατών Νάξου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι τρεις βουλευτές των Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος, καθώς και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κορώνου, Ν. Χουζούρης.

Συγγνώμη και Ευχές Π. Ραουζαίου στον Πανθηραϊκό


φωτο: Ο Π. Ραουζαίος με τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Γ. Μαργαρίτη

Μετά την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ με την οποία δεν έκανε δεκτή την προσφυγή του συνδυασμού Καφτηράνη εναντίον της διοίκησης της ΕΠΣΚ, το νεαρό μέλος της αντιπολίτευσης ζητά συγγνώμη από την ομάδα της Σαντορίνης για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε. Υπενθυμίζουμε ότι η παράταξη της αντιπολίτευσης είχε καταθέσει προσφυγή, θεωρώντας πως η θητεία της διοίκησης Φρέρη έληγε τον περασμένο Δεκέμβριο, βάσει του καταστατικού της ένωσης.
Η κίνηση αυτή του Π. Ραουζαίου αποδεικνύει το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει απέναντι στις ομάδες του νομού και την ταπεινοφροσύνη του Συριανού παράγοντα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Ραουζαίου:

Θέλω να δηλώσω δημοσίως συγνώμη για όποιο μερίδιο ευθύνης μου αναλογεί προσωπικά για την όλη αναστάτωση που προκλήθηκε κατά την φετινή αγωνιστική χρονιά και ιδιαιτέρως τις τελευταίες ημέρες κυρίως στην ομάδα του Πανθηραικού Α.Ο. Διοίκηση - Τεχνικό επιτελείο ποδοσφαιριστές , στον φίλαθλο κόσμο του Πανθηραικού , αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες.
Αποδέχομαι προσωπικά ρητά την απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ το οποίο δικαίωσε την εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων του κ.Φρέρη και των μελών αυτού και τους εύχομαι καλή και εποικοδομητική συνέχιση της θητείας τους για το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου και φυσικά των ομάδων μας.
Δηλώνω ότι θα είμαι επικροτητής των καλών και σωστών ενεργειών υπέρ συμφερόντων των ομάδων , αλλά ταυτόχρονα και επικριτής των όποιων εσφαλμένων ενεργειών.
Τέλος θέλω να ευχηθώ τις ποιο εγκάρδιες ευχές μου για καλή επιτυχία και καλή δύναμη, στους πλέον δύσκολους και κρισιμότερους αγώνες όλης της χρονιάς για την ομάδα του ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ Α.Ο., με υγεία και χωρίς τραυματισμούς πάνω απ'όλα και όπως έχω δηλώσει ξανα στο παρελθόν είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ θα εκπροσωπήσει επάξια το νομό μας στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής το 2016-2017 , διότι το αξίζει πραγματικά και θα μας εκπροσωπήσει επάξια με τον πλέον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα είμαστε όλοι υπερήφανοι, που ο νομός μας εκπροσωπείτε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
Και πάλι καλή επιτυχία