slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

“ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ;;;…ΠΕΙΝΑΣ;;;…ΣΟΥ ΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ;;;…ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;;;…ΠΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΤΟΥ $ΥΡΙΖΑ” (ΛΙΣΤΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ)


“- 18 ακίνητα, 9 αποθήκες, 4 γκαράζ , 3 αυτοκίνητα…ο Παναγιώτης Κουρουμπλής…ανεπάγγελτος..επαγγελματίας κομματόσκυλο
3 αυτοκίνητα ο αθεόφοβος….κι είναι και  ….
- Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σημείωσε ότι για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι.
Με 19 (!) ακίνητα….μαλακας είναι να τα πληρώσει ;
-Νικόλαος Βούτσης….

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ @)!!... ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ! Τζανέτος Καραμίχας-Ο αγροτοπατέρας της ΠΑΣΕΓΕΣ που κυκλοφορούσε με τη λιμουζίνα που του είχαν πάρει... οι αγρότες [εικόνες]


Επικεφαλής της ΠΑΣΕΓΕΣ επί 14 χρόνια, κορυφαίο πράσινο συνδικαλιστικό στέλεχος, ένα από τα στελέχη που στήριξαν τον Γιώργο Παπανδρέου στην κούρσα για ..την προεδρία του κόμματος το 2007 και προσφάτως ένα από τα στελέχη που πρωτοστάτησαν σε εκδήλωση για την ίδρυση συνδικαλιστικής κίνησης. Ο λόγος για τον Τζανέτο Καραμίχο ο οποίος εδώ και δυο μέρες βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας των

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ





ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΚΥΡΙΑΚΗ 19/10
ΣΤΙΣ 10.30΄
ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Περί απογραφής του Πάρκου Πάρου: Συνέχεια και τέλος


Τέλος δόθηκε στο σήριαλ που σκηνοθέτησε τοπική εφημερίδα και αντίστοιχο blog της Πάρου με στόχο τη συκοφάντηση του Πάρκου και πρόσχημα την απογραφή του προσωπικού της Δημοτικής Α.Ε. Πάρκο Πάρου.
Το αρμόδιο για την απογραφή Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με έγγραφο του προς την Πρόεδρο Δ.Σ. της εταιρείας Πάρκο Πάρου στις 14.10.201 (ΔΙΠΑΑΔ/Φ.81/122/οικ.25303) δηλώνει: «Η εταιρεία "Πάρκο Πάρου Α.Ε."» έχει απογραφεί κανονικά στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου και οποιαδήποτε αντίθετη ενημέρωση είναι εσφαλμένη και δεν προέρχεται από τα στοιχεία του Υπουργείου μας».
Στους δύο καταλόγους απογραφέντων και μη

Blog για το Κυκλοφοριακό Νάξου


Σας ανακοινώνουμε το νέο blog του νησιού μαςkykloforiakonaxou.blogspot.gr
Το παραπάνω blog δημιουργήθηκε μετά από απόφαση των κατοίκων που διαφωνούν με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να εκφράζουν μέσα από αυτό τις απόψεις τους, νέα και ανακοινώσεις για την δραστηριότητα τους αλλά και τα κακώς ή καλώς κείμενα και τραγελαφικά του νέου κυκλοφοριακού.
Στο πρώτο θέμα που θα συναντήσετε θα δείτε το topic "Ποιοι είμαστε και τι θέλουμε". Εκεί αναφερόμαστε σχετικά.
Ο διακριτικός τίτλος "Νάξος Πόλη Ανοιχτή" είναι ενδεικτικός και...

26 Οκτωβρίου 2014: 2ος Ετήσιος Ναξιακός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας


Αγώνας υψηλού βαθμού τεχνικής δυσκολίας σε μοναδική διαδρομή 22km
ανάμεσα από σημαντικά κλασσικά και βυζαντινά μνημεία και αξιοθέατα της Νάξου
ΝΑΞΟΣ – 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 -- Tην Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014, η Νάξος θα φιλοξενήσει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας, Naxos Mountain Bike Race, έναν αγώνα που χαρακτηρίζεται για τον υψηλό βαθμό τεχνικής δυσκολίας του αλλά και για την μοναδική διαδρομή του, που περνάει ανάμεσα από σημαντικά κλασσικά και βυζαντινά μνημεία και αξιοθέατα του νησιού.
Ο αγώνας ξεκινάει στις 12.00 στο γραφικό χωριό, Σαγκρί (11 χιλιόμετρα από την Χώρα). Η διαδρομή - μέσα από φυσικά μονοπάτια που βρίσκονται στους πρόποδες του βουνού Προφίτη Ηλία - περνάει από τα χωριά Δαμαρίωνα και Δαμαλά και μέσα από καταπράσινες κοιλάδες συναντώντας αξιοθέατα όπως: τον υπέροχο αρχαίο Ναό της Δήμητρας (6ος αι. π.Χ.) και τη Μονή Τιμίου Σταυρού (17ος αιώνας) για να καταλήξει και πάλι στο Σαγκρί. Αναλυτικά τη διαδρομή μπορείτε να την δείτε στη

Διαφθορά και διαπλοκή - το πλεόνοσμα της ληστείας

\
Επικοινωνιολογία ως επιστήμη δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως ως κλάδοι άλλων επιστημών, της πολιτικής επιστήμης, της κοινωνιολογίας ή των οικονομικών , ένα σύνολο μαθημάτων, αντικείμενο των οποίων είναι η δημοσιογραφία, δημόσιες και διανθρώπινες σχέσεις κ.λ.π. Πολλοί εντρυφούν εις τα μαθήματα αυτά, γράφουν και κάποιες εργασίες με αυτό το αντικείμενο, αποκτούν έστω και κάποια εξειδίκευση και αυτοτιτλοφορούνται κατόπιν όπως θέλουν. Δικαίωμά των. Έτσι μας προκύπτουν και οι επικοινωνιολόγοι. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν δεν είναι πάντοτε ανεγνωρισμένου επιπέδου. Αντιθέτως, έχουν δημιουργήσει πολλές φορές παντού πολλά προβλήματα. Συνήθως ασχολούνται εις τα....

Ο Γιώργος Βουλγαράκης παίρνει το αίμα του πίσω


O ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ
  Τζαβέντ Ασλάμ
ΜΑΖΙ
 με τον  εκατομμυριούχο
 Δημήτρη Τσουκαλά βουλευτή  Επικρατείας του 
ΣΥΡΙΖΑ και αυριανό υπουργό
 Δημόσιας Τάξης
και Προστασίας  του Πολίτη.
  ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ  Πέτρο Κωνσταντίνου
    του Δήμου Αθηναίων ΚΑΙ συντονιστής
 της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια
στον Ρατσισμό και την
Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ). 
Τότε που τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ζητούσαν εξεταστικές επιτροπές για τις απαγωγές των Πακιστανών
Δείτε τι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για την ιστορία των «απαγωγών», που τότε τα κόμματα της αντιπολιτεύσεις τα έριχναν όλα επάνω του.Tον Ιούλιο του 2005, στον θετικό απόηχο των Ολυμπιακών Αγώνων, ξεσπάει από το πουθενά το θέμα της «απαγωγής των Πακιστανών»..."Tον Ιούλιο του 2005, στον θετικό απόηχο των Ολυμπιακών Αγώνων, ξεσπάει από το πουθενά το θέμα της “ απαγωγής των Πακιστανών ”.
Σύμφωνα με “το σενάριο” , κουκουλοφόροι των μυστικών υπηρεσιών και ξένοι πράκτορες απήγαγαν, βασάνισαν και ανέκριναν και μέχρις εξοντώσεως Πακιστανούς υπηκόους και όλα αυτά ….

Βόζενμπεργκ προς Ραχή και ψεκασμένους: Κόψτε τα ψέμματα για δήθεν ψηφοφορίες γιατί θα φάτε μήνυση



Αφορμή για να ξεσπάσει ένας πόλεμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτέλεσε μια ανάρτηση της ανεξάρτητης βουλευτού, Ραχήλ Μακρή αναφορικά με την πρόταση του Νότη Μαριά για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την δήθεν ψηφοφορία που διεξήχθη σε κλειστή συνεδρίαση της Βουλής, όπως υποστηρίζει η ίδια.
Τα όσα έγραψε η κ. Μακρή σχολίασε με καυστικό τρόπο η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ στην προσωπική της σελίδα στο Twitter διαψεύδοντας τα λεγόμενα της, αφού όπως...

-ΜΟΚΟ ΓΙΑ «ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ» ΟΙ ΚΟΤΕΣΙ! Κατέθεσαν Σκουρλέτης-Παππάς... για το μνημόνιο και την κρίση


Φυσικά και οι κότες οι λυράτες δεν τόλμησαν να επαναλάβουν τις .............. τους όταν έμπαιναν ή έβγαιναν από τον εισαγγελέα...
«Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφήνεται ελεύθερη να κάνει το έργο της χωρίς παρεμβάσεις από

Ανακοίνωση Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων για τον θάνατο του Ι. Χαραλαμπόπουλου


Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΙωάννηΧαραλαμπόπουλου, συνταγματάρχη και ιδρυτικού στελέχους του Κινήματός μας.
Αγωνίστηκε με πάθος κατά τη διάρκεια της Κατοχής και της Δικτατορίας για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία.
Υπέμεινε καρτερικά τις διώξεις, τα βασανιστήρια και τις

Ο Γ. Χατζημάρκος για την εκλογή του στο προεδρείο της ΕΝΠΕ


Γ. Χατζημάρκος: «Η συνένωση δυνάμεων, στη σημερινή συγκυρία, θα πρέπει να είναι το κυρίαρχο πολιτικό χαρακτηριστικό της αυτοδιοίκησης»

Ακολουθεί η δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, για την εκλογή του στο Προεδρείο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ):
«Η απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας του 25μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ήταν να συγκροτηθεί ένα διαπαραταξιακό προεδρείο, αφού η πενταετία που έχουμε μπροστά μας είναι ένα διάστημα στο οποίο, η