slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Καθαρή νίκη και καθαρές θέσεις από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο καθοριστικό ντιμπέιτ


Καθολική ήταν η επικράτηση του Βαγγέλη Μειμαράκη στο αποψινό – καθοριστικό για την εκλογική μάχη – ντιμπέιτ.

Αφού όχι μόνο αντέκρουσε με επιχειρήματα και νηφαλιότητα την ανέξοδη μαγκιά, τις προεκλογικές κορώνες αλλά και την γνωστή κομπορρημοσύνη του Τσίπρα, αλλά κατάφερε να πείσει πως η Νέα Δημοκρατία από την Δευτέρα το πρωί είναι έτοιμη να

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΒΙΝΤΕΟ-Της πο@τανας στο Mega με την Ζωή -Πλακώθηκε με Πρετεντέρη, Σαράφογλου, Ευαγγελάτο Κακός χαμός στο δελτίο του Mega με την Ζωή -Τα έβαλε με Πρετεντέρη, Σαράφογλου, Ευαγγελάτο [βίντεο]



Με όποιον βρήκε... μπροστά της τα έβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο δελτίο ειδήσεων του Mega.
Ακούστηκαν απίστευτοι διάλογοι στον «αέρα», με την πρόεδρο της Βουλής να κατηγορεί την Μαρία Σαράφογλου, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο ότι ψεύδονται και πως παραποιούν τις δηλώσεις της, μεταξύ άλλων.
Η κ. Κωνσταντοπούλου δεν έχασε χρόνο και αμέσως κατηγόρησε το Mega ότι είναι ένα κανάλι «από

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΑΠΟΨΕ O MEΪΜΑΡΑΚΗΣ Η πρώτη κόκκινη κάρτα: Αγρια σύγκρουση Τσίπρα-Μεϊμαράκη για την διαπλοκή


Η διαπλοκή στην χώρα ήταν το πρώτο σημείο σύγκρουσης ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη απόψε στο ντιμπέιτ.
Μόλις, ο κ.Σρόιτερ ρώτησε τον κ.Μεϊμαράκη για την κουβέντα του για τον κ.Τσίπρα ότι δεν έχει κολλήσει ποτέ ένσημα, με τον πρόεδρο της ΝΔ να λέει ότι δεν ρίχνει το επίπεδο και το θέμα είναι να υπάρξει κυβέρνηση στην χώρα.
Εκείνη την ώρα ο κ.Τσίπρας με κόκκινη κάρτα, πήρε τον

Βορίδης: Η ΝΔ εγγυάται τη σταθερότητα της χώρας


«Είναι σημαντικό κατά πόσο η χώρα θα κυβερνηθεί από μια κυβέρνηση μακράς πνοής», δήλωσε σήμερα στα Παραπολιτικά FM ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Μάκης Βορίδης.
Ο πρώην υπουργός επισήμανε την ανάγκη μιας κυβέρνησης που θα έχει πλήρες πρόγραμμα και όχι μόνο τι προβλέπει το μνημόνιο, ενώ τόνισε πως η ΝΔ έχει ξεκάθαρη πολιτική συνεργασιών κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν.
Αναγνώρισε πως η προγραμματική σύγκλιση με το ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δύσκολη σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να

Απόλυτη ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. δίνει η Metron Analysis (κάρτες)


Σε απόλυτο ρυθμιστή της εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου ανάγουν τους αναποφάσιστους τα ευρήματα της πανελλαδικής έρευνας κοινής γνώμης, που διενήργησε η Metron Analysis για λογαριασμό του ΑΝΤ1, όπως επεσήμανε και κατά την παρουσίασή της, στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Στράτος Φαναράς.
Η αποκάλυψη, λίγη ώρα πριν από την τηλεμαχία των Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, των αποτελεσμάτων της έρευνας, που δείχνουν απόλυτη ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, τόσο

Η λίστα Λαγκάρντ και η κωμωδία των Παρισίων


Σε κωμωδία κινδυνεύει να καταλήξει η… μυστική αποστολή των τεσσάρων εισαγγελέων στο Παρίσι για την ανάκριση του πρώην τραπεζικού στελέχους Ερβέ Φαλτσιανί.
Πρώτα από όλα η μυστικότητα ήταν ένας μύθος, αφού μαζί με τους εισαγγελείς στο χώρο της ανάκρισης, στην ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι, βρισκόταν και μια δημοσιογράφος, η οποία μάλιστα φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον Φαλτσιανί.
Δε γνωρίζω αν η εν λόγω δημοσιογράφος συμμετείχε στην

Επιστημονική εκδήλωση διοργανώνει ο ΠΑΣ Νάξου









O Π.Α.Σ Νάξου σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα του Κοινωνικού Προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ της ΟΠΑΠ Α.Ε. σας προσκαλεί τη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου στη Χώρα της Νάξου, να παρακολουθήσετε την επιστημονική εκδήλωση με θέμα:
«Γενικές Αρχές Παιδικής Υγείας, Ψυχολογίας και

Ακόμα ένα «χτύπημα» στον Τσίπρα: Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος


Την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Αρης Βασιλόπουλος.

Οπως τονίζει, «η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να παραμείνω μέλος του κόμματός μας», μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου και την εφαρμογή αντιλαϊκών μέτρων.

Ολόκληρη η δήλωση του Άρη Βασιλόπουλου:

Το Ποτάμι στην Τήνο


Στην Τήνο βρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές με το Ποτάμι Νικολίτσα (Λίλη) Αγγελοπούλου και Μάριος Βαζαίος, τους οποίους υποδέχθηκε ο συνυποψήφιος τους Πέτρος Σανταμούρης.
Αρχικά, επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου διαπίστωσαν ότι η λειτουργία του στηρίζεται στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των εργαζόμενων που έχουν φτάσει πια στα σωματικά και ψυχικά τους όρια. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι ο παθολόγος εφημερεύει για 35 συνεχείς μέρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η βοήθεια που σταθερά προσφέρει το ΠΙΙΕΤ, η οποία ωστόσο δεν μπορεί να

Ζητούνται απαντήσεις για ζητήματα πολιτικής και ηθικής τάξης Στη λίστα Λαγκάρντ ο εφοπλιστής που φιλοξενούσε το καλοκαίρι τον Τσίπρα


Η βίλα του Σουνίου στην οποία διέμενε από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο η οικογένεια του τέως πρωθυπουργού ανήκει στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα ΛαγκάρντΣε προεκλογικό χαρτί θεμάτων διαπλοκής και διαφθοράς αναδεικνύει την υπόθεση των ελέγχων της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Χθες συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε από το

ΝΤΡΟΠΗ: Βουλευτής των ΑΝΕΛ επισκέφθηκε τον αρχιβασανιστή Θεοφιλογιαννακο

Επειδή ο Πάνος Καμμένος αρέσκεται στις «μαιμού» αποκαλύψεις και επιτίθεται ως όψιμος Αριστερός και σκληρός μνημονιακός στους δήθεν ακροδεξιούς της Ν.Δ., του έχω μια ωραία αποκάλυψη. Αλήθεια, γνωρίζει ότι στις 22 Αυγούστου, ο βουλευτής του κόμματος του, Δημήτρης Καμμένος, επισκέφθηκε στο 401Στρατιωτικό Νοσοκομείο, τον αρχιβασανιστή και διοικητή του ΕΑΤ-ΕΣΑ επί επταετίας, Θεόδωρο Θεοφιλογιαννάκο; Αυτούς έχει υποψήφιους ο Καμμένος και μ’ αυτούς κυβερνούσε  ο Τσίπρας. Ντροπή!

Αποκάλυψη: Η διαπλοκή ‘’ τρώει ‘’ τους γιατρούς στο ΕΣΥ

 Της Νικολέτας Ντάμπου
Η διαπλοκή στερεί την μονιμότητα των επικουρικών γιατρών στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΕΣΥ ) όπως αποδεικνύεται  από  γεγονός του νωπού  παρελθόντος  όπου ο κ. Ανδρέας Ξ
ανθός πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ‘’ φοβήθηκε ‘’ τον Ιατρικό Σύλλογο και δεν προχώρησε την μονιμοποίηση των 1.100 επικουρικών γιατρών , όπως αποκαλύπτει στο LIFE2DAY.GR ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης, κ. Αστέριος Φαρμάκης, ο οποίος είχε τονίσει στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ότι με ένα νομοθέτημα θα λυνόταν το πρόβλημα για να πάρει την απάντηση ότι « θα μας φάει ο Ιατρικός Σύλλογος», «τελικά τον έφαγε ο...

WS Journal: Πώς ο Μεϊμαράκης κατάφερε να γίνει η έκπληξη των εκλογών


Πώς... ακούγεται ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας να είναι ο βετεράνος της συντηρητικής παράταξης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης; Πριν από λίγο καιρό θα ήταν απίθανο – τώρα μοιάζει να είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο.Ο παράγοντας «Μεϊμαράκης» είναι αυτός που έχει κλέψει τις εντυπώσεις σε αυτές τις εκλογές, σημειώνει η Wall Street Journal, μετατρέποντας μια άνετη επικράτηση, όπως πίστευε ο Αλέξης Τσίπρας, σε μάχη σώμα με σώμα. Ακόμη και οι Ευρωπαίοι συνομιλητές-δανειστές του Τσίπρα πίστευαν πως

Αναρχοαπλυτοι εισέβαλαν στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ [βίντεο] -Αναρχικοί τα έκαναν γυαλιά καρφιά.ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ



Μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία του ΤΑΠΕΔ, σπάζοντας ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

Λίγο μετά τις 08:00 η ομάδα μπήκε στα γραφεία της οδού Σταδίου και Κολοκοτρώνη, χωρίς κανένας να εμποδίσει τη δράση τους.

Μάλιστα, ανάρτησαν την επίθεσή τους στο διαδίκτυο, γράφοντας:

"Βόμβα" με Βούλγαρο διεθνή ο Πανναξιακός


Όσοι βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο φιλικό του Πανναξιακού με τον ΑΟ Πάρου (σ.σ στη μνήμη του Ηλία Χατζηαλεξίου, του εκ των ιδρυτών του Πανναξιακού) είδαν ένα πρόσωπο που δεν το γνώριζαν. Με το Νο 26 στη φανέλα είχε αναλάβει τη δημιουργία του παιχνιδιού για την ομάδα του Γιώργου Προμπονά και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όσο αγωνίστηκε και με δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν. Με τη λήξη του αγώνα έγινε γνωστό το όνομα του: Χρίστο Μπόεφ, βούλγαρος μέσος με παρουσίες στις μικρές εθνικές ομάδες.
Και το βράδυ του Σαββάτου ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από τον Πανναξιακό ΑΟ για την

ΕΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ Ο Λεβέντης έβαλε όλο του το σόι στα ψηφοδέλτια -Οι 6 συγγενείς του που κατεβαίνουν υποψήφιοι


Ο Βασίλης Λεβέντης μπορεί να κατεβαίνει στις εκλογές καταγγέλλοντας την οικογενειοκρατία, ωστόσο ο ίδιος στα ψηφοδέλτια έχει όχι έναν και δύο, αλλά 6 συγγενείς του!

Κατ' αρχάς, στην εκλογική περιφέρεια της Καβάλας κατεβαίνει υποψήφια η σύζυγός του, Μεντεσίδου Αναστασία. Φυσικά, είναι πρώτη στη λίστα

Τι θα γίνει σύντροφοι θα ανοίξει τελικά το νοσοκομείο στη Σαντορίνης που είχαν κλειστό η κάκια δεξιά και ο κακός Αδωνης για να τιμωρούν τους Σαντορινιούς



Την πρόθεση της Κυβέρνησης να τεθεί άμεσα σε λειτουργία -χωρίς ωστόσο πλήρως εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το κράτος- το πολύπαθο νοσοκομείο της Σαντορίνης εξέφρασε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με φορείς του νησιού ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης, Γ. Μπασκόζος.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπασκόζος κατά τη διάρκεια διαδοχικών επισκέψεων εργασίας με τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Θήρας πατέρα Νικόλαο Σιγάλα και το δήμαρχο Θήρας κ. Νικόλαο Ζώργο μετέφερε τη δέσμευση της Κυβέρνησης για την άμεση έναρξη λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης, σε

Με την υπογράφει Τσιπρα - Καμενου : "Ψαλίδι" στις συντάξεις μετά τις εκλογές - Τα 9 μέτρα "φωτιά"


Εννέα μνημονιακά μέτρα έρχονται αμέσως μετά τις εκλογές και άσχετα από το ποια κόμματα θα είναι στην κυβέρνηση έρχονται μειώσεις στα ποσά για δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχους αλλάζοντας ριζικά το τοπίο στις συντάξεις.
Συγκεκριμένα, το επόμενο μήνα αναμένεται να εφαρμοστούν τα εξής:

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια των κομμάτων - Όλα τα ονόματα


Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί όλα τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές τις 20ης Σεπτεμβρίου.
Δεκατέσσερα κόμματα και 5 συνασπισμοί θα δώσουν την «μάχη» των εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου μετά την ανακήρυξη στην οποία προχώρησε ο Αρειος Πάγος. Το ανώτατο δικαστήριο ωστόσο είπε «όχι» σε 7 κόμματα ενώ «έκοψε» και 5 υποψήφιους.
Ακολουθούν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων που ήταν στην προηγούμενη Βουλή.
Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ

Άλλη μια «εγκληματική» ολιγωρία Βούτση . Κινδυνεύουν με λουκέτο δεκάδες κοινωνικές δομές


Με αναστολή της λειτουργίας του κινδυνεύουν οι 256 Κοινωνικές Δομές (Κοινωνικά Παντοπωλεία, Κοινωνικά Φαρμακεία, Δημοτικοί Λαχανόκηποι, Κοινωνικά Συσσίτια, Τράπεζες χρόνου κ.ά.) του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Αντιμετώπισης της φτώχειας , που λειτουργούν στους Δήμους .

Στις 30 του μηνός , λήγει το πρόγραμμα και η παραιτηθείσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , παρά τις εκκλήσεις και προειδοποιήσεις της ΚΕΔΕ , δεν

Πρώτη φορά Αριστερά.Πρώτη φορά πέντε χωριά της Νάξου με κλειστό σχολείο

 
Το πρώτο κουδούνι χτύπησε το πρωί της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου αλλά επαληθεύτηκαν όσοι μιλούσαν για εικόνα στην σχολική κοινότητα άνευ προηγουμένου. Και έτσι είδαμε σχολεία χωρίς δασκάλους, αναπληρωτές να περιμένουν πότε θα διοριστούν και το χειρότερο είναι ότι θα μείνουν για πρώτη φορά πολλά κενά ακόμη και στο τέλος της χρονιάς… Κρατικός μηχανισμός στην κυριολεξία ανίκανος να αντιδράσει. Και το χειρότερο; Μόλις σήμερα αναρτώνται οι πρόχειροι πίνακες από το Υπουργείο όσον αφορά τους διορισμούς των αναπληρωτών, οπότε καλό …

ΕΓΓΥΗΣΗ Ο ΜΙΧ. ΧΑΛΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ & ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ..!!(video)


Του Αθανασόπουλου Περικλή, 11/9/2015
Παρόλο που δεν κατεβαίνει στις ερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος , το κεντρικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ και πρώην υποψήφιος στις Κυκλάδες ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ, συμμετέχει στις κεντρικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στα μεγάλα νησιά των Κυκλάδων βοηθώντας τόσο τους υποψηφίους όσο και την ενεργοποίηση παλιών και νέων στελεχών φίλα προσκείμενα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη ΣΥΡΟ που παραβρέθηκε ο κ. ΧΑΛΑΡΗΣ δήλωσε:

ΒΙΝΤΕΟ:ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 80ΗΣ ΔΕΘ

Κος ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: Καλημέρα σας και από μένα. Θα είμαι πολύ σύντομος, γιατί ξέρω ότι οι ερωτήσεις είναι πάρα πολλές. Προτιμώ να έχουμε χρόνο για να απαντήσουμε τις ερωτήσεις, παρά να έχω ένα μονόλογο με διάγγελμα. Για αυτό ακριβώς θέλω να σας πω, ότι, εάν η επίσκεψή μου στη Θεσσαλονίκη δεν συνδυαζότανε με τη προεκλογική περίοδο, θα είχα τα δυνατότητα να έχω περισσότερες επαφές με τους παραγωγικούς φορείς, να αναλύσω ακόμα περισσότερο το

Naxos tennis: ξεκινούν τα μαθήματα


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Το Απαγορευμένο τηλεοπτικό SPOT

Απίστευτη δήλωση Καμμένου: Ο στρατός διασφαλίζει τη σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας! [βίντεο]

Δείτε το άπαιχτο βίντεο που «καίει» τον Καμμένο!

Ανατριχιαστική εμπάθεια από τον τέως πρωθυπουργό Εμφυλιοπολεμική δήλωση Τσίπρα: «Στις 20 Σεπτέμβρη ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν»

Με μια απίστευτα διχαστική έκφραση που θυμίζει πολύ σκοτεινές παλαιές εποχές, ο Αλ.Τσίπρας διολισθαίνει σε άγρια πόλωση προκειμένου να συσπειρώσει τα πιο ακραία στοιχείαΜε την έκφραση «στις 20 Σεπτέμβρη τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν», που ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Κερατσίνι, μεγέθυνε την ένταση της προεκλογικής περιόδου και θύμισε άλλες εποχές...

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΥΠΗΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΤΖΙΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Η ανώμαλη προσγείωση του Αλέξη Τσίπρα


Τον Ιανουάριο, η ρομαντική του νίκη στις εκλογές έκανε ξαφνικά την άκρα αριστερά να ονειρεύεται και την άκρα δεξιά να βρυχάται σε όλη την Γηραιά Ήπειρο. Ένας λαός επαναστατούσε ενάντια στην βιαιότητα της πολιτικής λιτότητας, ένας λαός έφερνε στην εξουσία μια γενιά ατρόμητων νεαρών, αποφασισμένων να σπάσουν τα κανόνια της οικονομικής ορθοδοξίας.

Ένας λαός τον οποίο εκπροσωπούσε ένας χαρισματικός νεαρός, γενναίος και ρήτορας, σαν ήρωας της αρχαίας Αθήνας. Οι άρχοντες των Βρυξελλών θα έπρεπε να δεχτούν άλλους κανόνες του

Ο Αρχιεπίσκοπος στην Παναγία Εκατονταπυλιανή στην Πάρο


paros-13

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιείται το Επιστημονικό Συνέδριο "Ιερός Ναός Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου. 50 χρόνια από την αποκατάστασή του από τον Αναστάσιο Ορλάνδο".
Το συνέδριο πραγματοποιείται στο ιερό προσκύνημα της Παναγίας στην Πάρο υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.Οι εργασίες ξεκίνησαν εχθές και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα με το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και στη συνέχεια την

Στο Star of Μεσόγειος ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Αύριο Δευτέρα ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων Σταμάτης -Σταματακης Δημητροκάλλης  στις 10:30 θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν της εκλογές το