slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αποκλεισμός ΑΜΕΑ από το πρόγραμμα προσωπικού βοηθού, λόγω πιστοποίησης από διαφορετική αλλά ισότιμη υπηρεσία γνωμάτευσης με το ΚΕ.ΠΑ

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση με θέμα τον αποκλεισμό ΑΜΕΑ από το πρόγραμμα προσωπικού βοηθού.

Όπως αναφέρει η ερώτηση, στις 30 Μαρτίου 2022 το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων δημοσίευσε  Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία στην πρώτη φάση του Πιλοτικού Προγράμματος «Προσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία» του. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ψηφιακά από 14 Απριλίου έως 15 Μαΐου 2022.

Οι Ναξιώτες κτηνοτρόφοι εκπέμπουν SOS! | Ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Η εκτόξευση του κόστους σε βασικά για εκείνους είδη (όπως ζωοτροφές, λιπάσματα, ενέργεια) οδηγεί τους κτηνοτρόφους της Νάξου σε απόγνωση και την εκλεκτή Γραβιέρα Νάξου της Ε.Α.Σ. (η οποία είναι και προϊόν Π.Ο.Π.) σε έλλειψη στην αγορά.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ρεπορτάζ στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, με δηλώσεις από τον Πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Νάξου, Δημήτρη Καπούνη και τον Ναξιώτη παραγωγό, Στέλιο Βαθρακοκοίλη.

Δείτε το βίντεο:

Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για την επιχορήγηση σχετικά με τις ναυαγοσωστικές υπηρεσίες

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την επιχορήγηση ύψους 437.164,00 €, για την κάλυψη δαπανών παροχής υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης σε οργανωμένες ή μη παραλίες,που εξασφάλισαν οι Δήμοι Άνδρου, Αντιπάρου, Θήρας, Κιμώλου, Μήλου, Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Πάρου, Σύρου – Ερμούπολης και Τήνου, κατόπιν απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, κ. Στέλιου Πέτσα.

Δ. Καπούνης προς Γ. Γεωργαντά: «Η Πολιτεία δεν πρόσεξε τον Κτηνοτρόφο, να τον βοηθήσει τώρα!».

 Νέα έκκληση προς την Κυβέρνηση να σταθεί στο πλευρό των κτηνοτρόφων και να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν το σαρωτικό κύμα ακρίβειας σε πολύτιμα για εκείνους είδη έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, αυτήν την φορά απευθυνόμενος στον ίδιο τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργο Γεωργαντά, στον «αέρα» της εκπομπής «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.
«Η Πολιτεία δεν πρόσεξε τον Κτηνοτρόφο. Αν δεν υπάρξει κρατική επιδότηση οι κτηνοτρόφοι μας θα σφάξουν όλα τα ζώα τους, θα τελειώσουν!», τόνισε, χαρακτηριστικά, ο Δ. Καπούνης, ο οποίος, μάλιστα, ρώτησε τον Υπουργό τι θα συμβούλευε τον δικό του πατέρα, που ήταν κτηνοτρόφος, να κάνει σε αυτήν την δύσκολη περίσταση: να κρατήσει ή να σφάξει τα ζώα του;

Προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κ.Αδάμου

Στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής προσχώρησε και επισήμως η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25 (και νυν ανεξάρτητη) Κωνσταντίνα Αδάμου.
Η προσχώρηση επισφραγίσθηκε κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Η κ. Αδάμου συμμετείχε στις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του Προέδρου του Κινήματος τον Δεκέμβριο του 2021, καθώς και για την επιλογή των μελών των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων στις 8 Μαΐου. Είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και στο εξής θα

ΣτΕ: Συνταγματικός ο νόμος για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Συνταγματικός κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας ο νόμος του υπουργείου Παιδείας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων γνωστή και ως πανεπιστημιακή αστυνομία.
Οι σύμβουλοι Επικρατείας (πρόεδρος ο Δημήτρης Σκαλτσούνης και εισηγήτρια η σύμβουλος Επικρατείας Κωνσταντίνα Λαζαράκη) αποφάνθηκαν, μεταξύ των άλλων ότι η συγκρότηση της ΟΠΠΙ «δεν παραβιάζει τις αρχές της ακαδημαϊκής ελευθερίας και της πλήρους αυτοδιοίκησης των ΑΕΙ (άρθρο 16 παρ. 1 και 5 Συντ., αντίστοιχα) η -πέραν της πρόβλεψης μέτρων ασφάλειας και προστασίας προσώπων και

ΣΥΡΙΖΑ: Γκρίνια από επικοινωνιολόγους της Κουμουνδούρου για τέσσερις βουλευτές - Προβληματίζει ο εριστικός τους λόγος

Πρόκειται μάλιστα για στελέχη που ασκούσαν παλαιότερα το επάγγελμα του δηµοσιογράφου
Προβληματισμός επικρατεί στην Κουμουνδούρου από τη χαμηλής ποιότητας επικοινωνιακή παρουσία συγκεκριμένων βουλευτών της.
Στο στόχαστρο ιδιαίτερα των επικοινωνιολόγων του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τοποθετηθεί γυναίκα βουλευτής από τα δυτικά και τρεις βουλευτές (δύο άνδρες και µία γυναίκα), που ασκούσαν παλαιότερα το επάγγελμα του δηµοσιογράφου. Αιτία, ο εριστικός και επιθετικός λόγος τους.

Fwd: «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» - Άνοιξε η πλατφόρμα του voucher για εκπαιδευτικούς





Αθήνα, 11 Μαΐου 2022

 

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

 

Άνοιξε σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου, η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης από τους δικαιούχους του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ». Ο νέος κύκλος απευθύνεται σε: α) εκπαιδευτικούς και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού - Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, χωρίς κοινωνικά ή άλλα κριτήρια, οι οποίοι απασχολούνται σε δημόσια ή ιδιωτικά σχολεία, και β) οικογένειες οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε περιοχές της ελληνικής επικράτειας από την 27η Ιουλίου 2021 έως και την 13η Αυγούστου 2021 και οι οποίες έχουν εξαρτώμενα μέλη που φοιτούν σε εκπαιδευτικές δομές της χώρας.

 

Ο νέος κύκλος του Προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», σε αντιστοιχία με τον πρώτο, στο πλαίσιο του οποίου, ενισχύθηκαν περισσότεροι από 500.000 νέοι 4-24 ετών, θα διανείμει στους δικαιούχους επιταγές των 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop).

 

Οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με την «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» στην ιστοσελίδα του Προγράμματος και να υποβάλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://beneficiary.digital-access.gov.gr/. Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται από τους δικαιούχους έως και την 8η Ιουλίου 2022.

 

Αφού η αίτησή τους εγκριθεί, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν αναφορικά με την επιταγή τους μέσω της πλατφόρμας του προγράμματος, καθώς και με SMS στο κινητό τηλέφωνο το οποίο δήλωσαν στην αίτησή τους. Οι επιταγές μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2022 για την αγορά εγκεκριμένου τεχνολογικού εξοπλισμού της επιλογής των δικαιούχων, από εγκεκριμένο προμηθευτή της επιλογής τους. Τα Μητρώα Εγκεκριμένων Προμηθευτών και Εγκεκριμένου Εξοπλισμού βρίσκονται διαθέσιμα στην ιστοσελίδα https://www.ktpae.gr/erga/ψηφιακή-μέριμνα-ιι/. Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις επιταγές είτε για την κάλυψη του συνολικού κόστους του εξοπλισμού της επιλογής τους είτε για την κάλυψη μέρους του συνολικού κόστους, εφόσον αυτό ξεπερνά την αξία των διαθέσιμων επιταγών. Οι οικογένειες με περισσότερους από έναν ωφελούμενους μπορούν να χρησιμοποιήσουν έως και τρεις επιταγές για την αγορά μίας μοναδικής συσκευής, εφόσον το επιθυμούν.

 

Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα»

Οικοδομώντας στη βιωματική εξοικείωση της εκπαιδευτικής κοινότητας με τις νέες τεχνολογίες, στην οποία συνέβαλε καθοριστικά και η τηλεκπαίδευση, και στο πλαίσιο του στρατηγικού μας σχεδιασμού για την επίτευξη ενός συμπεριληπτικού ψηφιακού εκπαιδευτικού μοντέλου, επενδύονται 140 εκατ. ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού (tablet, laptop, desktop) μέσω συστήματος επιταγών (voucher). Η «Ψηφιακή Μέριμνα» είναι ένα πρόγραμμα των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το οποίο υλοποιείται από την «Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε.». Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0» και αποτελεί ένα από τα πρώτα έργα υπό υλοποίηση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, τα οποία χρησιμοποιούν κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εκπαίδευσης συντελείται με γοργούς ρυθμούς, με σημαντικές επενδύσεις για τη ριζική αναβάθμιση των δημόσιων δικτύων και πληροφοριακών συστημάτων, την ενίσχυση του τεχνολογικού εξοπλισμού του συνόλου των εκπαιδευτικών δομών και την αναβάθμιση της σύνδεσής τους με το διαδίκτυο, τη δημιουργία εκτεταμένου ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού στο πλαίσιο της αναμόρφωσης των αναλυτικών προγραμμάτων σπουδών, την αύξηση της επαφής των μαθητών με τις νέες τεχνολογίες στο σχολείο, και την υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών για τη χρήση ψηφιακών εκπαιδευτικών εργαλείων. Οι ψηφιακές δεξιότητες αποτελούν πολύτιμο εφόδιο ζωής για όλους, στην εποχή της παγκόσμιας κοινωνίας της γνώσης. Είναι απόλυτη προτεραιότητά μας να διασφαλίσουμε ότι η συμμετοχή στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης αφορά κάθε νέα και νέο, για κάθε εκπαιδευτικό, δημοσίου ή ιδιωτικού σχολείου, με ειδική πρόνοια για τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

 

Δίνουμε επιπλέον ψηφιακά εργαλεία για το σήμερα και το αύριο, σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας. Μεριμνούμε, υποστηρίζουμε, ενισχύουμε.

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Διεύθυνση: Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου, ΤΚ: 101 63, Καλλιθέα

τηλ: (+30) 210 9098606 email: press@mindigital.gr

 

Με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ο Φίλιππος Φόρτωμας στη Νάξο

Τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη, κατά την επίσημη επίσκεψή του στη Νάξο, συνόδευσε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, στο πλαίσιο των γενικότερων επισκέψεων που πραγματοποιεί στη νησιωτική περιφέρεια.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 9 Μάϊου, ο βουλευτής συνόδευσε τον Γενικό Γραμματέα σε συνάντηση εργασίας με τον Έπαρχο Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων, κ. Γιάννη Μαργαρίτη, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου Νάξου, των Μικρών Κυκλάδων και της Αμοργού. Στη συνέχεια, συνοδεία του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημητρίου Λιανού, επισκέφτηκαν την ενδοχώρα της ορεινής Νάξου, την Απείρανθο και το Φιλώτι, συνοδευόμενοι από τους Αντιδημάρχους των Μικρών Κυκλάδων και την Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, κ. Ευδοκία Κατσάνη. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων στα χωριά, συζητήθηκε το ζήτημα της ολοκληρωμένης διαχείρισης νερού και των σχετικών μελετών που έχουν υποβληθεί από τη δημοτική αρχή, με την πολύτιμη συμβολή του Αντιδημάρχου Ύδρευσης, κ. Μανώλη Πολυκρέτη.Περιοδεία στη Νάξο πραγματοποίησε ο κ. Φόρτωμας, συνοδεύοντας τον Γ.Γ. Νησιωτικής Πολιτικής

Επίσης, συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα της στήριξης των κτηνοτρόφων και αγροτών της περιοχής. Ο βουλευτής έκανε ιδιαίτερη μνεία στην τελευταία τροπολογία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που είχε συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο για τον Θαλάσσιο Τουρισμό που ψηφίστηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με την αυτήν, θεσπίστηκε έκτακτη ενίσχυση για την οικονομική ενδυνάμωση της κτηνοτροφικής παραγωγής στο νησιωτικό χώρο, σύμφωνα με τους κανόνες των κρατικών ενισχύσεων, ένα θέμα που είχε αναδείξει ο κ. Φόρτωμας σε συναντήσεις του με τις ηγεσίες των εν λόγω Υπουργείων.

Εν συνεχεία, ο κ. Φόρτωμας συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας στο χώρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, παρόντος του Προέδρου κ. Γιάννη Ρούσσου, αλλά και εκπροσώπων παραγωγικών φορέων. Στο τέλος της ημέρας, ο βουλευτής παρευρέθηκε στην Εκδήλωση Ολοκλήρωσης Έργου της Πράξης «Π.Α.Ι.Ω.Ν.ΑΣ».

Την Τρίτη 10 Μάϊου, ο κ. Φόρτωμας, παρουσία και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχου Λ.Σ. κ. Γεωργίου Αλεξανδράκη και της Αντιπεριφερειάρχου Μεταφορών και Επικοινωνιών Κυκλάδων, κ. Ευδοκίας Κατσάνη, συνόδευσε τον Γενικό Γραμματέα σε επίσημη επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Νάξου, καθώς και στο ειδικά διαμορφωμένο περιπολικό σκάφος με υγειονομικό εξοπλισμό, ΛΣ 1064. Τέλος, ο βουλευτής συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με φορείς και τη Δημοτική Αρχή Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την οποία συζητήθηκε η εξειδίκευση της Εθνικής Στρατηγικής για την Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική στο Νησιωτικό Χώρο, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027.Από τη συνάντηση με τον κ. Κουτουλάκη στο γραφείο επάρχου Νάξου

Στο τέλος των συναντήσεων, ο Γενικός Γραμματέας ανακοίνωσε ότι από τα τέλη Μαΐου, τα νησιά της Ηρακλειάς και της Δονούσας θα συμπεριληφθούν στο μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου για τα καύσιμα, ένα δίκαιο αίτημα, που είχε αναδείξει ο βουλευτής σε παλαιότερη συνάντησή του με τον κ. Κουτουλάκη. Ο κ. Φόρτωμας συνεχάρη τον Γενικό Γραμματέα για αυτή την απόφαση, η οποία αποκαθιστά την αδικία που αντιμετώπιζαν αυτές οι περιοχές.Ο Φ. Φόρτωμας με τον έπαρχο Νάξου Γ. Μαργαρίτη

Ο κ. Φόρτωμας στο πέρας των συνεργασιών δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Μανώλη Κουτουλάκη για όλη τη στήριξη και συνεισφορά του στα σημαντικά θέματα του νησιωτικού χώρου. Μετά τις επαφές με τους τοπικούς φορείς του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων, ο κ. Κουτουλάκης ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικοί δήμοι, τα οποία είμαι βέβαιος ότι θα μελετήσει με τους συνεργάτες του και θα επανέλθει, όπως κάνει κάθε φορά. Θα ήθελα δε να τον ευχαριστήσω θερμά για τη συμβολή του στην αποκατάσταση της αδικίας για το Μ.Ι. καυσίμων στην Ηρακλειά και τη Δονούσα. Από πλευράς μου, δεσμεύομαι να είμαι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Υπουργείου Ναυτιλίας και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ώστε, εκμεταλλευόμενοι τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας, όπως το ΕΣΠΑ 2021-2027, να στηρίξουμε τα νησιά μας και να ενισχύσουμε τον αναπτυξιακό τους ρόλο, όπως έχουμε δεσμευτεί και όπως πράττουμε από την πρώτη ημέρα της διακυβέρνησής μας».

Νίκος Συρμαλένιος: «Στην υγεία εκτός κατηγορίας Αγονων περιοχών η Νάξος, η Πάρος, η Αντίπαρος και η Μύκονος»

Ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας με θέμα «Γιατρός για όλους»  που αφορά την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

 Την αδιαφορία της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του δημόσιου Εθνικού Συστήματος Υγείας και για την υγειονομική περίθαλψη των κατοίκων των νησιών κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση του

Επιτακτική ανάγκη χρηματοδότησης οδοιπορικών εξόδων των εκπαιδευτικών μελών της ΕΔΥ Θήρας

Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και ο βουλευτής Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός κατέθεσαν αναφορά την επιστολή των μελών της ΕΔΥ Θήρας με θέμα την ανάγκη κάλυψης του κόστους μετακίνησης των εκπαιδευτικών, δεδομένου ότι το ίδιο ισχύει για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, όταν εργάζονται σε απόσταση από το σχολείο βάσης τους και άνω των τριών σχολικών μονάδων.

Χαράλαμπος Κόκκινος : Τι συμβαίνει με την υλοποίηση της σύμβασης 8εκ.ευρώ και αφορά την" στοιχειώδη συντήρηση οδικών αξόνων στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου "?

Τι συμβαίνει  με τη υλοποίηση της  σύμβασης   8 εκ.  ευρώ και αφορά την  "στοιχειώδη συντήρηση οδικών αξόνων  στην Περιφέρεια Ν.Αιγαίου ";
Την ώρα που πολλά τραγικά δυστυχήματα διαδραματιζονται στους οδικούς άξονες και καταγράφονται παράπονα πολιτών για την κατάσταση του δρόμων στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου (Π.Ν.Α.), αναπάντητο παραμένει αν η ηγεσία της Π.Ν.Α.  εξακολουθει να διατηρεί συνεργασία  με την εταιρεία που ανέλαβε να προσφέρει υπηρεσίες για στοιχειώδη 
συντήρηση του  οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου στη Ρόδο".
 Το ύψος της σύμβασης ανέρχεται σε 7.095.640,40€ χωρίς Φ.Π.Α.!