slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Γραμματείας Νάξου του ΠΑΜΕ, της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής, της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Να μην κοπεί κανένα ρεύμα
Να καταργηθεί το χαράτσι
Επαγρύπνηση, Αλληλεγγύη, Κινητοποίηση, Ψηλά το κεφάλι
Το ΠΑΜΕ, η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής, και η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζοντας την κοινή δράση τους για οργανωμένη μαζική αντίσταση ενάντια στα χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, συμμετείχαν με αντιπροσώπους τους στην επίσκεψη που έγινε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΗ με τη συμμετοχή του Δημάρχου, των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων (εκτός του κ. Μαράκη) και κατοίκων μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

ΝΕΟ BLOGS

NA ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ  BLOGS AΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ       http://naxorama.blogspot.com 
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ο Ναξιώτης άσσος απο την Αεκ στην Έβερτον.

Αναρτήθηκε από naxorama
Άκρως ικανοποιητική κρίνεται από την ΑΕΚ η πρόταση -που ενημέρωσαν άνθρωποι της Έβερτον ότι θα γίνει- για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά. Ωστόσο, ενδοιασμοί φέρεται να υπάρχουν από τον ποδοσφαιριστή… Όχι γιατί δεν είναι καλές οι αποδοχές που θα προταθούν αλλά γιατί ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση από την πλευρά της Αγγλικής ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι της Έβερτον ενημέρωσαν την Ένωση για την πρόταση που θα γίνει για την παραχώρηση του Μανωλά. Αυτή περιλαμβάνει 500.000 ευρώ συν άλλα 300.000 ευρώ βάσει των συμμετοχών που θα κάνει ο παίκτης.
Για τον ποδοσφαιριστή, τώρα, οι πληροφορίες που υπάρχουν φέρνουν τα «ζαχαρωτά» ...

Πέμπτο το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις!

Θα ζήσουμε να το χαρούμε και αυτό; Η φήμη πλανιόταν εδώ και καιρό στην δημοσιογραφική πιάτσα, και τελικά η VPRC τόλμησε πρώτη να βγάλει πέμπτο το ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση!
Τα αποτελέσματα είναι:
NΔ 30,5%,
ΔΗΜ.ΑΡ 13%,
ΚΚΕ 12,5%,
ΣΥΡΙΖΑ 12,5%,
ΠΑΣΟΚ 12%,
ΛΑΟΣ 6%,
Οικολόγοι Πράσινοι 3%

Πρόσκληση στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ο.ΝΑ.Σ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ σάς προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, που θα γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012,στις 7.00 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ(Λεωφ. Βασ. Σοφίας και Ριζάρη 2, Αθήνα - απέναντι από τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ και το νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εντάσσεται ένα τιμητικό αφιέρωμα στον μεγάλο συμπατριώτη μας συγγραφέα και Ακαδημαϊκό

Ιάκωβο Καμπανέλλη
με επικέντρωση στην ποιητική και στιχουργική του επίδοση.
Για τον συγγραφέα θα  μιλήσουν οι :

Αμυνόμαστε σε μια επίθεση που έχει πλέον στόχο την ίδια τη ζωή μας.

         ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΟΥ
Απανωτά είναι τα χτυπήματα που δέχεται, ο κόσμος του νησιού το τελευταίο διάστημα. Το Κέντρο Υγείας Πάρου είναι η απόδειξη.

Τελευταίο παράδειγμα αναξιοπιστίας αλλά και ενδεικτικό των προθέσεων, του Υπουργείου του Λοβέρδου, είναι η επαναφορά του εισιτηρίου των πέντε ευρώ.

Όλοι θυμόμαστε ότι μετά τις περυσινές κινητοποιήσεις, με υπουργική απόφαση, είχε ληφθεί μέριμνα για να εξαιρεθεί από την υποχρέωση, ένας αριθμός συμπολιτών μας, συνταξιούχοι, ασθενείς που ήθελαν να γράψουν φάρμακα, έκτακτα κλπ.

Κανένα από τα αιτήματα των κινητοποιήσεων μας δεν λύθηκε. Η ίδια και χειρότερη εικόνα διάλυσης στο Κέντρο Υγείας ισχύει και σήμερα.

Επιπλέον από την Δευτέρα 23/1/2012 κάθε προσέλευση στο Κέντρο Υγείας... που σημειωτέον υπολειτουργεί, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των Παριανών, συνοδεύεται από την καθολική πλέον υποχρέωση, καταβολής πέντε ευρώ.

Μας κορόιδεψαν, - ο ίδιος ο κ.Λοβέρδος – όταν πήγαμε στην Αθήνα να διαμαρτυρηθούμε για την κατάσταση στο Κ.Υ.

Μας υποτίμησαν πνευματικά, όταν κάνανε δηλώσεις, ότι για την υποστελέχωση φταίνε οι κινητοποιήσεις.

Θέτουν καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών μας αλλά και όλων των κατοίκων και επισκέπτων του νησιού.

Μας ταλαιπωρούν, υποχρεώνοντας μας να μετακινούμαστε κάθε λίγο και λιγάκι, στην Αθήνα, ακόμα για απλές εξετάσεις.

Αθετούν τις υποσχέσεις τους και τις αποφάσεις τους.

Τώρα υποχρεώνουν, ακόμα και εκείνες τις ομάδες του πληθυσμού – που αυτοί έχουν εξαθλιώσει – να καταβάλλουν το υστέρημα τους, ακόμα και για μια απλή συνταγογράφηση.

Διαμαρτυρόμαστε και προειδοποιούμε, ότι όλοι οι Παριανοί θα αντιδράσουμε δυναμικά, αμυνόμενοι σε μια επίθεση που έχει πλέον στόχο την ίδια τη ζωή μας.

Καλούμε όλους τους κατοίκους να δώσουν το παρόν στις συνελεύσεις της “Λαικής Επιτροπής” και να οργανώσουν ένα νέο κύμα αντίστασης στην επίθεση που δεχόμαστε.



ΠΑΡΟΣ 25-1-2012

Απάντηση 'Ολι Ρεν στον Ν.Χουντή-Η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για νέες ιδιωτικοπο​ιήσεις.

• Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη δεσμευτεί να ξεπουλήσει όσα μερίδια έχει ακόμα σε κρατικές επιχειρήσεις και όσα μερίδια τραπεζών αποκτηθούν με τα δανεικά του νέου Μνημονίου.


• Απάντηση Όλι Ρέν σε Νίκο Χουντή.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛ ΥΠ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΔ κκ ΧΡ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΚΑΙ Ι ΒΡΟΥΤΣΗ.

Οι Αναπληρωτές Υπεύθυνοι του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση, σχετικά με την πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού:

«Η δημοσιοποίηση της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού επιβεβαιώνει ότι την περασμένη χρονιά δεν προχώρησε η αναγκαία δημοσιονομική προσαρμογή, παρά τις τεράστιες θυσίες των πολιτών.Οι αποκλίσεις από τους αρχικούς και αναθεωρημένους στόχους διατηρήθηκαν, παρά τις έκτακτες εισφορές και τις μειώσεις μισθών και συντάξεων που επιβλήθηκαν τους τελευταίους μήνες. ...

Υπάρχει ανεξάρτητη Δικαιοσύνη; Σας αρέσει αυτή η Δικαιοσύνη;;;

Δεν πιστεύουμε ότι θα βρεθεί έστω ένας Έλληνας ο οποίος να υποστηρίξει ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη από την εκάστοτε κυβέρνηση. Όποιος το πιστεύει ας το δηλώσει τώρα. Και επειδή το περί δικαίου αίσθημα, τόσο ως δίκαιοι νόμοι, όσο και ως δίκαιη απονομή Δικαιοσύνης, είναι το άλφα και το ωμέγα μιας υγιούς κοινωνίας, αν ο τομέας αυτός πάσχει ή είναι σε πολύ χαμηλή εκτίμηση στα...

Μεγάλη μεταγγραφική επιτυχία....

ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ 2012 : Βίντεο-Εικόνες ντροπής στο κέντρο της Αθήνας-Παραλίγο ξύλο για δωρεάν λαχανικά!!!

Στα χέρια κόντεψαν να έρθουν οι μη έχοντες στην Αθήνα στην προσπάθειά τους να πάρουν δωρεάν λαχανικά από παραγωγούς της Βοιωτίας που τα μοίρασαν δωρεάν για να διαφημίσουν ότι τα προϊόντα τους είναι καθαρά και υγιεινά. Δείτε το βίντεο με το λαΙκό προσκύνημα για ένα κιλό πατάτες τζάμπα:
video



--
Ανάρτηση από   Δεξί X-Trem(i) 

ΤΩΡΑ! Αποκλεισμένοι και τρομοκρατημένοι μέσα στο Χίλτον οι εκπρόσωποι της τρόικα! Από ποιους άλλους; Από το ΠΑΜΕ...

[Έσωσαν και σήμερα την Ελλάδα οι κομμουνιστές, λες και άμα φύγουν 3 άτομα θα δημιουργηθούν αυτόματα δουλειές να απασχοληθούν οι άνεργοι...]

Την παρέμβαση του εισαγγελέα έχουν ζητήσει οι εκπρόσωποι της τρόικας, προκειμένου να βγουν από το ξενοδοχείο Hilton, στο οποίο διαμένουν και έχουν αποκλείσει μέλη του ΠΑΜΕ, με σκοπό να εμποδίσουν την έξοδό τους. Αστυνομικές δυνάμεις, βρίσκονται στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο.

«Καλούμε τα συνδικάτα, κάθε εργαζόμενο, κάθε εργαζόμενη, να αποφασίσουν άμεσα νέες απεργιακές κινητοποιήσεις, για να παρεμποδιστούν κυβέρνηση, εργοδότες και τρόικα να πάρουν τα νέα μέτρα», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ
 

Ρε μια πλάκα που του ΄καναν του βουλευτή !

Ο Έκτορας Νασιώκας είναι βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λάρισας και επαγγελματικά είναι γιατρός Παθολόγος-Ογκολόγος.
Δείτε τι "ανακοίνωση" έβαλαν στην πόρτα του βουλευτικού του γραφείου κάποιοι (υποτίθεται ότι την έβαλε ο ίδιος).
Έχει φοβερή
Δείτε την:

ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ

Η απελπιστική κατάσταση που έχουν φτάσει οι λιμενικοί στο θέμα της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής τους οδήγησε τους συνδικαλιστές μέσα στην εβδομάδα που πέρασε στα άκρα. Εκείνοι της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Χίου και Σάμου αναγκάστηκαν να προσφύγουν μέχρι και στην αναρμόδια αρχή για τους ενστόλους του Συνήγορου του Πολίτη και την Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών (ΠΕΑΛΣ) να αποστέλλει νέα επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή με την οποία τον… εκλιπαρεί να παρέμβει ώστε να εκδοθεί επιτέλους το πολυπόθητο Προεδρικό Διάταγμα που θα οδηγήσει στην επίλυση του προβλήματος.

Άργησε αλλά επιτέλους μίλησε, έστω και σε ξένο έδαφος


Τελικά ο ΣΑΜΑΡΑΣ πήρε θέση για το Βατοπέδι.
Το ότι αυτό έγινε στο γήπεδο του Πούτιν, έχει τη σημασία του.

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο του Ρωσικού Πρακτορείου Ειδήσεων «RIA Novosti» κ. Αλέξιο Μπογκντανόβσκι, παραχώρησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνιος Σαμαράς.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Σαμαράς δέχθηκε ερώτηση για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου και την προφυλάκιση Εφραίμ.

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ, είναι η πρώτη φορά που μιλάει για την υπόθεση.
Η ερώτηση του δημοσιογράφου έχει ως εξής:
Στη Ρωσία υπήρχαν πολλές αντιδράσεις για την πρόσφατη σύλληψη του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ο οποίος είναι δημοφιλής στη Ρωσία και έφερε εκεί από το Άγιον Όρος την Αγία Ζώνη μόλις πριν από δύο μήνες. Δεν μπορώ να σας ζητήσω να σχολιάσετε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω για τη γενική σας στάση ως προς το λεγόμενο σκάνδαλο Βατοπεδίου, δεδομένου ότι πρώην στελέχη του κόμματός σας είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν όχι από δικαιοσύνη, αλλά από ΜΜΕ και πολιτικούς για τις συναλλαγές του κράτους με τη Μονή.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε: Όπως σωστά το είπατε, δεν μπορώ να σχολιάζω τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Πρέπει να ξέρετε, όμως, ότι η υπόθεση αυτή χρησιμοποιήθηκε για να ανατραπεί η προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.»
«Στο μεταξύ, όμως, δύο εξεταστικές επιτροπές της Ελληνικής Βουλής διερεύνησαν την υπόθεση του Βατοπεδίου – η δεύτερη επί διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ – και οι δύο δεν κατάφεραν να βρουν το παραμικρό επιβαρυντικό στοιχείο, κατά ουδενός, ούτε για «βλάβη του δημοσίου συμφέροντος», ούτε για «ροή πολιτικού χρήματος». Και για όλα αυτά έχω κάνει πολύ σαφείς δηλώσεις εδώ και πολύ καιρό», πρόσθεσε επίσης.

Εν συνεχεία υπογράμμισε: «Επομένως η υπόθεση αυτή, σε ό,τι αφορά την πολιτική της πτυχή – δηλαδή την ευθύνη πολιτικών προσώπων - έχει κλείσει οριστικά. Τώρα πρέπει να κλείσει και η δικαστική πλευρά της. Με πλήρη διερεύνηση σε βάθος, ώστε να λάμψει όλη η αλήθεια. Κι αυτό θα συμβεί. Να είστε σίγουροι!»

«Και να έχετε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Η οποία όχι μόνο θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αλλά θα τελειώσει αυτή την ιστορία που δηλητηριάζει και το εσωτερικό πολιτικό κλίμα στην Ελλάδα και την εικόνα της Ορθοδοξίας διεθνώς», ανέφερε ο κ. Σαμαράς κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10713:samaras-batopaidi&catid=13



ΥΓ 1: Ο τιμητής των πάντων, ο επικριτής κατά της φοροδιαφυγής και "σφόδρα δημοκρατικός" (τρομάρα του) Σεραφείμ Φυντανίδης, θα οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στα δικαστήρια με τη διαδικασία του αυτόφορου για χρέη στην εφορία 135.000ευρώ!!!!, αφού του ασκήθηκε ποινική δίωξη.Κι όμως αυτός ο τύπος δια των άρθρων του ασκούσε κριτική!!! Να τους χαίρεστε τους χουντοδημοσιογράφους σας

ΥΓ 2: Με ένα έγγραφο δήθεν αποκαλυπτικό της εφημερίδας ΝΕΑ, στήθηκαν χθες όλα τα δελτία ειδήσεων. και για μεν τον Καρβούνη, τον εκπρόσωπο της κομισιόν στην Ελλάδα, τον ακούγαμε τον ίδιο να λέει περί 13ου και 14ου μισθού και ότι είναι απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, από την άλλη ακούγαμε για δήθεν αποκαλυπτικές πληροφορίες.
Ρε τι MEGA-λο δούλεμα μας ρίχνουνε. "ΣΤΗΝΟΥΝ" δελτία ειδήσεων ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, προκειμένου να μας πείσουν ότι οι κυβερνώντες είναι αθώοι και ότι η κακή τρόικα κάνει τη ζημιά.

Λαϊκή Βραδιά με Dj το Βασίλη Σπανό


Ο Πανναξιακός Α.Ο σας προσκαλεί στοDAY-NIGHT bar την παρασκευή 27/01 με Guest Dj το Βασίλη Σπανό.
Λαϊκά ακούσματα από ένα μετρ του είδους σας εγγυώνται διασκέδαση μέχρι πρωίας.
 

Εμείς έχουμε το πρόβλημα και εμείς θα πρέπει να δώσουμε την οριστική λύση!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Τελικά ζούμε στην χώρα του παραλόγου όπου ένας ολόκληρος λαός δείχνει να έχει "ξεκουτιάνει" τελείως αφού αφήνει αμαχητί και αδιαμαρτύρητα αυτό τον πολιτικό συρφετό να βυσσοδομεί επάνω του απροκάλυπτα και ξεντιάντροπα!

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΧΩΡΑΣ ΝΑΞΟΥ


Παρά την καταστροφική αποτυχία των μέτρων λιτότητας, που πάρθηκαν για την κρίση της ελληνικής οικονομίας, η κυβέρνηση εξακολουθεί την ίδια πολιτική των απολύσεων των εργαζομένων και της συρρίκνωσης του εισοδήματός τους οδηγώντας την κοινωνία μας με γοργούς ρυθμούς στην εξαθλίωση.
Συμπολίτες 1 στους 4 εργαζόμενους έχει περάσει στην ανεργία, μεθοδεύεται ο βασικός μισθός να κατέβει στα 500 ευρώ, οι συντάξεις μειώνονται, οι κοινωνικές παροχές εξαφανίζονται και επιπλέον τα χαράτσια που επιβάλλονται δεν έχουν τέλος. Οι ίδιοι που μας τα επέβαλλαν αναγνωρίζουν πως και 10 χρόνια μετά το.........